Klaus Schwab i Svjetski ekonomski forum promiču plan za blokiranje Sunca ‘svemirskim mjehurićima’


Svjetski ekonomski forum (WEF) promiče plan za blokiranje sunca pomoću “svemirskih mjehurića”, navodno radi borbe protiv “klimatskih promjena”. Blokiranje sunca velika je globalistička zavjera u koju je upleten Bill Gates. Ako globalisti uspiju blokirati ili prigušiti sunčeve zrake, kako će to utjecati na čovječanstvo?

To je pitanje koje američki politički lideri uopće ne postavljaju. U međuvremenu, Svjetski ekonomski forum Klausa Schwaba i drugi globalistički subjekti izgleda odlučni blokirati Sunce, kao što je negativac iz crtića Burns neuspješno pokušao učiniti u Simpsonima.

Ovaj uznemirujući video koji je s javnošću podijelio WEF navodi da “znanstvenici MIT-a kažu da ‘svemirski mjehurići’ mogu pomoći u preokretu klimatskih promjena odbijanjem sunčeve topline od Zemlje”. Video ovaj proces predstavlja kao “geoinženjering”. 

Video objašnjava da bi “mjehuriće u svemiru proizvodili roboti” i “Oni bi formirali područje veličine Brazila”. Jasno je da je Sunce važan dio našeg ljudskog iskustva. 

Kroz povijest, ljudi su imali koristi od blagotvornih sunčevih zraka. Međutim, čini se da globalistički Novi svjetski poredak želi ugasiti iskustva koja ljudskim bićima daju zdravlje, toplinu i radost. Kako će nas gledati buduće generacije ako jednostavno dopustimo zlonamjernim oligarsima da zaklone naš planet Sunce.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp