Ratovi su zlo


Rat je zlo, bijeda i nesreća za sve zaraćene strane i svi ratovi unatrag 100 godina pomno su organizirani i vođeni iz jednog jedinog centra moći. Zlo koje vlada ovim Svijetom opet planira i pokreće nove ratove i nove pokolje iz kojih će na kraju kao i uvijek profitirati gubave političke face s TV ekrana, a vi ćete bolesni i bijedni, nesretni i slomljeni, tražiti kosti svoje djece.

Dragi ljudi koji god da jeste, znajte – ovim Svijetom vlada zlo, a to zlo je usidreno u svakoj državi i u svakom narodu i od tuda dolazi ratna propaganda koja putem medijskih laži i zakulisnih igara potencira sukobe koji uvijek i jedino idu na ruku elite, a zaraćenim stranama donose novih 100 godina patnje, užasa i bijede.

Nema herojstva, junaštva ni domoljublja ni za “pobjednike”, ni za “gubitnike” jer ratovi koji se vode unatrag sto godina osim brutalne pljačke i međusobnog pokolja nemaju nikakvog dubljeg smisla.

I kad ratovi završe i budu gotovi, isto zlo koje je do rata dovelo opet je žedno krvi vaše djece i opet kurvini sinovi s TV ekrana, gubave političke šunjke pričaju o herojstvu, o žrtvi za slavu, o pobjedama, o junaštvu, o domoljublju i “svetosti” u ime naroda i država koje su do kosti opljačkali i prodali, ali ni to nije kraj.

Njima trebaju novi ratovi i svježa krv kako bi uspješno vladali i u budućim vremenima, a najbolji način da ostanu na vlasti jeste da proglase izvanredna stanja (plandemije, krize, ratove itd..)

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp