Barrie Trower – Evo kako smo ubijali ljude putem zračenja mikrovalovima

Barrie Trower – Evo kako smo ubijali ljude putem zračenja mikrovalovima

Vojni stručnjak za geofizičko oružje Barrie Trower, objasnio je ljudima na koji su način za vrijeme njegova služenja u Kraljevskoj mornarici, razbolijevali i ubijali ljude putem zračenja mikrovalovima.  

Njegovo izlaganje prenosimo u cijelosti:

„Pridružio sam se kraljevskoj mornarici 1960. godine. Po struci sam specijalist za ratovanje mikrovalovima, odnosno radare koji koriste mikrovalove. Ali oni vas ne uče samo o tome, oni vas uče i sve ostalo o upotrebi mikrovalova.

Tako da jako mnogo znam o ratovanju mikrovalovima i kako ono može oštetiti ljude, kako može štetiti ljudima. Mikro valovi su tada kao uostalom i danas korišteni kao oružje.

To je savršeno stelt oružje. A, kada vlada ne voli određenu skupinu ljudi, na primjer dame koje prosvjeduju ispred Greenham Common-a, u Engleskoj zbog američke raketne baze. Za vrijeme dok su kmpirali bili su pod utjecajem zračenja mikrovalova.

Koristili smo mikrovalove protiv katolika u Sjevernoj Irskoj s ciljem da ih razbolimo. To se radi po cijelom svijetu i to je oružje za koje niti ne znate da ste gađani jer je doza zračenja vrlo niska, što je zapravo opasnije od visoke doze.

S jako malom dozom proces može potrajati godinu ili dvije, ali možete ljudima izazvati neurološka oštećenja i rak s mikrovalovima niske razine i na taj način možete razboljeti sve svoje protivnike. To je zapravo savršeno oružje za vladu“.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp