Marin Miletić – Građani Hrvatske će pandemijskoj mafiji jasno poručiti: što ste jamili – jamili ste! Dosta vas je!

Marin Miletić – Građani Hrvatske će pandemijskoj mafiji jasno poručiti: što ste jamili – jamili ste! Dosta vas je!

Kao što vidite, pandemijske interesne skupine, korona profiteri i cijela ta mafija koja zarađuje na stotine milijarde eura na račun Covida i ove priče koja se događa na razini cijelog svijeta, pa tako i u Hrvatskoj, nakačili su se na građane i sada ustraju u svom ludilu.

Singapur je procijepio 92 % stanovništva, maske su obvezatne svugdje i virus im divlja, divlja, dakle, imaju ogroman porast broja zaraženih. Splitski epidemiolog Mladen Smoljanović je jasno rekao da ne treba uopće brojati zaražene i da ne treba uopće s tim brojem izlaziti van i to je jasna poruka struke koja nije podmazana Pfizerom i ostalim pandemijskim interesnim skupinama i ta struka jasno prepoznaje da su maske potpuna glupost.

To je iluzija da nas korištenje maski štiti od bilo čega, a vidimo po primjeru Portugala, dakle po primjeru Njemačke i Italije i sa cjepivom i sa cijepljenjem, pa stoga, evo, apeliram na građane RH da zadrže zdravu pamet, razboritost i da ne podlegnu ovim interesnim skupinama koje jesu snažne, vrte se stotinu milijardi tu u pozadini i oni ne žele odustati od svoje agende, ali ja vjerujem da će im narod jasno poručiti – dosta vas je, što se jamili, jamili ste.

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp