Claire Edwards – Upravljanje zdravstvenom “krizom” samo je izgovor za totalitarizam i globalno preuzimanje vlasti

Claire Edwards – Upravljanje zdravstvenom “krizom” samo je izgovor za totalitarizam i globalno preuzimanje vlasti

Bivša službenica ujedinjenih Naroda Claire Edwards, izjavila je kako je upravljanje zdravstvenom „krizom“ samo izgovor za uvođenje totalitarizma i globalnog preuzimanje vlasti.  

Totalitaristi imaju za cilj nametnuti globalnu kriptovalutu, a ljude nano-čipirati putem takozvanih. „cjepiva“ pod izlikom te iste „krize“.

Dokument koji je Claire dobila pod nazivom (INVESTIGATIVE-REPORT-ON-THE-COVID-19-PANDEMIC-AND-ITS-RELATIONSHIP-TO-SARS-COV- 2) otkriva što nam se zapravo događa.

Claire Edwards bivša je službenica Ujedinjenih naroda u Beču te urednica i koautorica međunarodnog poziva da se zaustavi 5G na Zemlji i u svemiru.

Prema njenim riječima, Covid-19 kriza je biološki i elektromagnetski rat prekriven dimnom zavjesom nepostojećeg virusa koji je samo priprema za zajedničku operaciju mnogo većih testova 5G mreže. kao oružja za zločinačke namjere koje tek treba otkriti i razjasniti.

Sve 5G instalacije, kopnene i zračne kao naprimjer 5G sateliti Elona Muska u niskoj orbiti, jasan su dio ovog totalnog ratnog projekta protiv čovječanstva.

Na kraju je zaključila da je Covid 19 “kriza” zapravo biološko i elektromagnetsko ratovanje prekriveno dimnom zavjesom nepostojećeg virusa koji je samo priprema za zajedničku operaciju mnogo većih testiranja 5G – a kao oružja.

Dokument samog izvješća možete pročitati OVDJE 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp