Evo kako u 3 koraka izgleda propagandna edukacija u slučaju nuklearnog napada

Evo kako u 3 koraka izgleda propagandna edukacija u slučaju nuklearnog napada

Propaganda (edukacija) za slučaj nuklearnog napada u 3 koraka. Budite uplašeni, uvijek na oprezu i nema opuštanja. Korak 4 bi bio da uzmete četvrti booster jer povećava šanse za moždani ili srčani udar i barem vas oslobodi gledanja ovakvih nebuloza.

„Dogodio se nuklearni napad. Ne pitajte me kako i zašto samo znajte da nas je pogodio. Ok, pa. Što da radimo? Postoje tri važna koraka kojih želimo da se sjetite. Prvi korak: Uđite brzo u neki objekt.

Ti, tvoji prijatelji, tvoja obitelj. Uđite u neki objekt. I ne, boravak u automobilu nikako nije opcija. Morate odmah ući u zgrdu i odmaknuti se od prozora.

Korak dva: ostanite unutra.  Zatvorite sva vrata i prozore. Ako imate podrum, sklonite se tamo. Ako ga nemate, uđite što dalje u sredinu zgrade. Ako ste kojim slučajem bili vani nakon eksplozije, odmah se očistite.

Uklonite i spakirajte svu vanjsku odjeću da radioaktivnu prašinu ili pepeo držite podalje od tijela.

Korak 3: Ostanite uz nas. Slijedite medije za više informacija. Ne zaboravite se prijaviti za obavijesti NYC-a za službena upozorenja i ažuriranja. I ne izlazite van dok službenici ne kažu da je sigurno.

U redu? Shvatili ste.“

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp