Kaos diljem SAD-a – Pripadnici LGBT zajednice zahtijevaju još više cjepiva protiv Majmunskih boginja

Kaos diljem SAD-a – Pripadnici LGBT zajednice zahtijevaju još više cjepiva protiv Majmunskih boginja

Kako vrijeme prolazi, prema medijima i izvješćima službenih zdravstvenih institucija diljem svijeta, pojavljuje se sve više slučajeva majmunskih boginja.

Brojna istraživanja govore o značajnom broju slučajeva majmunskih boginja među homoseksualnom i biseksualnom muškom populacijom, a sada su u Americi zabilježeni i prvi slučajevi majmunskih boginja kod djece koja su, kako prenosi Daily Mail, bila u bliskom kontaktu s gay muškarcima. (nadamo se ne na najgori).

I dok sve ovo podsjeća na paniku iz ranih osamdesetih kada je sam Anthony Fauci izjavio da AIDS šire gay muškarci i da se AIDS u Americi širi preko čarapa, gay i biseksualna populacija ne može se otrijezniti i vjerovati ili ne prosvjedovati jer država, tvrdi, nije osigurala dovoljno cjepiva.

Kako prenosi Guardian, od San Francisca do New Yorka u mnogim su se gradovima pripadnici LGBT zajednice okupljali ispred zdravstvenih ustanova tražeći da im se osigura više cjepiva, kao da im nije dovoljno to što su cijepljeni tri puta. protiv COVID-a.

Sve ovo govori o naivnosti “dugine” populacije koja unatoč stigmatizaciji globalističkih moćnika desetljećima unatrag vjeruje da im zapravo pomaže, zaboravljajući da su ih oni prvi optužili za širenje AIDS-a prije nekih 40 godina.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp