11-godišnja djevojčica prozvala Klausa Schwaba i njegove globalističke prevarante

11-godišnja djevojčica prozvala Klausa Schwaba i njegove globalističke prevarante

U videu koji će zasigurno svima dati nadu, 11-godišnja djevojčica osuđuje Klausa Schwaba i planove Svjetskog ekonomskog foruma (WEF) u jednom od najinteligentnijih i najrječitijih govora koji bi zapanjio čak i neke od najvećih govornika u povijesti.

U svom gotovo osmominutnom govoru djevojčica otkriva planove koje nam globalističke elite žele pustiti u vodu – medicinsku tiraniju i potpunu kontrolu putem digitalnog novca – koji bi mogle blokirati po želji.

Postoje doslovno tisuće “bijelih knjiga” koje su objavile globalističke organizacije poput WEF-a i Ujedinjenih naroda (UN), u kojima se jasno navodi što spremaju za čovječanstvo – a to nije nimalo dobro.

UN je nedavno rekao da nisu pod kontrolom “Globalne elite koja upravlja svijetom”, ali sama činjenica da su to uopće priznali pokazuje da vjerojatno jesu – inače zašto bi htjeli tjerati ljude da “prijave” “teoretičara zavjere” koji šire ove “laži”.

Činjenica je da postoji svjetska elita koja vrti kotače čovječanstva gdje god hoće, oni posjeduju doslovno sve – sve medije, opskrbu hranom, opskrbu naftom, plinom i energijom i naše financijske sustave. Da ne spominjemo političare kod kojih lobiraju da proguraju zakone koji im idu u prilog.

Hrabrost i ustrajnost ove mlade djevojke svi bi trebali cijeniti i barem pobuditi dovoljno nade da se odupre ovim tiranima koji žele potpuno uništiti svijet – ona ima hrabrosti, ai mi bismo je trebali.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp