Zašto nam liječnici ne govore da bilje ima ljekovite moći, nego nam konstantno nude štetne farmaceutske proizvode?

Jeste li se ikada upitali – Zašto vam doktori ne kažu da uzimate magnezij umjesto laksativa, koji između ostalog dehidriraju crijeva? Zašto vam liječnici ne kažu da trebate promijeniti prehranu u slučaju da imate žgaravicu i probavne smetnje, a umjesto toga prepisuju omeprazol? Samo to uzrokuje više žgaravice, raka crijeva, osteoporoze i ostavlja hranu da fermentira u tijelo.

Zašto vam doktori ne kažu da bilje i određene namirnice imaju i svoje neupitne ljekovite moći? Zašto vam liječnici ne kažu da smanjite toksične kemikalije u vašem domu u slučaju da imate stalne glavobolje i alergije? Jeste li svjesni toga da određeni mirisi i kemikalije uzrokuju da se toksične tvari nakupljaju u našim stanicama i time uzrokuju alergije?

Zašto vam doktori ne kažu da će vam svakodnevna konzumacija jednog grejpfruta pomoći u snižavanju krvnog tlaka bez da koristite tablete za to? Zato i preporučuju da ako uzimate tablete za snižavanje tlaka eliminirate grejpfrut iz prehrane.

Zašto vam liječnici ne preporučuju da koristite aktivni ugljen u slučaju glavobolje, nadutosti/vjetrova, problema s kožom, prehlade, trovanja hranom? Aktivni ugljen je snažno prirodno sredstvo koje se koristi za čišćenje toksina i kemikalija iz organizma, omogućujući tijelu da ih ukloni, a ne da ih upija natrag.

Zašto vam doktori ne pričaju o bilju i biljnim čajevima za podršku imunološkom sustavu i funkcijama probave? Različite biljke pomažu različitim organima da rade svoj posao i tako održavaju tijelo zdravim.

Zašto vam liječnici ne savjetuju da svakodnevno uzimate probiotik? Samo on jača imunološki sustav, pomaže u čišćenju i balansiranju crijeva, pomaže u regulaciji apsorpcije i izlučivanja, sprječava prehladu i alergije.

Zašto liječnici uvijek pacijentima nude samo tablete umjesto plana prehrane i promjene načina života? Izbor hrane i način života su 90+% uzrok svih bolesti.

Zašto vam liječnici ne kažu da uzimate dodatke za zdravlje prije nego se razbolite i umjesto toga prepisuju tablete? Suplementi/biljke/tinkture mogu spriječiti oboljenje jačanjem imunološkog sustava i potporom organima i njihovim prirodnim funkcijama.

Zašto vas doktori ne uče da su emocije pohranjene u fizičkom tijelu i da samo one mogu uzrokovati duševnu bol? Umjesto toga vam stalno govore da trebate lijekove. Ne zaboravite da emocije igraju važnu ulogu u našem cjelokupnom zdravlju. Bez alata koji nam pomažu u upravljanju emocijama, lako se možemo fizički razboljeti.

Zašto liječnici ne sudjeluju u pomaganju ljudima da žive bolji život? Zašto ponovno uspostavljaju protokole za uzimanje tableta koje većina njih, da zna za sve nuspojave, ne bi ni uzimala? Zašto nam doktori ne pomognu da budemo zdravi prije nego se razbolimo?

Vrijeme je da se to promijeni. Liječenja su stvarna i moguća! Ali mi jednostavno ne dobivamo prave informacije od ljudi kojima smo naučili vjerovati. Vrijeme je da povratimo svoju moć. Molimo vas podijelite kako biste podigli svijest.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp