Stravično – Gay par imao odnose sa svojim psom i zarazili ga majmunskim boginjama

Stravično – Gay par imao odnose sa svojim psom i zarazili ga majmunskim boginjama

Nevjerojatno ali istinito, pas se zarazio majmunskim boginjama nakon što je dijelio krevet s homoseksualnim parom u Parizu.

Dvojica gay muškaraca koji žive u Parizu razvili su simptome majmunskih boginja početkom lipnja i otišli su u bolnicu, gdje je utvrđeno da su njihove lezije uzrokovane bolešću”.

“Neekskluzivni par, star 44 i 27 godina, razvio je bolne lezije u analnoj regiji kao i na ostatku tijela tjedan dana nakon seksa s drugim muškarcima.

Dvanaest dana nakon što se par prijavio u bolnicu sa simptomima majmunskih boginja, otkriveno je da je njihov četverogodišnji mužjak talijanskog hrta također dobio lezije i pustule na trbuhu.

Medijska izvješća o tom pitanju sugeriraju da je do infekcije došlo samo kao rezultat toga što je pas bio u neposrednoj blizini zaraženog para i ne razmišljaju o činjenici da je pas također patio od “analnih ulceracija”.

Drugim riječima, po svoj prilici, znajući da su zaraženi majmunskim boginjama, gay par je imao analni seks s vlastitim psom.

“PCR test je otkrio da pas ima majmunske boginje, a genetsko sekvenciranje pokazalo je 100-postotno podudaranje sa sojem kojim su zaraženi njegovi vlasnici, što ukazuje da je pas dobio virus od svojih vlasnika.

Kao što smo već istaknuli, širenje majmunskih boginja gotovo je u potpunosti povezano sa seksualnim odnosima homoseksualnih muškaraca, s ranim izbijanjem povezanih s gay saunom u Španjolskoj i festivalom fetiša u Belgiji.

Ranije ovog mjeseca, stručnjaci za zarazne bolesti u Švedskoj kritizirali su organizatore gay pridea u toj zemlji jer nisu pružili nikakve informacije o majmunskim boginjama uoči marša, za koji upozoravaju da bi mogao biti “super raširen” događaj.

Svjetska zdravstvena organizacija nedavno je priopćila da se slučajevi nastavljaju širiti među “muškarcima koji imaju seks s muškarcima”, iako su nakon što su rekli da bi ljetni festivali trebali biti ograničeni, kasnije pojasnili da bi se događaji gay pridea trebali odvijati kao i obično.

Nakon što su zdravstvene vlasti San Francisca proglasile izvanredno stanje u javnom zdravstvu zbog majmunskih boginja, gay muškarce se i dalje ohrabrivalo da prisustvuju godišnjoj povorci ponosa, kao i seksualnim orgijama.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp