SZO – Globalni sporazum o pandemiji ponovno aktualan

Sporazum o pandemiji ponovno je na dnevnom redu. Naime, SZO (Svjetska zdravstvena organizacija) ponovo je pozvala na pregovore o uspostavljanju „Sporazuma o pandemiji“, sporazuma o „jačanju prevencije, spremnosti i odgovora na pandemiju i razvoju jedinstvenog svjetskog zdravstvenog sustava“.

Države članice okupile su se po drugi put u ponedjeljak u Ženevi u Švicarskoj kako bi pregovarale o spomenutom o sporazumu i završit će sastanak 22. srpnja. Države članice SZO-a zadužile su Međuvladino pregovaračko tijelo da završi nacrt Ugovora o pandemiji do kolovoza 2022. godine. Nakon odobrenja tog Ugovora, generalni direktor SZO-a Tedros Adhanom Gebrejesus, kao i bilo koji od njegovih nasljednika imali bi neograničene ovlasti za provođenje propisa SZO-a.

Svjetska zdravstvena organizacija je, kako su izvijestili, ponovo pozvala na pregovore o sporazumu kako bi se osigurao „okvir za međunarodnu suradnju i solidarnost“. SZO će se po tom sporazumu baviti pitanjima kao što su sustavi nadzora i reagiranja na razne epidemije, izjavio je Ghebreyesus na konferenciji za novinare još u ožujku 2021. godine, kada je najavljivao realizaciju ovog sporazuma. Podsjetimo, SZO je svoj prvi sastanak na kojemu je pregovarala o nacrtu ovog sporazuma o pandemiji održala u prosincu 2021. godine. Nadalje, 30. ožujka 2021. godine, 25 svjetskih lidera objavilo je „hitno pozivanje na međunarodni sporazum o pandemiji“, navodeći da je takav sporazum potreban za orkestriranje jedinstvenog globaliziranog odgovora na pandemije, može se pročitati na web stranici SZO-a.

I, dok tako SZO vrlo otvoreno koristi pandemiju Covida kao savršen izgovor za trajno preuzimanje moći i vladanje međunarodnim medicinskim svijetom, što će u konačnici oduzeti članicama njihov medicinski suverenitet i mogućnost odlučivanja, Yuval Noah Harari, glavni savjetnik osnivača Svjetskog ekonomskog foruma Klausa Schwaba, izjavio je kako će globalističke elite sasvim sigurno manipulirati ovom „krizom“ kako bi u pozadini svega ovog u miru mogle uspostaviti svjetsku vladu o kojoj se priča već desetljećima.

„Katastrofa otvara vrata za sveobuhvatne transformacije koje ljudi inače – u nekim drugim okolnostima nikada ne bi prihvatili“ rekao je Harari. Najlakše je manipulirati strahom. Preplašiti ljude gubitkom zdravlja i života…

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp