Šokantno! Kineze koji su izbjegli testiranje u lisicama priveli na testiranje na Covid

Šokantno! Kineze koji su izbjegli testiranje u lisicama priveli na testiranje na Covid

Kineskim građanima (čitaj podanicima) koji su na prijevaru preskočili obvezno “testiranje” na Covid-19, vlasti su stavili lisice na ruke i sproveli ih pod naoružanom stražom do mjesta za testiranje.

Zanimljivo je primijetiti da ovi zarobljenici stoje jako blizu jedni drugima, dok hara opasan virus. Ovaj je video preuzet sa stranice Istina na Telegramu. Doista je nevjerojatno vidjeti ovakvo što. Iako smo do sada vidjeli brojne prizore iz Kine koji su nas zgrozili, ovo je sada novo vrlo neugodno iznenađenje.

U mainstream medijima nećemo vidjeti stvarnu sliku svijeta u kojem živimo, a koju svakako zaslužujemo vidjeti. Cenzori će kasnije reći kako se nije dogodilo ono što se dogodilo, kako netko nije rekao to što je rekao, kako fali kontekst, kako su informacije djelomično netočne i tome slično.

Ne znamo točan datum, kao niti sat ovog nemilog događaja. Ne znamo ni kako se zovu ljudi kojima su stavljene lisice, nismo ih pitali za izjave, ne znamo niti kako se zovu pripadnici oružanih snaga koji ih čuvaju, kao niti točnu lokaciju ovih scena, no zar je to toliko bitno, ili je bitno svjedočiti ovom užasu koji se događa u sklopu Covid histerije? Kontekst je upravo Covid histerija koja je zahvatila cijeli svijet. Lokacija: Svijet. Svijet sviju nas. Zemlja: Kina. Vrijeme: Naše vrijeme. Vrijeme u kojem živimo. Svi mi.

Snimka svakako govori više od riječi. Ovdje vidimo kako se vrši teror nad ljudima. Pogledajmo snimku i zamislimo se u kakvom to svijetu živimo i što već sutra čeka sve nas ukoliko otkažemo vlastima poslušnost. A svi oni koji misle svojom glavom govor kako je upravo građanski otpor, odnosno otkazivanje poslušnosti vlastima kada se s njima ne slažemo i kada imamo osjećaj da rade protiv nas, a to je više nego često, jedini put do slobode.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp