Odlazi li Fauci doista u mirovinu? Na CNN-u najavio povlačenje do kraja Bidenova mandata

Dr. Anthony Fauci, jedan od začetnika korona histerije, “stručnjak” koji je bio zaslužan za uvođenje brojnih potpuno nepotrebnih zdravstvenih mjera diljem svijeta, planira se povući sa svoje pozicije do kraja sadašnjeg mandata predsjednika Joea Bidena, rekao je u ponedjeljak za CNN.

Fauci, koji je Bidenov glavni medicinski savjetnik i desetljećima je bio ravnatelj Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti, rekao je kako u ovom trenutku ne zna točan datum svoga umirovljenja koje inače često spominje.

“To već dugo govorim”, rekao je Fauci o svojim planovima da napusti vladu prije kraja Bidenova trenutnog mandata, koji završava u siječnju 2025. godine. Politico je u ponedjeljak objavio intervju s Faucijem u kojem je Fauci rekao da ne očekuje da će ostati u vladi dok se koronavirus potpuno ne iskorijeni, rekavši: “Mislim da ćemo živjeti s ovim u godinama koje dolaze“.

Kako bismo trebali protumačiti ovu njegovu izjavu da ćemo godinama živjeti s tim virusom? Po svemu sudeći svim korona profiterima odgovara da se isti nikada ne iskorijeni. Svima nama ostalima koji nismo korona profiteri bilo bi draže da se taj virus ipak iskorijeni i da nas vlasti i njihovi mediji prestanu terorizirati stalno s nekim novim ograničenjima i najavama novih sojeva i valova koji će nam živote ponovno pretvoriti u pakao.

Ako se kojim slučajem i divnim čudom ovaj nakaradni virus i jedan od brojnih drugih ipak iskorijeni, korona profiteri morat će pronaći neki drugi izvor prihoda. A Fauci će ipak u jednom trenutku odlučiti napustiti svoju poziciju.

Podsjetimo još jednom, Fauci je u ponedjeljak za CNN rekao da, iako su njegovi nedavni komentari o umirovljenju protumačeni kao najava njegova plana za konačan odlazak u mirovinu, on je, kako je istaknuo, samo mislio “da je vrlo malo vjerojatno – zapravo, prilično je sigurno – da on neće biti na poziciji na kojoj je dana nakon siječnja 2025. godine”. Eto, sada nam je sve jasno.

Izvor: CNN

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp