Šok – Iznenada preminuo 31- godišnji britanski glumac Sam Gannon

Šok – Iznenada preminuo 31- godišnji britanski glumac Sam Gannon

Obitelj mlade glumačke zvijezde potvrdila je da je on iznenada preminuo u utorak dok je bio u posjetu rodbini u Kaliforniji. Njegov cjepni status nije upitan, jer bez dokaza o primanju „spasonosne injekcije“ ne bi mogao ući u Sjedinjene Države.  

Prema informacijama Genonove obitelji, mladić, koji je u trenutku smrti imao 31 godinu, otputovao je u Kaliforniju kako bi proveo vrijeme s rodbinom. 

Prema izjavi njegove majke, njezin je sin rođen sa srčanim oboljenjem koje je posljednjih mjeseci iz nekih čudnih razloga eskaliralo i počelo mu stvarati probleme.

Policija još uvijek istražuje Samovu smrt, ali je u ovom trenutku ne tretira kao sumnjivu, piše Yorkshire Post.

BBC je izvijestio: Gospodin Genon (31), koji je glumio Keva u sapunici 2019., iznenada je preminuo dok je bio u posjetu rođacima u Kaliforniji.

Njegova obitelj pokrenula je stranicu za prikupljanje sredstava kako bi vratila njegovo tijelo kući u Selby, Sjeverni Yorkshire.

Jednostavno ne očekujete da će se takve stvari dogoditi, pogotovo 31-godišnjaku koji je uživao u svom životu“, rekla je njegova majka, Angela Gannon.

Sjajno se zabavljao, pucao u limene kante gore u planinama, gradio štale za konje. Zadnji put sam s njim razgovarao u ponedjeljak.”

Rekla je da je vijest o smrti njezina sina ostavila obitelj u “apsolutnom, potpunom šoku“.

Oglas za prikupljanje sredstava za donošenje tijela bivšeg učenika srednje škole Brighton kući već je prikupio 7.600 funti (9.175,09 dolara), a cilj je 17.000 funti (20.523,23 dolara).

Njegova majka je rekla: “Želimo ga kući s nama – s našom obitelji.”

U izjavi na stranici JustGiving stoji: “Zbog nedavne i iznenadne smrti Sama. Sve donacije bit će iskorištene za repatrijaciju njegova tijela iz SAD-a i njegov pokop.”

“Bio je ‘Duracell zeko iz stvarnog života’ s naizgled beskrajnom količinom energije i ljubavi. Sin, unuk, brat, stric, partner i prijatelj, jako će nedostajati svima koji su ga poznavali.

“Postavljamo cilj od 17.000 funti jer još ne znamo pravu cijenu.”

“Sam je bio pravi izvođač i sav dodatni prikupljeni novac bit će doniran dobrotvornoj organizaciji u Ujedinjenom Kraljevstvu koja podupire kazalište za mlade, koje je Samu blisko srcu.

“Amy, Samova sestra, također razmišlja o osnivanju zaklade u Samovo ime za podršku ljudima koji se nađu u sličnom položaju kao on i trebaju dodatnu podršku”, zaključuje se u objavi.

Mnogi su odali počast preminulom glumcu. Twitter korisnica Abby Baker napisala je: “Ovo je tako poražavajuće. Imao sam privilegiju raditi s ovim nevjerojatno talentiranim tipom u York Dungeons. 

Njegov gubitak je tragedija, izgubili smo kontakt tijekom godina, ali nisam prestao razmišljati o njemu otkad sam čuo RIP Sama Gannona”.

Glumac Jordan Akaya također je tvitao: “Sam je uvijek bio tako divan pričljiv tip. Doslovno ne mogu vjerovati u ovu vijest. Pomozimo mu da se vrati kući svojoj obitelji. Iskreno sam bez riječi o ovome”.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp