Dr. Vernon Coleman – Kako postati ovlašteni provjerivač činjenica i postati bezobrazno bogat bez truda i mozga


Danas u svijetu postoji 198.000 osoba koje provjeravaju činjenice. Svi znaju da je provjeravati činjenice lakše i sigurnije nego pljačkati banke, a i daleko unosnije. Otprilike 98% osoba koje provjeravaju činjenice nemaju nikakve kvalifikacije, a više od 97% je nepismeno i neubrojeno. Prosječna osoba koja provjerava činjenice zarađuje oko 750.000 funti mjesečno. (Ove su činjenice provjerili renomirani provjerivači činjenica.) Dakle, postajete li provjerivač činjenica? Vrlo je jednostavno – samo slijedite ove jednostavne smjernice:

  1. Idite u školu do šeste godine da biste mogli reći da ste se školovali. (Mogućnost čitanja i/ili pisanja je opcija, iako ćete morati zbrojiti velike svote novca kako biste pratili sav novac koji ste dobili.)
  2. Naučite lagati bez osjećaja stida ili srama.
  3. Otvorite web stranicu s nazivom koji ima jednu ili više sljedećih riječi u naslovu: ‘činjenica’, ‘odobreno’, ‘provjera’, ‘istina’, ‘ovlašteno’, ‘neovisno’, ‘sranje’, ‘dezinformacija’ , ‘međunarodno’, ‘globalno’, ‘ovlašteno’ i ‘dezinformacija’.
  4. Pišite svojoj vladi i Zakladi Billa i Melinde Gates i pozovite ih da vas sponzoriraju velikim, redovitim uplatama izravno na vaš bankovni račun.
  5. Potražite na internetu ljude koji govore istinu. Onda jednostavno recite da lažu. Nema potrebe pokušavati dokazati da lažu. Zapamtite mantru Fact Checkera: ‘Znanje je prepreka kritici’. Vaša vlada će vam dati imena ljudi na koje ćete ciljati.

To je to! Sada možete biti punopravni, ovlašteni, odobreni provjerivač činjenica i postati iznimno bogati u tren oka. Stotine tisuća drugih je uspjelo – zašto ne biste i vi?

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp