Cijepljenje protiv COVID-19 povezano s naglim povećanjem broja smrtnih slučajeva u Nizozemskoj

Cijepljenje protiv COVID-19 povezano s naglim povećanjem broja smrtnih slučajeva u Nizozemskoj

Neovisni nizozemski istraživač objavio je rad koji pokazuje da su smrtni slučajevi svih uzroka u Nizozemskoj značajno porasli otkako su uvedena “cjepiva” protiv koronavirusa (Covid-19),

Studija prije ispisa promatra otprilike 350 općina diljem Nizozemske, procjenjujući povećanu smrtnost u usporedbi s upotrebom cjepiva. U svakom području gdje je mnogo ljudi primilo injekciju smrtnost od svih uzroka je naglo porasla, pokazuju podaci.

Od druge polovice 2021. godine, otkrio je autor studije i informatičar André Redert, Nizozemska je zabilježila nagli porast “stope smrtnosti u korelaciji cijepljenja” u njegovoj zemlji, koja sada u prosjeku iznosi oko 5 posto.

“To znači da je 5 posto smrtnih slučajeva raspoređeno na način koji je u skladu s obuhvatom cijepljenja”, objašnjava Patrick Delaney, pišući za LifeSiteNews.

“Iako ovaj obrazac ne dokazuje da su te smrti uzrokovane injekcijama, dokazuje da postoji korelacija između njih, a već postoji dovoljno dokaza o pretjeranim stopama smrtnosti u visoko cijepljenim zemljama diljem svijeta.”

EuroMOMO bilten kaže da se “povećana prekomjerna razina smrtnosti” nastavlja diljem Europe

Sve to vrijeme, vladine agencije u Europi i Sjedinjenim Državama tvrdile su da će se bolesti i smrt smanjiti što više cjepiva dobije više siromašnih ljudi. Međutim, ono što podaci zapravo pokazuju je suprotno.

EuroMOMO bilten nastavlja objavljivati ​​izvješća koja pokazuju da se diljem Europe primjećuje “povećana razina prekomjerne smrtnosti” . Samo u posljednjih nekoliko tjedana prijavljeno je oko 8000 neobjašnjivih smrti – a čini se da su ubodi krivac.

“Iako se povećanje od 5% može činiti skromnim, povijesno je značajno”, dodao je Delaney. “Primijenjeno na Sjedinjene Države, to bi značilo dodatnih 175.000 smrtnih slučajeva godišnje, a za Europu vjerojatno više od 400.000 … Štoviše, pokazatelji za ove trendove ne nedostaju.”

Industrija osiguranja je to potvrdila podacima koji pokazuju golemi porast zahtjeva u slučaju smrti otkako je Trumpova administracija pokrenula operaciju Warp Speed ​​​​.

OneAmerica, osiguravajuće društvo sa sjedištem u Indianapolisu, izvijestilo je o porastu odštetnih zahtjeva u slučaju smrti od 40 posto u trećem tromjesečju 2021., kada su jab kampanje bile u punom jeku.

“Da bismo vam dali predodžbu o tome koliko je to loše, katastrofa tri sigme ili jedna u 200 godina bila bi povećanje od 10 posto u odnosu na razdoblje prije pandemije”, objavio je predsjednik tvrtke Scott Davison. “Dakle, 40 posto je jednostavno nečuveno.”

Steve Kirsch napravio je vlastite izračune na temelju različitih brojki koje su objavljene ili isplivale i zaključio je da su ubodi covida zapravo odgovorni za većinu, ako ne i sve, višak smrtnih slučajeva prijavljenih diljem svijeta.

Vjerojatnost da se ovaj fenomen dogodi čistom slučajnošću, a ne kao rezultat injekcija covida, “u osnovi je nikad” , objasnio je diplomant MIT-a, citirajući svoj rad.

“Drugim riječima, događaj koji je [ovo pokrenuo] nije statistička ‘slučajnost’,” dodao je. “Nešto je izazvalo veliku promjenu.”

U trećem tromjesečju 2021. Istraživački institut društva aktuara (SOA) otkrio je skok od 37,7 posto u smrtnim slučajevima životnog osiguranja u cijeloj industriji osiguranja, potvrđujući podatke OneAmerica.

“Ta je brojka uključivala otprilike 50-50 podjelu između zahtjeva povezanih s COVID-om 19 i onih uzrokovanih drugim čimbenicima”, objašnjava Delaney o tome kako je ta brojka izračunata.

U Europi, njemačko zdravstveno osiguravajuće društvo BKK ProVita izvijestilo je vladine dužnosnike o “vrlo značajnom smanjenom broju slučajeva sumnje na nuspojave cijepljenja nakon što su [pacijenti] primili cjepivo [COVID-19].

Prema članu uprave Andreasu Schöfbecku, “oko 4%-5% cijepljenih bilo je pod medicinskim liječenjem zbog nuspojava”, što je oko 10 puta više od onoga što je izvijestila njemačka vlada.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp