Upoznajte novog djelatnika Bidenove administracije zaduženog za zbrinjavanje nuklearnog otpada

Upoznajte novog djelatnika Bidenove administracije zaduženog za zbrinjavanje nuklearnog otpada

Novi djelatnik Bidenove administracije zadužen za zbrinjavanje nuklearnog otpada skreće pozornost na stvari koje nemaju nikakve veze s energetskim pitanjima.

Zapravo, tko razumije kako ovaj svijet funkcionira, jasno mu je da na najvišim pozicijama sede moralno posrnule face poput ove, koja se diči svojim fetišom da “šeta” ljude kao pse na uzici.

Politico izvještava da je Sam Brinton izabran za zamjenika pomoćnika tajnika za odlaganje istrošenog goriva i otpada u Uredu za nuklearnu energiju (ONE) američkog Ministarstva energetike (DOE).

Prema Brintonovoj biografiji koju je dostavila LGBTQ Religious Archives Network (LGBTQ-RAN), on ima dva magisterija s MIT-a iz inženjerskih sustava i nuklearne znanosti i inženjerstva (može se nagađati kako ih je stekao), osnivač je tvrtke “Core Solutions Consulting koja pruža tehničku ekspertizu o temama u rasponu od upravljanja nuklearnim otpadom do naprednih inovacija nuklearnih reaktora i politike neširenja nuklearnog naoružanja naprednim nuklearnim tvrtkama,” te je savjetovao Kongres o povezanim pitanjima.

Međutim, biografija također detaljno opisuje Brintonov rad kao savjetnika Obamine administracije za LGBT pitanja i aktivista za kampanje za zabranu terapije razgovorom za neželjenu istospolnu privlačnos kao što je BornPerfect Campaign i druge, navodno potaknuti njegovim iskustvom kao ” preživjela traumatično i mučno iskustvo konverzijske terapije.”

. Inače, konverzijska terapija podrazumijeva praksu vraćanja ljudi heteroseksualnoj orijentaciji, što LGBT lobiju nikako ne odgovara, pa se u oštroj borbi protiv svega prirodnog zalažu za zabranu konverzijske terapije.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp