Globalni tajni plan sustavnog trovanja ljudi

Znao bih se prošetati poljem u proljeće kada se jasno vide učinci cidokora koji se prska na hektare i hektare oranica koje bivaju potpuno spržene, doslovno spaljene po svojim rubovima gdje se u zeleno proljeće jasno vidi “izgorjela” trava…

Dodajmo tomu bacanje umjetnih gnojiva i imamo kombinaciju spaljene i raspucane zemljane kore, osiromašena otrovana zemljišta i zagađenu vodu koja se s otrovanih zemljišta cijedi u kanale za navodnjavanje, potoke i rijeke.

Dodajmo tomu dugoročne kumulativne efekte zaprašivanja atmosfere i tada imamo kombinaciju koja u određenom vremenskom periodu ostavlja teške zdravstvene posljedice na zdravlje flore, faune i samog čovjeka do te mjere da može izazvati odumiranje brojnih organizama koji se jednostavno ne mogu prilagoditi umjetnim i toksičnim okolnostima.

Kumulativne posljedice masovnog trovanja zemljišta kancerogenim otrovima u vidu cidokora, konzumiranje GMO hrane pune otrova, izloženost teškim metalima i nano vlaknima iz zraka kao i ubrizgavanje eksperimentalnih bioloških otrova u vidu genetskih (GMO) pripravaka koji prodiru u stanicu i trajno mijenjaju izvorni genetski kod ništa je drugo do dio tihog vojnog protokola istrebljenja pokorenih masa.

Tomu dodajmo invazivno i znanstveno neutemeljeno širenje 5G mreže u spektru opasnog milimetarskog zračenja i doslovno imamo idealnu kombinaciju tajnih vojnih protokola čiji su učinci pomno ispitani i dokazani kao vrlo efikasni.

Cidokor kao tajno vojno oružje uz ostale bojne otrove i eksperimente masovno je korišten u Vijetnamu za uništavanje grmlja i šikare koju su kao prirodan zaklon koristili vijetnamski vojnici.

Vijetnam je bio samo poligon za bjesomučno bacanje napalm bombi i raznih drugih zabranjenih oružja i to na civilne ciljeve, sela, žene i djecu, što je horor kakav se riječima ne može opisati.

Isti zločinci danas vode globalni tajni vojni program uništavanja naroda i nacija bez ispaljenog metka putem tajnih vojnih protokola koji su nametnuti kao “bezopasni i nužni” dok nam je dio protokola jednostavno skriven pred očima (zaprašivanje iz zraka), a jedan dio tog protokola nametnut je kao spasonosni lijek tako da ga zavedeni pojedinac sam želi i traži da mu se dobrovoljno dade dok mu uz to sve još i 5G zračenje paralizira bilo kakvo racionalno razmišljanje.

Onda se čudimo što smo na prvom mjestu po pitanju agresivnih karcinoma, što su djeca odsutna i boležljiva i što imamo horde zombija potpuno ispranog uma koji nisu u stanju zbrojiti 2+2.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp