Dr. Vernon Coleman – Sve je to zbog nafte

Dr. Vernon Coleman – Sve je to zbog nafte

Zavjerenici koji pokreću utrku prema Velikom resetiranju sami su potaknuti nizom specifičnih pokretačkih snaga. Jedan od njih je nafta. Desetljećima se zna da je nafta na izmaku.

A to stvara veliki problem jer je cijelo naše društvo izgrađeno na fosilnim gorivima. Prije smo se oslanjali na ugljen. Ali već dugo smo ovisni o nafti za korištenje u transportu, grijanju, proizvodnji i poljoprivredi.

Urotnici znaju da će s nestankom nafte biti niz problema.

Trebaju ogromne količine nafte za svoje ogromne jahte, za svoje zrakoplove, za svoje privatne svemirske projekte i za svoje ratove. U ratu se troši mnogo nafte.

I tako da bi Veliko resetiranje bilo održivo, trebat će im mnogo manja i mnogo popustljivija globalna populacija. To je jedan od razloga zašto pokušavaju ubiti milijarde izgladnjivanjem i toksičnim cjepivima.

Protive se novim programima gradnje (u Walesu će prestati graditi ceste, u ostatku UK-a svi građevinski projekti morat će prestati do 2030.).

Žele spriječiti ‘obične’ ljude da putuju i stoga stvaraju razne probleme – i čine putovanje teškim i neudobnim. Automobili će biti zabranjeni (čak će i električni automobili na kraju biti zabranjeni.)

I žele zaustaviti tradicionalnu poljoprivredu (koja je postala ovisna o nafti – posebno kao gnojivima) i zamijeniti tradicionalnu hranu laboratorijski proizvedenom hranom.

Sve je to zbog nafte.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp