Šok – Iznenada preminuo poznati hrvatski MMA borac


Poznati hrvatski borac mješovitih borilačkih vještina, osnivač i voditelj Gladiator Croatia kluba, Dubrovčanin Maro Perak iznenada je preminuo. Kako doznajemo, 40-godišnjem Peraku je odjednom pozlilo, srušio se na tlo i preminuo. Njegov cjepni status strogo se krije od javnosti iako je jasno da je zbog oblika posla kojim se bavio, nažalost morao biti cijepljen. 

Gladiator Croatia klub je iz kojeg su izašli on sam, njegov brat Kristijan te Ante Delija, Antun Račić, Karlo Caput i još neki poznati borci koji su predstavljali Hrvatsku nastupima diljem svijeta. Sam Maro bio je u borilištima sa borcima poput Jana Blachowicza, Jeffa Monsona, Boba Sappa, Marcina Tybure, Viktora Nemkova…

Perak, rođen 1982. godine, u karijeri je zapisao niz sportskih borilačkih uspjeha – bio je svjetski teškaški i poluteškaški prvak. Osim sporta, Marov život obilježile su i brojne akcije, prvenstveno humanitarne za ljude u potrebi, bilo Dubrovčane, bilo primjerice Ukrajince kojima je otvorio vrata svog kluba.

Upravo zbog takvih angažmana, Perak je brojne mlade privukao sportu i borilačkim vještinama i ostat će u mislima kao jedan od najboljih hrvatskih sportaša vizionara.

Ovim putem želimo izraziti sućut obitelji i prijateljima.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp