Christine Anderson – Neću jesti bube, bez obzira na sve

Nedavno se u Nizozemskoj nekoliko farmera pobunilo kako bi osporilo nove propise o emisijama dušika i ugljika koje je nametnuo premijer Mark Rutte. Čini se da Mark Rutte, suradnik na planu Svjetskog ekonomskog foruma za 2030., ne mari za ogromnu kolateralnu štetu koju će to imati na živote i proizvodnju poljoprivrednika. Poljoprivrednici iz Njemačke i Italije također su ustali kako bi iskazali svoju podršku Nizozemcima.

Prije svega bilo je krajnje vrijeme za to, netko je upravo rekao ne, nećemo to učiniti, nećemo ovdje. To je poput kamiondžija slobode u Kanadi. Farmerima se prijeti i sve je to zbog takozvanih klimatskih promjena. To je način promicanja globalističke agende.

To je nažalost usvojeno u EU parlamentu i zato se to provodi u državama članicama. Dakle, ono što gledamo je da oni žele drastično smanjiti emisije zagađivača. Žele smanjiti emisije dušikovog oksida, a amonijak za 50 posto do 2030. godine.
A, da bi to učinili, moraju smanjiti količinu stoke. Prema procjenama oko 30 posto poljoprivrednika bit će primorani zatvoriti svoja gospodarstva, jer neće više moći uzgajati stoku.

Premijer Kanade Trudeau je upravo krenuo u ulaganje 8,5 milijuna kanadskih dolara u proizvodnju insekata. Vidite kamo sve to vodi. Počinje se s proizvodnjom insekata, budući da stoka tobože ima tako traumatičan učinak na klimatske promjene. To nema nikakve veze s klimom. Cijela ta ideologija želi smanjiti broj stoke, osobito Zelene stranke u Njemačkoj. Sada ulažu novac umjesto u stočnu hranu, u farme insekata.

Imaju namjeru uzgajati insekte kao potencijalno odlične dobavljače proteina. Da zaključim – neću jesti bube, bez obzira na sve. Postoje i sada propisi da se poljoprivrednici ne smiju na određenoj zemlji baviti poljoprivredom, već da moraju ostaviti zemljište u stanju u kakvom jest. Nije im dopušteno niti posaditi cvijeće na tom poljoprivrednom zemljištu. To nema veze sa spašavanjem klime u svijetu, to je još jedan mehanizam guranja globalističke agende.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp