Epski kolaps Europe je doslovno pred vratima

Epski kolaps Europe je doslovno pred vratima

Zapadna akcija Ukrajine protiv Rusije je potpuni neuspjeh, glupa pogrešna procjena koja je bila očita od samog početka. Samo je razotkrila jadno oslanjanje Europe na rusku naftu i plin i da će bez toga njeno gospodarstvo biti potpuno uništeno.

Rusi će vjerojatno završiti pod kontrolom Crnog mora i završiti s ukrajinskom žitnicom. Tako će sada Europa gladovati i smrzavati se.

Jesu li doista htjeli počiniti samoubojstvo na ovaj način? Žele li stanovnici Njemačke, Francuske, Italije, Nizozemske, Španjolske i ostatka svijeta samo nestati u zaborav? Vjerojatno ne. Umjesto toga, vrijeme svrgnutih vlada sada je pred nama.

Europa je iznenada u beznadnoj zbrci s vladama koje padaju poput borovih iglica, industrijama koje se gase zbog nedostatka goriva, a građanima koji se dižu protiv suludih diktata Svjetskog ekonomskog foruma (WEF) da se drastično smanji broj stoke i poboljša poljoprivreda.

Rezanje vlastitog grla

Ovo je, naravno, nakon što su vlade euro-zemlja same sebi prerezale grkljane sankcioniravši se od ruske nafte i plina.

To je posebno bizarno u Njemačkoj, najvećem gospodarstvu u regiji, koja je tek ove godine konačno prepoznala i priznala da je njena politika “zelene energije” bila potpuni promašaj, zbog čega su morali zatvoriti glavne instalacije vjetroturbina i pribjeći proizvodnji električne energije iz ugljena.

Bravo, Zeleni. Vaše idiotske politike tjeraju gospodarstva da se okrenu ugljenu, najprljavijem fosilnom gorivu. Naravno, vlade Merkel, a potom i Olafa Scholza ispale su najlicemjerniji idioti.

Sveprisutni čelni ljudi globalista vjerojatno će biti svrgnuti. Mogu zamisliti scenarij u kojem će se NATO i Euro-Unija raspasti u nemoćnoj sramoti, a razne uključene zemlje će morati ponovno pregovarati o svojoj sudbini, odustajući od američkog savjeta i prisile.

Mogli bi čak postati protivnici SAD-a, a ne saveznici.
 

Povijest je joker

Možda se čini nevjerojatnim, ali povijest nas ne prestaje podsjećati kakva je šaljivdžija. U ovoj Četvrtoj revoluciji dogodio se čudan i užasan obrat.

Nekako će Putinovoj Rusiji biti ostavljeno da predstavlja ono što je ostalo od međunarodne vladavine prava, dok zapadne demokracije budu tonule dublje u močvaru poremećenog despotizma. U svakom slučaju, previše su zauzeti vođenjem rata protiv vlastitog naroda da bi se čak pretvarali da pomažu svojim ukrajinskim opunomoćenicima.

Ne smijemo zaboraviti da je od veljače “Joe Biden” ugurao gotovo 60 milijardi dolara u ukrajinski stroj za pranje novca, koji će izbacivati ​​samo halucinirani kapital na sve više razbijena financijska tržišta.

Pogledajte: jutros su indeksi porasli u cijelom svijetu. I zašto? Zato što je svjetska ekonomija tako dobra? Ja ne mislim tako.

U međuvremenu, postoje izvješća o golemim količinama oružja koje je isporučio Zapad a koje se pojavljuju na crnom tržištu. Navodno neki Ukrajinci to oružje prodaju čak i Rusima!

“Epski kolaps je neizbježan”

Epski kolaps je neizbježan. Svako mjesto na svijetu je pred kolapsom, a neke zemlje na periferiji već propadaju. Šri Lanka je bankrotirala i ostala bez plina nakon što je pokrenuta kao WEF eksperiment u eko-državi s niskim udjelom ugljika.

Panama se buni zbog ekstremne korupcije u vladi, nestašice hrane i posljedica posebno teškog dvogodišnjeg zatvaranja zbog COVID-a za koje ostatak svijeta jedva da je čuo – možda zato što Kina operativno kontrolira vitalni Panamski kanal, a KPK je u operativnu kontrolu o Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, koja je postavila Panamu kao laboratorijski projekt zaključavanja.

U SAD-u se moramo pripremiti za pad zbog otvorenog očaja klakera koji stoje iza “Joea Bidena”. Njihov propagandni stroj će vjerojatno krenuti punom parom zbog klimatskih promjena i obnovljene histerije o COVID-u.

Na vrhuncu ljeta uvijek postoje toplinski valovi. CNN se pretvara da je šokantno da Texas ima visoke temperature. Stvarno? Zar to nikada niste doživjeli?

U međuvremenu, iza vijesti o novim podvarijantama Omikrona, gomilaju se ozljede i smrti od cjepiva, a CDC se pravi da ne primjećuje. Samo lažu, kao i obično. Navikli ste na to. Ponašaš se kao da je to za očekivati. Zaboravili ste da nije uvijek bilo tako. Uskoro će to biti važno.

Pomoć je na putu – za nekoliko godina

U međuvremenu, do međuizbora u studenom ostalo je samo nekoliko mjeseci. Demokrati su u panici da će biti pogođeni na glasačkoj kutiji. Pa, evo predviđanja: nova pandemija bit će proglašena početkom listopada, zajedno sa zaključavanjem, dok se Google udružuje s Facebookom kako bi pokrenuli novu telefonsku glasovnu aplikaciju. Reći će da je sve to potrebno “da spasimo našu demokraciju”.

Za divno čudo, demokrati osvajaju još 30 mjesta u Zastupničkom domu i pet u Senatu. Zatim ulazimo u novu granicu Green New Deal-a i Build Back Better. Drugim riječima, SAD ide prema potpunom kolapsu.

Kad smo već kod “Joea Bidena”, čija je ideja bila poslati pop predsjednika u Saudijsku Arabiju? Mogu samo zamisliti što se dogodilo nasamo u sobi s “JB” i MBS-om (prijestolonasljednikom Mohammedom bin Salmanom), praktički jedinim vladarom pustinjske zemlje natopljene naftom. I nije li taj “stisak ruke” bio neprocjenjiv?

Kakve je ustupke dobio “Joe Biden” od Saudijaca? Saudijska Arabija je ljubazno pristala povećati svoju proizvodnju nafte u razdoblju 2025.-2027. – što je bio pravi trijumf američke diplomacije. Jako lijepo. Ali to nam kratkoročno ne pomaže previše, zar ne?

Ljudi, pripremite se

A sada se čak i tlo pod Komunističkom partijom Kine (KPK) pomiče dok ekstravagantna kineska matrica urbane izgradnje, hipotekarnih dugova i bankovnih prijevara potresa financijski sustav do temelja. Kakvo iznenađenje!

KPK je uspjela podmititi političare diljem svijeta, infiltrirati se u vlade i kulturne institucije u svakoj zemlji, te zloupotrijebiti medije za svoje svrhe, ali KPK očito gubi kontrolu nad kineskim narodom, kojem je dosta karantenata. i biti prevaren.

Spremnici su vani. Ovo nije isti film kao Trg Tiananmen 1989. Ovo je bankrot KPK, epski događaj koji će zahvatiti “globalni jug”, gurnuti Afriku u glad i kaos, a Južnu Ameriku u još jednu rotaciju elite.

Vrlo brzo će svaka zemlja biti za sebe u ovom glavnom događaju četvrte revolucije (odnosno dugog izvanrednog stanja). Jedinstvo svijeta je fatamorgana, zajedno sa svim onim smiješnim narativima o svjetskoj vladi.

I u svakoj zemlji za sebe, to će biti svaka zajednica, svaka obitelj, svaka osoba za sebe, sve dok se svakodnevni život ne bude mogao, bolno, reorganizirati ispočetka.

Ljudi, pripremite se.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp