Je li svijet na pragu nove katastrofe cjepiva?

Je li svijet na pragu nove katastrofe cjepiva?

Cjepivo ACAM2000 trenutno odobreno u Australiji i Sjedinjenim Državama za prevenciju majmunskih boginja nije uobičajeno svakodnevno cjepivo. Umjesto toga, sadrži živi virus iz iste obitelji virusa kao i virus malih boginja.

Virus koji se koristi u cjepivu je virus Vaccinia. Dolazi sa značajnim upozorenjem da primatelji moraju paziti na mjesto virusa kako bi spriječili njegovo širenje na druge dijelove tijela ili druge ljude.

To znači da sada ubrizgavaju ljudima živi virus iz obitelji malih boginja koji se može proširiti na druge ljude; neka to utone samo na trenutak. Cjepivo, ako ga želite tako nazvati, također nije tipična jedna ili dvije injekcije.

Umjesto toga, primjenjuje se sasvim drugačije. Dvokraka igla od nehrđajućeg čelika umoči se u otopinu cjepiva, te se kapljicom cjepiva nekoliko puta probode koža u nadlaktici primatelja.

Virus će početi rasti na mjestu ubrizgavanja i uzrokovat će nastanak lokalizirane infekcije, ali ta se infekcija može proširiti na druge dijelove tijela ili druge ljude ako se ne zbrine na odgovarajući način….

Izvor https://afipn.com.au/exclusive-is-the-world-on-the-cusp-of-a-new-vaccine-disaster/?fbclid=IwAR137t2u_10jJog1zzYCz6oIhDYEP_gfVvy6PgI7eENWc2FMqsX-zNx8aw4

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp