Novozelandski liječnici napisali su pismo tražeći od policije da istraži smrtne slučajeve nakon Covid cijepljenja

Medicinski stručnjaci s Novog Zelanda napisali su otvoreno pismo vlastima zahtijevajući istragu o smrtnim slučajevima koji su se dogodili otkako je počelo cijepljenje protiv Covida.

Neredigirana verzija pisma New Zealand Doctors Speaking Science (NZDSOS) spremna je za policiju, stoji u priopćenju.


Postoji šokantno visok broj smrtnih slučajeva i ozljeda nakon cjepiva protiv Covid-19, kako samih, tako i u usporedbi s bilo kojim drugim tretmanom ili cjepivom u moderno doba“, stoji u priopćenju NZDSOS-a. “Prijavljujemo mnoge slučajeve koji ZAHTJEVAJU odgovarajuću istragu, kao što i priliči svakom lijeku za koji nedostaju sigurnosne studije.”


Naši nadzorni sustavi su onemogućeni kako bismo sakrili razmjere štete. Prijavljivanje nuspojava NIJE OBAVEZNO i samo to potkopava svaki pokušaj da se injekcije prikažu sigurnima. “CARM nikada nije bio dizajniran da daje rano upozorenje o eksperimentalnim lijekovima koji se distribuiraju u ogromnim količinama“, dodaje NZDSOS.


Djeca i mladi umiru i posebno pate od ozljeda srca (iako su umrli i mnogi zdravi stariji ljudi), dok je njihov rizik od Covid-19 posebno nizak. Vjerujemo da nam lažu. Na pola ovog posta predstavljamo mnoge slučajeve”, nastavlja se u pismu.

“PONOVNO apeliramo na policiju, na čelu s Andrewom Kosterom, i naše zastupnike da interveniraju kako bi zaštitili javnost“, stoji u pismu.


Razvija se humanitarna kriza, a vlada, policija, industrija cjepiva i većina liječnika izgubljeni su u drugim temama. Zaboga, ljudi, ajmo odmah našu policiju i saborske zastupnike stati tome na kraj!” NZDSOS je naveo.


U pismu su istaknute neke smrti koje su izvučene iz baze podataka građana. Poginuli su uglavnom bili mladi odrasli ljudi, od kojih su neki čak bili i djeca, a umrli su neočekivano i iznenada, navodi Rio Times.


U mnogim slučajevima njihovu smrt uzrokovali su krvni ugrušci u mozgu ili srcu. Ispod su neka od navedenih imena: Eddie, 13, Wellington. Umro je u snu, nekoliko noći nakon što je s nekima od svojih školskih kolega primio cjepivo. 

Vjerojatno je on tinejdžer kojeg ovdje spominje Ministarstvo zdravlja.

Joanna. 15 godina, Auckland. Smrt je prijavila mamina prijateljica. Joanna se srušila u kupaonici, srce joj je stalo. Umrla je na putu do bolnice ili dok je bila tamo.


Katie ima 13 godina. Umrla je u listopadu 2021. na rukama pomoćnika u kampu otprilike tjedan dana nakon prvog cjepiva. Uzrok smrti bio je miokarditis, prvotno dijagnosticiran i liječen kao astma od strane liječnika opće prakse.


Allen Tardrev, 52 godine. Bay of Islands. Posebno dirljivo. Umro 13. prosinca 2021. Prvo cjepivo primio je 1. studenog 2021., odmah je primijetio nepravilan rad srca, doživio je snažan srčani udar otprilike 4,5 tjedna kasnije. 2 dana kasnije u bolnici je rekao liječniku svoje sumnje, ali liječnik se nije složio, pušten je i umro je 3 dana kasnije. Zamolio je prijatelja da sasluša njegov slučaj kad umre.


Susan 41. Hokianga. Prvo cjepivo primila je u svibnju 2021., a 4 dana kasnije pronađena je mrtva u krevetu. Uzrok smrti 3 krvni ugrušak u plućima, krvni ugrušak u aorti. Patolog je presudio – “slučajna” smrt.


Robert 21 godina. Sjeverna zemlja. Umro u listopadu 2021. 1-2 dana nakon cjepiva. Uzrok smrti moždano krvarenje i srčani zastoj. Zdrav i aktivan muškarac.

Paul, 52 godine. Umro je u listopadu 2021., 2 tjedna nakon cjepiva. Pronađen mrtav u spavaćoj kabini kamiona.


Simon, 50 godina. Obično zdrav. Iznenada je preminuo na poslu u listopadu 2021., od zatajenja srca nedugo nakon cijepljenja. Podaci o datumu nisu dostupni.

Aio, 16 godina. Vhangarei učenica. Umrla je u prosincu 2021., 2 tjedna nakon cijepljenja, od krvarenja u mozgu i krvnih ugrušaka. Neko bolničko osoblje privatno se složilo da ju je cjepivo ubilo, rekli su članovi obitelji.


Isabella Alexander, 17 godina. Umrla u rujnu 2021. Uzrok smrti više krvnih ugrušaka. Onesvijestila se u očevim rukama. Osjećala se loše tjedan dana nakon prvog cjepiva. 3 dana kasnije premijer je rekao naciji na televiziji da to nije od cjepiva. 

Patolog još uvijek nije objavio svoje izvješće, 9 mjeseci kasnije.

Grace, 23/24 godine. Umro u rujnu 2021. Uzrok smrti krvni ugrušci. Drugu injekciju primila je prije 10 dana, nakon toga je bila bolesna, mali napadi, posljednji napad slomio joj je vrat i prijatelj ju je pronašao mrtvu na podu kupaonice u modricama. Bolnica je to demantirala, rekavši da to “nije moglo biti cjepivo”. Zašto ne?


Karl, 33 godine. Umro 17. svibnja 2021. Umro je u snu nakon prvog cjepiva.

Annabel, 38 godina. Umrla je dva sata nakon drugog cjepiva u rujnu 2021., bila je njegovateljica i nije imala izbora – liječnici su rekli da je loša reakcija na cjepivo protiv Covida dovela do krvnog ugruška. 

Bolnica se navodno složila da ju je cjepivo ubilo, ali su od obitelji zatražili da potpiše javnu zabranu otkrivanja informacija.


Timothy, 33, Paraparaumu. Umro je od srčanog udara kod kuće 2 dana nakon cjepiva.


Janice, 35, Taupar, bila je zdrava, pronađena mrtva u kupaonici otprilike 12 dana nakon cijepljenja.

Aneela, u svojim 30-ima, iznenada je umrla tijekom poroda u Aucklandu, nakon što je tjedan dana ranije primila cjepivo. Utvrđeno je da ima krvne ugruške. Njezino dijete rođeno je carskim rezom i umrlo je za 4 dana.


Rory Nairn, 26, iz Dunedina. Umro od miokarditisa 17.11. Ministarstvo zdravstva priznalo je ovo kao jedan od samo 3 smrtna slučaja povezana s cjepivom do danas. Nagovijestili su da je odugovlačio s traženjem medicinske pomoći.

Pyotr, 53, Auckland. Majka ga je pronašla mrtvog ubrzo nakon prve doze. Uzrok smrti nije objašnjen.


Par iz Tonge, Južni Auckland, oboje su umrli sredinom ožujka 2021., u razmaku od 12 sati. Iza njih je ostalo 5 djece koja su tijekom tinejdžerskih godina dobivala naknade. Imena nisu objavljena. Odvjetnici potvrđuju slučaj.


Luis 29 godina, strastveni nogometaš. Iznenadna bol u prsima, pa se srušio i umro nakon treninga. Zdrava i energična. Ostavio je mladu obitelj. Pridružio se mnogim mrtvim sportašima diljem svijeta.


Harry (76) je preminuo od srčanog udara na dan svog prvog cijepljenja. Ostavio je ženu i 4 djece. Moana 39 godina. Umro 4 dana nakon cijepljenja u Whangareiju u rujnu 2021. Uzrok smrti krvni ugrušak/aneurizma mozga.


Martin, 62, Auckland. Obaviješten da je patolog usmeno potvrdio da je smrt nastupila nakon cijepljenja, ali je odbio to podnijeti pismeno ili prijaviti CARM-u.

Ruth, 57, Dunedin, tinejdžeri su pronašli mamu mrtvu u krevetu 12 sati nakon prve doze. Masivno krvarenje u mozgu.


Simon, 59, srčani udar u kolovozu 2021., iznenada nakon prvog cjepiva, bez prethodnih problema. Bio je igrač ragbija. Filip, star oko 50 godina. Hamilton, umro 25.8.2021., 2 dana nakon prvog cjepiva. Tijelo je poslano na kremiranje, “pokriveno” prema riječima obitelji.


Ray, 52, Auckland. Umrla 26.5.2021., nakon prve vakcine. Dobro kontrolirani dijabetičar. Pronađen pogrbljen nad računalom, nepopijena šalica čaja pokraj njega.

Joe, 41, iz Aucklanda. Policija ga je pronašla mrtvog tjedan dana nakon prve doze.

Frith, 79, masivni moždani udar 2 dana nakon druge doze. Neka kronična stanja, ali stabilna.


Willie, 66, Oakland, umro je 21. lipnja. Zdrav čovjek, iznenadna smrt, srčani udar 3 dana nakon 2. cjepiva. Pronađena na podu, umrla sam u kući.

Ashley, 70, Auckland. Krvarenje u mozgu 2 dana nakon 2. doze 14.8.2021.

Violet, 72, Napier, umrla je od izljeva krvi u mozak 14. lipnja 2021. 2 dana nakon 2. doze. CARM izvješće nije predano.


Martin, 65, Papakura, 5 dana nakon prve doze, umro je od više krvnih ugrušaka u mozgu. Bio je zdrav i vježbao je. Jake, 51, umro je 30/12/2021 kod kuće nakon cijepljenja u Dunedinu, susjed je primijetio nejasan govor? Moždani udar.

Curtis, 71, Wellsford, neočekivana iznenadna smrt kod kuće 3 dana nakon primanja cjepiva.

Mike, 47, Wanaka. Iznenada preminuo na poslu, nepoznat uzrok, 3 dana nakon prve doze. Obitelj je rekla da su bili ušutkani, ali vjeruju da ga je cjepivo ubilo.

Matt, 59, Masterton, umro je dok je sjekao drva, tjedan dana nakon prvog ili drugog cijepljenja. Srčani udar.


Basil, 57, vozač kamiona u Queenstownu, također je imao srčani udar 5 dana nakon prve doze. Liječnici su odbili zahtjev za obdukcijom. Izražena je zabrinutost da je njegova smrt od cjepiva zataškana.


Royce (42), koji je živio u Melbourneu, umro je dok je trčao 26 dana nakon druge doze u kolovozu 2021. Michaela, 22, živjela je u Francuskoj, iznenadna smrt 9 sati nakon druge doze. Neizvjesno je je li rođena na Novom Zelandu.

Ngaire, 64, Dannevirke. Umro u bolnici nekoliko tjedana nakon druge doze, neurološki simptomi. Prije je bio zdrav.


Max, 49, Christchurch, iznenadna smrt na poslu 22. svibnja nakon druge doze.

Keith, 68, iz Canterburyja, pao je s ljestava nakon boostera, ali obdukcija nije pokazala ozljede koje bi objasnile njegovu smrt. Možda je srčani zastoj ili moždani udar doveo do pada?


Maureen, 61, Timaru, umro je u veljači 2022. Osjećao se sve gore nakon svakog cjepiva koje je primio, primio je docjepljivanje iako je bio jako uplašen, umro je 2 tjedna nakon toga. Imao je neke kronične bolesti, no očito mu se stanje pogoršalo nakon prve doze.


Grigorije (57), dugo ležao u bolnici, iznenada je preminuo 7 dana nakon prve doze. IHC pacijent nije imao mogućnost odbiti pristanak.


Horace, 91. Stariji, ali stabilni. Pretrpio je teški moždani udar unutar 24 sata od cijepljenja, umro je 4 dana kasnije u bolnici Rotorua.


75-godišnji Ivan iz Turanga preminuo je u siječnju ’22. Zdrav čovjek, srušio se i umro u grmlju nakon boostera. Obitelj traži temeljitu istragu.


Merv, u svojim 50-ima, iz Taranakija. Zdrav, ali je umro u snu negdje nakon druge doze. Ljudi koji neočekivano umru u snu je neuobičajena stvar, ali nije na ovom popisu.


Elizabeth (65), medicinska sestra, kolabirala je od krvnih ugrušaka samo nekoliko sati nakon prve doze u travnju 2021. Navodno je viši medicinski časnik nazvao njezine kolege da im kaže da je to cjepivo protiv gripe. Znali su da nije. Ovo bi mogla biti prijevara ako jest.


Robinne, 57, iz Foxtona, iznenada je umrla dan nakon docjepljivanja, neočekivano.

Karl, 63, Fielding, umro je 2 tjedna nakon druge doze srčanog udara.

Popis je dugačak, ostatak možete   pročitati ovdje .


Apel NZDSOS-a policiji donosimo u nastavku:

Nije dovoljno skrivati ​​se iza jasno kontroliranih, propalih ili korumpiranih institucija vlasti.

„Ovdje ste da branite javno dobro. Razdoblje. Trebali biste razlikovati pogrešno od dobrog; laži od istine.


Ignorirali ste 3 otvorena pisma naših pravnih kolega koji raspravljaju o štetnosti cjepiva i navode ozbiljnu kontaminaciju cjepivom. Dokaze koje smo dostavili, a koji govore o istom te sugeriraju da je Medsafe regulator počinio kazneno djelo, demantirali su policijski zapovjednici, tvrdeći da ne zadovoljavaju standard o tome što je šteta. 

Koliko loše mora biti? Da, sve je to stvarno “bezveze”. Oni se skrivaju iza Medsafeove odgovornosti za istragu, ali odbijaju djelovati suočeni s njegovom neaktivnošću. Kao što smo ranije rekli, vaše cijepljeno osoblje dio je šire populacije koja prima ove kontaminirane proizvode.


Kao što znate, prijavljujemo smrtne slučajeve zbog regulatornih propusta. Vidjet ćete u izvješćima o smrti (koja predstavljaju trećinu od preko 450 dostupnih) da postoje neke tvrdnje stručnjaka i policije da odstupaju od normalnih procesa koji bi trebali uslijediti nakon moguće smrti od medicinskog tretmana. Naravno, neredigirani popis koji vam dajemo apsolutno je povjerljiv, osim ako nije neophodan za vaše službene istrage.


Ako se jedno ljudsko biće može ponašati na kompromisan način u organizacijama u kojima se kontrola i zastrašivanje spuštaju s vrha, vrlo je vjerojatno — čak neizbježno — da će to učiniti i mnogi drugi, dopuštajući tajni dogovor u cijelom sustavu koji pojedincu možda nije očit. vide sebe kao ‘samo kotačić u kotaču’. Neki od tih ljudi osjećaju osobnu ili kolektivnu krivnju, ali onda postoji instinkt da pritisnu, da šute, što im omogućuju nadređeni i govore im da su previše duboko da bi odustali ili progovorili u ovoj fazi. 

Razgovarali smo s nekoliko radnika koji vjeruju da bi njihovi životi bili u opasnosti ako izađu u javnost, čak i uz zakone o zaštiti zviždača. Neki tvrde da imaju presedane za ovakva stajališta, što je za nas zaista šokantno čuti.


Mnogo je dokaza ušlo u spis broj 220215/0669. Evo još malo. Navodimo prijevaru s PCR testom. Ovi dokazi sada su stari godinu dana, ali dr. Jessica Rose, statističarka, upravo je upotrijebila Wayback Machine za prikaz inkriminirajućih dokaza o prethodnom planiranju u stvarnom vremenu.


Ovdje kod kuće, kroz zahtjeve Zakona o dostupnosti informacija od javnog značaja; praćenjem tijeka pojedinačnih izvješća danih CARM-u; i ispitujući uključene pojedince, kažemo da ima dovoljno obmane, poricanja, zamagljivanja i netransparentnosti da se posumnja na prikrivanje dokaza štete, čak i do brisanja izvješća o ozljedama koje su pacijenti podnijeli izravno Medsafeu i samom

Ministarstvu zdravstva. Znamo da Ministarstvo zdravstva prethodno provjerava izvješća o ozljedama i briše neke prije nego što druge pošalje u Centar za praćenje nuspojava lijekova (CARM), privatnu organizaciju koju vodi profesor Michael Tutley sa Sveučilišta Otago. I on i Ministarstvo zdravstva kažu da drugi snose konačnu odgovornost za vezu cjepiva i ozljeda, ali postoje i drugi pojedinačni igrači,


Da ste htjeli, mogli ste jednostavno istražiti vladin Registar cijepljenja protiv Covida (CIR) i usporediti ga s maticom rođenih i umrlih. Ili hoćemo ako nam date pristup neobrađenim podacima. Ali vidimo da ste zauzeti regrutiranjem svojih novih “Covid promotora” koji će početi raditi 1. rujna. Ne bi li bilo bolje obučiti više detektiva da istraže sve te smrti i pronađu odgovorne kriminalce? Ili su nekako zaštićeni“?

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp