Transrodna tajnica ministarstva zdravstva kaže da će Bijela kuća dati sve od sebe da djeci olakša promjenu spola

Transrodna tajnica ministarstva zdravstva kaže da će Bijela kuća dati sve od sebe da djeci olakša promjenu spola

Transrodna pomoćnica ministra zdravstva admiral Rachel Levine „objavila“ je da Bidenova administracija radi na “osnaživanju” djece da primaju blokatore puberteta i operaciju promjene spola

Levine je to „komentirala“ tijekom gostovanja na MSNBC-u.

“Stvarno želimo utemeljiti naše liječenje i afirmirati, podržati i osnažiti mlade – ne ograničavati njihovo sudjelovanje u sportskim aktivnostima, ili čak ograničavati njihovu mogućnost da dobiju tretman promjene spola u svojoj državi”, „rekao“ je Levine.

Primedbe su date kao odgovor na Bajdenovu politiku koja dozvoljava transrodnim radnicima i studentima da koriste kupatila suprotnog pola u školama i da se takmiče u sportskim takmičenjima protiv suprotnog pola.

Jedan ispitanik na Levinove komentare je jasno stavio do znanja šta je pomoćnik sekretara za zdravstvo zapravo tražila.

Primjedbe su iznesene kao odgovor na Bidenovu politiku koja dopušta transrodnim radnicima i studentima korištenje kupaonica suprotnog spola u školama i natjecanje u sportovima suprotnog spola.

Jedan ispitanik na Levinove komentare jasno je dao do znanja što je pomoćnik ministra zdravlja zapravo tražio.

“Bidenov „pomoćnik“ ministra zdravstva smatra da bismo trebali sterilizirati djecu (od kojih su mnoga autistična), odrezati grudi 13-godišnjim djevojčicama, uništiti buduću seksualnu funkciju djece, smanjiti gustoću njihovih kostiju što uzrokuje osteoporozu i poslati tinejdžerice u menopauza.”

Bidenova administracija je nametanje jezive transrodne ideologije djeci učinila dijelom svog barbarskog društvenog inženjeringa.

Još u travnju je Bijela kuća ustvrdila da operacija promjene spola djeci “spašava živote”, unatoč postoperativnoj stopi samoubojstava među transrodnim osobama čak i višoj nego prije, dok je zaprijetila jačanjem Ministarstva pravosuđa protiv država koje su ih pokušale zaustaviti.

Bivša tiskovna tajnica Bijele kuće Jen Psaki čak je javno plakala na pomisao da djeca ne mogu sakatiti svoje genitalije dok ne odrastu.

Sam predsjednik također je uvjeravao roditelje djece koja se identificiraju kao transrodna da je “potvrda identiteta vašeg djeteta jedna od najmoćnijih stvari koje možete učiniti da ih zaštitite.”

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp