Britanska vlada plaća poljoprivrednicima otkup zemlje da prestanu s proizvodnjom


Ujedinjeno Kraljevstvo uvelo je program koji nudi paušalne, fiksne novčane isplate poljoprivrednicima koji pristanu prestati s poljoprivredom i prodaju svoje parcele.

Poljoprivrednici koji prihvate gotovinu moraju ili otići u mirovinu ili preuzeti drugi posao kojeg im vlada odobri, prema programu koji nazivaju “Basic Payment Scheme”.

“Svrha je navodno ispuniti planove zelene politike”, pišu britanski mediji, “Od starijih poljoprivrednika, koji ne žele promijeniti svoje metode uzgoja, traži se da odustanu ili prodaju svoju zemlju. Zauzvrat, novi farmeri mogu usvojiti alternativne, ekološki prihvatljive poljoprivredne tehnike.”

Na sličan način to pokušava i Nizozemska, koja također želi gušiti poljoprivredu kako bi postala “zelena”.

Zahvaljujući koroni, Velika Britanija je ionako već na dobrom putu prema ukidanju poljoprivrede i to zbog problema u opskrbnom lancu zajedno s tržišnom korupcijom i vrtoglavom inflacijom, koja tjera mnoge poljoprivrednike iz posla protiv njihove volje.

Dakle, gospodari središnjih banaka i drugi globalistički arhitekti stvorili su sveopći kaos na tržištima, što je sve dio “Velikog reseta” Klausa Schwaba u kojem se planira da ljudi ništa ne posjeduju, dok će „elita“ zgrnuti dodatno bogatstvo.

BBC News je objavio rezultate navodne ankete koju je provela Udruga poljoprivrednika iz Engleske koji sugeriraju da većina farmera, njih 75%, ozbiljno razmišlja o tome da uzme novac i proda svoje parcele.

Zemlju poljoprivrednika spremna je otkupiti sama država ukoliko je poljoprivrednici sami ne uspiju prodati. Dakle, potpuno jednako kao u Nizozemskoj. 

Očajnim poljoprivrednicima će se za stvarnu vrijednost, odnosno njihova zemljišta ponuditi kompenzacija u obliku valutnog fiat novca, koji će vrlo ubrzo potpuno izgubiti svoju vrijednost, čime će ova velika pljačka dobiti svoj epilog i povijesni značaj.

Izvor: dnevno.hr

Zapratite nas i na našem Telegram kanalu:  https://t.me/epohaportal

 

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp