Još jedna “Teorija zavjere” postala stvarnost: Švedska studija otkriva da Pfizer-ovo cjepivo mijenja ljudski DNK


Istraživači u Švedskoj objavili su alarmantnu novu studiju koja pokazuje da Pfizerovo eksperimentalno mRNA Covid cjepivo može modificirati DNK unutar ljudskog genoma.

Podsjetimo, milijuni korisnika društvenih mreža i stotine tisuća videa uklonjeni su i okarakterizirani kao “teorija zavjere” kada se o tome govorilo i prije početka cijepljenja protiv COVID-a

Studija, koja je objavljena u Journal of Clinical Medicine (MDPI), otkrila je da se SARS-CoV-2 RNA unutar Pfizerovog cjepiva može obrnuto instalirati u DNA ljudskog genoma u samo šest sati nakon izlaganja cjepivu.

Osim samoobjašnjivih problema modificiranja DNK kod ljudi bez njihovog znanja, promjene mogu uzrokovati “genotoksične nuspojave”, prema studiji.

Iz studije pod naslovom “Intracelularna reverzna transkripcija Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA cjepiva BNT162b2 in vitro u staničnoj liniji ljudske jetre:”

Studija navodi:

“Naša studija pokazuje da se BNT162b2 može obrnuto transkribirati u DNK u liniji stanica jetre Huh7, a to može izazvati zabrinutost može li se DNK izvedena iz BNT162b2 integrirati u genom domaćina i utjecati na integritet genomske DNK, potencijalno posredujući pri genotoksičnim nuspojavama. 

Istraživači su utvrdili da je mRNA uspjela ući u supstrat ljudskih stanica s “visokom učinkovitošću” nakon promatranja fenomena koji se događa u stanicama ljudske jetre in vitro (u laboratoriju). Pronašli su “visoke razine” strane DNK unutar jetrene stanice nakon samo nekoliko sati. Došlo je i do brzih promjena u ekspresiji gena unutar zahvaćenih stanica.

“U ovoj studiji istraživali smo učinak BNT162b2 na staničnu liniju ljudske jetre Huh7. Huh7 stanice su bile izložene BNT162b2, a kvantitativni PCR je izveden na RNA ekstrahiranoj iz stanica.

Otkrili smo visoke razine BNT162b2 u Huh7 stanicama i promjene u ekspresiji gena dugo isprepletenog nuklearnog elementa-1 (LINE-1), koji je endogena reverzna transkriptaza.

PCR na genomskoj DNK Huh7 stanica izloženih BNT162b2 umnožio je sekvencu DNK jedinstvenu za BNT162b2. Naši rezultati pokazuju brzo uvođenje BNT162b2 u staničnu liniju ljudske jetre Huh7, što dovodi do promjena u ekspresiji i distribuciji LINE-1.

Također pokazujemo da se mRNA BNT162b2 reverzno transkribira intracelularno u DNK već 6 sati nakon izlaganja BNT162b2…

… BNT162b2 ulazi u ljudske jetrene stanice Huh7 s visokom učinkovitošću.”

Šokantni rezultati ove studije potpuno su u suprotnosti s onim što takozvani ‘stručnjaci za javno zdravstvo’ već mjesecima tvrde – da eksperimentalna mRNA cjepiva ne mogu i neće modificirati DNK ljudi.

I nije kao da nije bilo znakova upozorenja o tome prije nego što su švedske novine izašle. Nekoliko drugih studija pokazalo je slične rezultate, osobito kada su klinička ispitivanja provedena na životinjama. Jedan od njih citirao je švedski rad koji je pokazao “reverzibilne učinke na jetru kod životinja kojima je ubrizgan BNT162b2.”

Što je još više zabrinjavajuće, pretklinički podaci za cjepivo pokazali su da RNA može putovati do nekoliko drugih organa osim jetre, uključujući slezenu, srce, bubrege, pluća i mozak. I nije potrebno puno da se počnu primjećivati ​​učinci, budući da su istraživači otkrili da je mRNA ušla u staničnu liniju jetre s visokom učinkovitošću unatoč “koncentraciji [mRNA] u jetri [koja je] otprilike 100 puta niža od intramuskularne injekcije .”

Pfizerovi vlastiti kuhani klinički podaci čak su pokazali da je mRNA putovala do—i mogla se naći u—nekoliko kritičnih organa nakon cijepljenja—uključujući reproduktivne organe, prema istraživačima.

Studija dalje navodi:

“Izvješće o procjeni EMA Pfizer također je pokazalo da se BNT162b2 distribuira u slezenu (<1,1%), nadbubrežne žlijezde (<0,1%), te nisku i mjerljivu radioaktivnost u jajnicima i testisima (<0,1% ) [26].” Drugim riječima, ova obrnuto prepisana strana DNK vjerojatno se ugrađuje po cijelom tijelu.

Nakon objave osuđujuće švedske studije, neki od najotvorenijih kritičara eksperimentalnih cjepiva, dr. Peter McCalla, dr. Robert Bartlett i dr. Simone Gould, pridružili su se panel raspravi o alarmantnim nalazima koji su šokirali medicinsku javnost.

Prema dr. McCullyju, koji je kardiolog s najviše objavljivanja u povijesti, ovo je prvi čvrsti dokaz koji pokazuje da eksperimentalna cjepiva doista mijenjaju DNK osobe kojoj je ubrizgano cjepivo.

Cijelu studiju možete pročitati na poveznici ispod:

Intracelularna reverzna transkripcija Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA cjepiva BNT162b2 in vitro u staničnoj liniji ljudske jetre – https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73/htm

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp