Agenda klimatskih promjena želi uništiti farmere i poljoprivrednike i doslovno stvoriti glad u svijetu

Agenda klimatskih promjena želi uništiti farmere i poljoprivrednike i doslovno stvoriti glad u svijetu

Jedna od vrlo agresivnih kampanja koju možemo vidjeti kako nam dolazi sa svih strana je ona o hitnoj potrebi smanjenja CO2 u atmosferi kako bi se navodno spasila Zemlja. U tom smislu planiraju mjeriti naš tzv. ugljični otisak i na temelju toga nas oporezivati, pa i novčano kažnjavati. Također, navodno iz istog razloga žele ukinuti korištenje klasičnog goriva, pobiti milijune domaćih životinja, zabraniti rad poljoprivrednicima, zabraniti štošta jer njihovoj brizi nema kraja. 

Je li se itko ikada zapitao – ako je ugljični dioksid toliko loš za planet, zašto uzgajivači staklenika kupuju generatore CO2 kako bi udvostručili rast biljaka?

Napadanje ugljičnog dioksida je govor mržnje protiv majke prirode.

CO2 je hranjiva tvar za biljke

⚫CO2 proizvodi oceanski život.

🔴CO2 unosi ravnotežu u globalni ekosustav.

⚫CO2 je za biljke ono što je kisik za ljude.

🔴CO2 može pomoći transformirati puste pustinje u održive šume.

Za samo “jedan peni dnevno” svaki vlasnik staklenika može proizvesti CO2 kako bi povećao prinose biljaka u svojim staklenicima. To je poruka o generatorima CO2 koje prodaju tvrtke za opskrbu staklenicima diljem Sjedinjenih Država i Kanade. “Može se postići 1500 ppm [ugljičnog dioksida]… ovi generatori automatski osiguravaju ugljični dioksid potreban za postizanje maksimalnog potencijala rasta za samo peni dnevno”, kaže se u oglasu. Generatori CO2 “poboljšavaju kvalitetu postrojenja” i “povećavaju proizvodnju”.

Izrađuju se u SAD-u i rade na propan ili prirodni plin, pretvarajući fosilna goriva u ugljični dioksid. Zašto ovo radi na radikalnom poboljšanju rasta, zdravlja i prinosa biljaka?

Jer — jeste li spremni za istinu? —

CO2 je hranjiva tvar za biljke.

Ne, to nije zagađivač koji prijeti ljudskoj civilizaciji kao što smiješno tvrde promicatelji sudnjeg dana globalnog zatopljenja. CO2 zapravo povećava prinose biljaka, ubrzava “ponovno ozelenjavanje” i poboljšava pošumljavanje planeta.

I dok današnja atmosfera sadrži samo 400 ppm ugljičnog dioksida, generatori CO2 mogu pomoći podići tu razinu na 1500 ppm unutar staklenika, ubrzavajući rast biljaka i proizvodnju hrane.

Ako je CO2 toliko štetan za planet, zašto staklenici plaćaju njegovu proizvodnju?

Ako je CO2 toliko opasan za planet, onda bi instaliranje generatora CO2 u stakleniku ubilo biljke. Ali znanstvenici, pa čak i vlade zapravo preporučuju dodavanje CO2 u staklenike kako bi se potaknuo rast biljaka i proizvodnja hrane. “Prednosti dodavanja ugljičnog dioksida na rast biljaka i proizvodnju u stakleničkom okruženju dobro su poznate već mnogo godina”, kaže Ministarstvo poljoprivrede i prehrane Ontarija.

“CO2 povećava produktivnost kroz poboljšani rast i snagu biljaka. Neki od načina na koje se povećava produktivnost CO2 uključuju ranije cvjetanje, veće prinose voća, smanjeno opadanje pupova kod ruža, poboljšanu snagu stabljike i veličinu cvijeta. Uzgajivači bi trebali gledati na CO2 kao na hranjivu tvar… povećanje razine CO2 na 1000 ppm povećat će fotosintezu za oko 50% u odnosu na razine CO2 u okolini.”

Zapravo, kao što su pokazala nedavna znanstvena istraživanja, lagani porast razine CO2 u atmosferi zapravo je pomogao pustinjama i sušnim područjima da ponovno ozelene, ubrzavajući rast drveća, grmlja i trave koje proizvode kisik potreban ljudima za disanje.

Što više stvarno ispitujete znanstvenu istinu o ugljičnom dioksidu, umjesto politički nabijenog “govora mržnje” protiv majke prirode, to više shvaćate da je CO2 ključni nutrijent za Zemljin okoliš i ekosustav.

Zapravo, veliku većinu svog CO2 ispuštenog u atmosferu proizvodi majka priroda preko životinja u oceanu. Svatko tko kritizira CO2 napada život u oceanu i osuđuje trilijune vodenih stvorenja koja izdišu ugljični dioksid kao dio svog prirodnog disanja.

Kao društvo zainteresirano za pošumljavanje, širenje raznolikosti biljnog svijeta, hranjenje drveća i ozelenjavanje pustinja, više ne bismo trebali tolerirati nikoga tko se bavi govorom mržnje protiv majke prirode i CO2.

Oni koji pokušavaju demonizirati ovu kritičnu hranjivu tvar za planet upuštaju se u neku vrstu rasizma motiviranog mržnjom prema biljkama.

http://www.awaken-consciousness.com/…/if-carbon…/

CO2 generatore možete kupiti online, tako da CO2 PROIZVOĐAČI izbor je velik… a to očito ne smeta i nije strano raznim domaćim i bjelosvjetskim Gretama

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp