Akademik Krešimir Pavelić – Potvrdile su se sve loše prognoze koje sam najavio za eksperimentalno cjepivo

Akademik Krešimir Pavelić iznosi najnovije rezultate istraživanja o učincima eksperimentalnih Covid 19 “cjepiva” koje ne možemo čuti u domaćim medijima.

Potvrdile su se prognoze o lošim posljedicama “cjepiva” koje je akademik Pavelić najavio na našem, sada već kultnom okruglom stolu prije dvije godine. Zbog toga je bio šikaniran od medija, postao je žrtva verbalnog delikta ali je hrabro ostao na prvoj crti obrane znanstvene istine i slobode.

Dijelite masovno ovaj video i budimo informirani kako bismo se pripremili za početak jeseni jer je u zadnje vrijeme sve više trojanskih konja koji se ubacuju među nas jer vide da rastemo, da istina ide nama u prilog i da narod više ne želi trpjeti korona teror stožeraša.

Istraživanja su potvrdila da su svi necijepljeni bili u pravu i da su podnijeli tešku žrtvu prisile, terora, blaćenja i ismijavanja da bi na kraju kao kontrolna skupina doživjeli potpunu satisfakciju.

Borba još nije gotova i držimo se onih autoriteta koji su od početka govorili isto. PH ostaje čvrst na prvoj crti obrane ohrabreni dodatno spoznajama koje iznosi akademik Pavelić.

Izvo: Promijenimo Hrvatsku –  Facebook

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp