Josip Malbaša – Djeca svjetlosti protiv agende globalnog korona žigosanja

Josip Malbaša – Djeca svjetlosti protiv agende globalnog korona žigosanja

Htio bih vam reći da se, unatoč ovom podmuklom teroru i ludilu sistemskih igrača i najvećem svirepom globalnom testu i surovoj nemilosrdnoj Agendi koju je čovječanstvo ikad vidjelo, ne osjećam posebnim zato što nikad nisam testiran i žigosan.

Prije Agende razotkrivao sam laži vražjih igrača u vezi pedijatrijskih žigosanja kao i žigosanja odraslih na osnovu izazivanja malih lažnih plandemija koje su bile samo uvod u veliku C- I9 agendu globalnog morona žigosanja.

Htio bih svima reći svoje mišljenje. Ako ste pali i slomili se, ako ste savili glavu, ako ste u neznanju ili slabosti stali na stranu zla, još nije kasno da ustanete i donesete životnu odluku koja neće biti nimalo komforna i lagana, ali će vam dati lekciju o tomu kakav je ovaj Svijet i koji je zapravo pravi smisao vašeg rođenja.

Tada ćete vidjeti lica oko sebe i maske kako padaju, gledati ćete kroz ljude dubljom spoznajom koja će unatoč iskušenju i boli donijeti nadnaravni spokoj i Mir tako da vas više ništa neće moći uzrujati i slomiti.

Dragi prijatelji, ovo je tek početak velikih nevolja i muka za sve one koji ljube Boga, Istinu i Slobodu, koji vole i cijene život kao dar, kao školu i priliku u kojoj žele ispuniti samo ono što je istinski smisao naših života, a to je da budemo svjetlo u tami i da nas tama nikad ne obuzme čak i po cijenu života ne bismo smjeli saviti glavu jer smo djeca živog Boga koji je u naše Duše udario svoj pečat i svoj žig.

Mi smo djeca zvijezda, djeca svjetlosti, a svjetlost se iskušava tamom i bez kušnje nema spoznaje, ni istinske radosti, ni smisla života jer kroz borbu i bol, kroz patnju i muku, kroz stalne izazove čovjek spoznaje svoju bit koja je na koncu neuništiva i božanska, ali da bi čovjek tj..duša svjesno spoznala sebe kao dio vječnog, ona mora ustati i odbaciti sve lažne zamke i pakosti koje su nam podsvjesno usađene da bi sakrile našu istinsku bit.

Treba ustati i rastrgati smrtne ovozemaljske okove i strahove koji nas guraju na mračnu stranu i koji od božanske duše za koju je rezervirana vječnost rade poplašeno usrano biće koje nema snage niti izustiti tvrdo NE.

Stoga, dragi ljudi, ako ste pali – ne budite sami sebi teret oko vrata već ustanite i odbacite strahove i iluzije ovog svijeta i tad ćete spoznati smisao svog postojanja. Naravno meni niste dužni vjerovati, niti me slijediti, ali ako doprete do svog unutarnjeg glasa tad ćete znati da govorim Istinu.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp