Bivši Predsjednik SAD-a Trump : Predsjednik Biden je znao za koordinirani napad na mene

Bivši Predsjednik SAD-a Trump : Predsjednik Biden je znao za koordinirani napad na mene

Donald Trump ismijao je tvrdnju Bijele kuće da nije imala prethodnih saznanja o raciji FBI-a na njegovom imanju Mar-a-Lago, tvrdeći da je “Biden znao” za “koordinirani napad”.

Trumpov dom na Floridi pretreslo je 30 federalnih agenata, koji su pretražili cijelo imanje, uključujući i garderobu Melanije Trump, što su kritičari opisali kao sramotnu zlouporabu ovlasti.

Bijela kuća je isprva odgovorila na raciju tvrdeći da nisu imali nikakvih prethodnih saznanja.

Predsjednik Trump je ostao u ofenzivi i sada optužuje Bidenovu administraciju za urotu s federalcima za planirani napad.

“Užasna stvar dogodila se jučer u Mar-a-Lagu. Nismo ništa bolji od zemlje trećeg svijeta, banana republike”, objavio je Trump na svojoj web stranici Truth Social.

“To je nastavak obmane Rusija, Rusija, Rusija, opoziv br. 1, obmana o opozivu br. 2, Muellerov izvještaj i više. Da stvar bude gora, po mom mišljenju, sve je ovo koordinirani napad s državnim radikalnim lijevim demokratima i lokalnim tužilaštvima i generalnim zastupnicima.

Nadovezao se na post tvrdnjom: “Biden je znao sve o ovome, baš kao što je znao sve o Hunterovim ‘dogovorima’.

U međuvremenu, izvješće iz Velike Britanije tvrdi da je “nelojalni pomoćnik” podmetnuo dokumente koje će FBI kasnije koristiti da namjesti bivšem Predsjedniku Donaldu Trumpu.

“Oni (pritom misleći na FBI) neće otići praznih ruku”, naglasio je anonimni izvor.

“Kao da je Trump bio dovoljno glup da učini ono što su rekli da je učinio. Jedino što se moglo dogoditi je da nelojalno osoblje stavi dokumente u kutiju koja je iseljena u siječnju 2021. godine”, dodao je, napomenuvši: “Ne bi ušli da nisu očekivali nekakav rezultat.”, zaključio je anonimni izvor.

Zapratite nas i na našem Telegram kanalu:  https://t.me/epohaportal

 

 

 

 

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp