Vili Beroš hvali se reformom zdravstvenog sustava koja će taj isti sustav još više unazaditi


„Ako ste se pitali gdje je reforma o kojoj govorimo, upravo akcijom Euromelanom svjedočimo našoj reformi ‘u malom’. Osim što spašavamo živote, pokazujemo sinergiju zdravstvenog sustava, činimo zaokret prema prevenciji i ranom otkrivanju bolesti te stavljamo pacijenta u fokus zdravstvenog sustava.“ – napisao je Vili Beroš na svom Twitteru, a građani su ga počastili s komentarima.

Evo samo nekoliko komentara naših građana:

  • Toliko je mala da je ni mikroskop ne može naći.
  • Vi nikakvu reforme niste ni pokrenuli, samo mažete ljudima oči. A šta drugo i očekivati od jednog HDZ-ovca nego laži i obmane. Samo biste htjeli da još više trpi naš zdravstveni sustav time što i obiteljske liječnike želite da drukaju svoje pacijente policiji, koja ste vi ljiga.
  • Dakle reforma je što stavljate pacijenta u fokus zdravstvenog sustava, a tko je do sada bio u centru zdravstvenog sustava, majmun? Beroš, daj više ostavku i spasi nas od sebe samoga, jer, ako ovo nazivaš reformom u “malom”, čisto me strah pitati što onda tebi znači prava reforma?
  • Ministre, zašto nemate maske u zdravstvenoj ustanovi?
  • Drugim riječima, “reformirate” kao i prometna policija koja tiska letke koji se mogu podignuti u Heinzelovoj i kuka kako je niska razina kulture u vozača, a napredak u tehnologiji automobila koji smanjuje broj prometnih nesreća podvodi kao dokaz uspješnosti svog “rada”.
  • Reforma bi recimo bila hitna zabrana rada u privatnim klinikama i u javnom zdravstvu u isto vrijeme, a ne da liječnici javne bolnice koriste za dijagnostiku i naručivanje pacijenata u svoje privatne klinike, jer su liste čekanje u javnim bolnicama i po godinu i više dana.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp