Tuga – Iznenada preminula mlada 29-godišnja majka četvero djece

Tuga – Iznenada preminula mlada 29-godišnja majka četvero djece

Ne umiru iznenada samo sportske zvijezde, glazbenici i glumci; oni su samo ti koji dobivaju publicitet. Tisuće mama, očeva, braće, sestara, sinova, kćeri, žena i muževa, svakodnevno iznenada umiru bez upozorenja i prije očekivanog vremena.

U Nottinghamu u Ujedinjenom Kraljevstvu, majka četvero djece, Holly Dakin, koja je upravo diplomirala zdravstvenu i socijalnu skrb na Sveučilištu Nottingham Trent, posvetila se pomaganju problematičnim mladim ljudima da pronađu svoj put.

Iako ne dobiva publicitet sportaša i drugih poznatih osoba, to je veliki gubitak za čovječanstvo. Žena dobrog srca posvećena pomaganju drugima, otišla je prerano, ostavljajući iza sebe četvero djece koja se sada moraju suočiti sa svijetom bez svojeg kamena, podrške, ljubavi i mame.

Mainstream mediji sve ovo mogu predstavljati kao sindrom iznenadne odrasle smrti (SADS) kao da nije ništa slično normalnom, ali znamo da je ovo daleko od uobičajenog. Ovo je globalna tragedija, srceparajući, slamajući i razarajući gubitak života.

Hollyn otac, Rob (64), objasnio je da su zalisci u srcu njegove kćeri otkazali, što je uzrokovalo srčani udar. Nijedan otac ne bi trebao pokopati svoju kćer.

Nema ničeg normalnog u broju mladih ljudi koji naglo umiru od infarkta i srčanog zastoja.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp