Ruski ministar zdravstva radi na uvođenju obveznog cijepljenja protiv Covid-a

Ruski ministar zdravstva radi na uvođenju obveznog cijepljenja protiv Covid-a

U jeku specijalne vojne operacije u Ukrajini mnoge važne informacije promiču bez da budu zabilježene i objavljene u medijima, a jedna takva dolazi iz prošlog mjeseca kada je u Sankt Peterburgu održan “Međunarodni ekonomski forum”.

Kako se može vidjeti na ruskom portalu Interfax, šef ruskog ministarstva zdravstva Mihail Muraško, gostujući na spomenutoj tribini, rekao je da bi cijepljenje protiv korona virusa uskoro moglo postati obavezno u Rusiji i biti uvršteno u Ruski nacionalni kalendar preventivnih cijepljenja.

 

Dodao je da se takva ideja razrađuje sa zastupnicima i da će biti usvojena na vrijeme.

 

Sada trebamo steći iskustvo, dobiti podatke o daljnjem razvoju procesa, ali idemo prema tome. Danas vidimo da niz stranih kolega počinje kombinirati cjepivo protiv gripe i cjepiva protiv covida, to je također u tijeku”, rekao je Muraško na zasjedanju Peterburškog međunarodnog ekonomskog foruma (SPIEF), odgovarajući na pitanje kada će cjepivo protiv COVID-19 postat će obavezno u nacionalnom kalendaru.

“Vidimo kako se razvijala situacija na drugoj hemisferi, kad su izašli zimi, gledamo i ovo, (…) sada radimo sa saborskim zborom kako bismo išli naprijed”, rekao je ministar. u to vrijeme. .

 

Primjetno je da ruski državni mediji poput Sputnika svakodnevno svojim naslovima šire paniku, aludirajući na nove valove korona virusa, pozivajući na cijepljenje, a odnedavno i zagovarajući “klimatsku agendu”, pa se postavlja pitanje je li Rusija doista raskinula veze s globalističkim programima ili ne?

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp