HDZ-ovka Majda Burić hvaleći uspjeh svoje stranke izjavila da u Hrvatskoj ima milijardu i 640 milijuna zaposlenih


Tko nama sjedi u Saboru majke ti mile! Eto, ni ja do sada nisam znao da Hrvatska ima, vjerovali ili ne – milijardu i šest stotina i četrdeset milijuna (brojčano bi to bilo – 1 640 000 000) zaposlenih! Nevjerojatno, zar ne?

“Poštovane zastupnice i zastupnici, s obzirom na rekordni broj zaposlenih od samostalnosti u Republici Hrvatskoj koji pokazuje rezultate od milijardu i 640 milijuna zaposlenih trenutno u Republici Hrvatskoj. S obzirom na također rekordno niski broj nezaposlenih, s obzirom na kontinuirani rast plaća, mirovina, svih ostalih socijalnih davanja, s obzirom na također očekivanu rekordnu turističku sezonu govorit ću upravo o hrvatskom turizmu”, započela je zastupnica svoj govor.

Hvala cijenjenoj gospođi Burić iz, a gdje drugdje nego iz HDZ- a na ovakvom podatku i osvještavanju hrvatskih građana. Sada smo saznali nešto revolucionarno što do sada nismo znali. Hrvatska – zemlja u kojoj je zaposlena petina stanovnika našeg planeta. Jedinična mjera u HDZ-u je milijarda….milijuni su “džeparac” za njih. Tako da mi je sasvim jasno kako im se ovakvo što može dogoditi. Lapsus je to koji dovoljno govori sam za sebe. Blago nama!

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp