Članovi OECD-a sastali su se na Ibizi kako bi razgovarali o stvaranju globalnih putovnica za cijepljenje

Članovi Organizacije za ekonomsku sigurnost (OECD) zajedno sa članovima 36 zemalja i ostalih mračnih organizacija namijenjenih za porobljavanje svjetske populacije, sastali su se na Ibizi kako bi razgovarali o stvaranju globalnih putovnica za cijepljenje.

Istog dana kada je održan sastanak OECD-a, vlade 21 afričke zemlje tiho su pristale na sustav putovnica za cjepiva, koji će se očito povezati s drugim globalnim sustavima

Organizacija za ekonomsku suradnju i razvoj (OECD) promicat će ujedinjenje različitih sustava COVID putovnica u svijetu. Skupu je prisustvovalo 36 zemalja, kao i druge međunarodne organizacije.

“Takav korak je neophodan, rekao je Maroto, kako bi se spriječilo “nepovjerenje i zbunjenost” među međunarodnim putnicima”⁉️

Ako bi sustav putovnica za cjepiva postao trajno obilježje globalnog pravnog pejzaža, to bi značilo kraj dvaju temeljnih etičkih načela: tjelesne autonomije (pravo na donošenje odluka o vlastitom životu i budućnosti); i tjelesni integritet (pravo na samovlasništvo i samoodređenje nad vlastitim tijelom)

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp