U budućnosti više neće biti posla za liječnike – Evo kako izgleda moderni robot liječnik

U budućnosti više neće biti posla za liječnike – Evo kako izgleda moderni robot liječnik

Više nas ne treba niti najmanje čuditi činjenice da u zadnjih godinu i pol dana liječnici diljem svijeta iznenada umiru (samo u Kanadi ih je u zadnjih desetak dana umrlo sedam), kada globalna elita iz svjetskog ekonomskog foruma koja svim silama gura četvrtu industrijsku revoluciju, već uvelike za njih ima spremne svoje robotizirane zamjene.

Liječnici, gledate li ovo? Za nekoliko godina i vi ćete postati suvišni i brojčano nadjačani, “isključit” će vas cijepljene (nano-čipirane) po nekoliko desetaka tisuća godišnje u cijelom svijetu, jer uskoro će ovi sintetički AI doktori biti puno jeftiniji nego vi i neće se žaliti na dežurstva, neće se buniti što im se ne plaća prekovremeni rad, neće čak ni tražiti mito za neke kirurške intervencije i druge usluge.

Kontrolu populacije provodit će ono čemu se većina neupućenih sada veseli, a to je 5G mreža kao oružje i alat za tihu i selektivnu depopulaciju! Samo vi spavajte i gledaj koje su to “blagodati” vašeg nestanka, jer kao što vidite niste nezamjenjivi i nažalost, nestat će vas na pretek, samo vam to još nitko nije rekao.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp