Nebo u boji ruske zastave u Sankt Peterburgu izazvalo je mnoga pitanja – Modifikacija vremena nije teorija zavjere

Nebo u boji ruske zastave u Sankt Peterburgu izazvalo je mnoga pitanja – Modifikacija vremena nije teorija zavjere

Fotografiju na kojoj kombinacija neba, nizova oblaka i svjetlosti zalazećeg sunca nad Sankt Peterburgom stvara prizor koji podsjeća na nacionalnu zastavu Rusije, objavio je na svom Telegram kanalu reporter iz Kremlja Dmitrij Smirnov.

Nema pandana na svijetu: Najnovije klimatsko-psihološko oružje uspješno je testirano u Sankt Peterburgu“ – podrugljivo se našalio u svojoj objavi.

Je li to doista šala ili je promjena vremena praksa već duže vrijeme?

Kada je riječ o Rusiji, zapadna javnost i vojni stručnjaci tvrde da je ruska baza “Sura”, smještena u gustoj šumi 150 km od Nižnjeg Novgoroda, najpoznatiji ruski objekt koji proučava ionosferu.

Izgrađen je osamdesetih godina prošlog stoljeća, a mještani su izvještavali da su mogli vidjeti neobične svjetlosne pojave na nebu iznad objekta, crvene balone kako lete velikom brzinom, a čak je postojala i legenda da je na treningu ostvaren kontakt s vanzemaljcima.

Amerikanci su, pak, optuživali Ruse za uragane, tajfune i poplave koji često pogađaju njihovu zemlju. Zadnji put se o tome govorilo tijekom uragana Katrina koji je pogodio New Orleans.

U SAD-u je sustav HAARP poznat kao “klimatsko oružje” uz pomoć kojeg Amerikanci navodno mogu mijenjati vrijeme. Djeluje iz vanjske atmosfere i sposoban je destabilizirati poljoprivredne i ekološke sustave diljem svijeta’.

Svjetska javnost digla se na noge kada je procurio tajni dokument američkog ratnog zrakoplovstva AF 2025 Final Report, gdje piše da ovo oružje “borcima nudi široku paletu mogućih opcija od aktiviranja poplava, uragana, suša i potresa.


Sve je počelo s Teslom

Genijalnog hrvatskog znanstvenika Nikolu Teslu često nazivaju tvorcem klimatskog oružja. Prije više od 100 godina iznio je ideje o novim fizikalnim principima djelovanja na ionosferu, odnosno pojas oko Zemlje, u prostoru 50 kilometara iznad njezine površine.

Tesla je skrenuo pozornost da ako se umjetno utječe na ionosferu, onda se može utjecati i na klimu, odnosno niže slojeve atmosfere. To je teorijski postulat. Njegova je i ideja o bežičnom prijenosu energije.

No, Nikola Tesla nije bio samo teoretičar, već i praktičar. Ostvario je mnoga “čuda”: dobio stalne umjetne kuglaste munje, osvijetlio nebo noću iznad oceana na tisuću kilometara, kao i mnoga druga. Kao što je poznato, jedna od verzija Tunguske eksplozije 1908. bila je rezultat neopreznog Teslinog eksperimenta. Malo prije smrti izjavio je da bi mogao zapaliti nebo.

Bilo klimatskog oružja ili ne, znanstvenici upozoravaju da se s prirodom ne treba igrati, a da velike sile zaista posjeduju sustave koji mogu mijenjati i manipulirati klimom, bilo bi to najjače oružje ikad napravljeno, jače čak i od nuklearne bombe !

Inače, još 1974. godine Opća skupština UN-a zabranila je korištenje ekološkog oružja. Ekološko oružje (čitaj klimatsko oružje). Drugim riječima, UN je potvrdio da klimatsko oružje doista postoji.

HAARP testiran nad tadašnjom Jugoslavijom tijekom bombardiranja. Postoje i tvrdnje da je NATO, točnije SAD, prilikom bombardiranja Jugoslavije tu zemlju koristio kao poligon za klimatsko oružje.

Prosto je nevjerojatno da je nebo nad Jugoslavijom od ožujka do lipnja 1999. bilo vedro, idealno za NATO bombardere i pametne rakete s kamerama.

Prva prava ozbiljnija višednevna obilna kiša pala je u cijeloj zemlji nakon ulaska Kfora na Kosovo i izazvala bujice. Pred kraj bombardiranja dogodio se manji potres. Niz takvih nesretnih slučajnosti bio je nevjerojatan. Ako su doista bile slučajnosti. Mogli su se vidjeti kako zrakoplovi Alijanse ostavljaju dugotrajne bijele tragove na nebu.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp