Kinezi i Schwab složni u provedbi Velikog reseta

Kinezi i Schwab složni u provedbi Velikog reseta

Mnogi se i danas kunu u „kineske genijalce“ i režim iz Pekinga, koji već dugo predstavlja sliku i priliku života koji čeka cijeli svijet ako se ljudi neće pridržavati transhumanističkih, tehnokratskih agendi koje se već neko vrijeme prezentiraju zapadnom svijetu programom “Nova normalnost” ili “Veliko resetiranje”.

Kina u tome nije sama, već je u istom koraku prati i Svjetski ekonomski forum, što je dokazano i na današnjem internetskom susretu kineskog premijera Li Keqianga i Klausa Schwaba koji su usuglasili glavna načela agende koja su svima dobro poznati i kroz koje se planira provedba masovne kontrole globalne populacije.

Kako kineski “Global Times” ponosno izvještava: Bez obzira na to kako se međunarodna situacija mijenja, Kina će se pridržavati otvaranja, poboljšati komunikaciju sa svim stranama kako bi stvorila uvjete za suradnju u kojoj svi pobjeđuju, rekao je kineski premijer Li Keqiang na sastanku s izvršnim predsjednikom WEF-a Klausom Schwabom u utorak.

Na sastanku koji je protekao uz “osmijehe”, Schwab je rekao sljedeće: “Svijet se suočava s višestrukim krizama i WEF je spreman produbiti suradnju s Kinom kako bi igrao aktivnu ulogu u rješavanju klimatskih promjena, promicanju industrijske transformacije i socijalne jednakosti. “

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp