Kako je COVID-19 postao najmanipuliranija bolest u povijesti čovječanstva

Kako je COVID-19 postao najmanipuliranija bolest u povijesti čovječanstva

Pandemija COVID-19 jedan je od događaja  s najviše manipulacija u povijesti, karakteriziran službenim lažima u beskrajnom nizu predvođenih vladinom birokracijom, liječničkim udrugama, liječničkim odborima, medijima i međunarodnim agencijama.

Svjedoci smo dugog popisa neviđenih upada u medicinsku praksu, uključujući napade na medicinske stručnjake, uništavanje medicinskih karijera među liječnicima koji odbijaju sudjelovati u ubijanju svojih pacijenata i masovnu regulaciju zdravstvene skrbi, koju vode nekvalificirani pojedinci s ogromnim bogatstvom, moć i utjecaj.

Po prvi put u američkoj povijesti predsjednik, guverneri, gradonačelnici, bolnički administratori i federalni birokrati određuju medicinske tretmane ne na temelju točnih znanstveno utemeljenih ili čak iskustvenih informacija, već radije kako bi prisilili prihvaćanje posebnih oblika skrbi i “prevencije” ” — uključujući remdesivir, korištenje respiratora i naposljetku niz u biti neprovjerenih cjepiva messenger RNA (mRNA).

 

Prvi put u povijesti medicinski protokoli liječenja nisu formulirani na temelju iskustva liječnika koji uspješno liječe najveći broj pacijenata, već pojedinaca i birokracije koji nikada nisu liječili niti jednog pacijenta — uključujući Anthonyja Faucija , Billa Gatesa , EcoHealth Alliance, Centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), Svjetska zdravstvena organizacija (WHO), državni službenici za javno zdravstvo i bolnički administratori.

Mediji (TV, novine, časopisi itd.), liječnička društva, državni liječnički odbori i vlasnici društvenih medija postavili su sebe kao jedini izvor informacija o ovoj takozvanoj “pandemiji”.


Web-mjesta su uklonjena, klinički liječnici s visokom vjerodostojnošću i iskustvom i znanstveni stručnjaci u području zaraznih bolesti demonizirani su, karijere su uništene, a sve suprotne informacije označene su kao “dezinformacije” i “opasne laži”, čak i kada potječu od vrhunskih stručnjaka u područjima virologije, zaraznih bolesti, plućne kritične skrbi i epidemiologije.

Do ovih zamračenja istine dolazi čak i kada su te informacije potkrijepljene opsežnim znanstvenim citatima nekih od najkvalificiranijih medicinskih stručnjaka na svijetu.

Nevjerojatno, čak i pojedinci poput dr. Michaela Yeadona , umirovljenog bivšeg glavnog znanstvenika i potpredsjednika za znanstveni odjel Pfizer Pharmaceutical kompanije u Velikoj Britaniji, koji je kompaniju optužio za izradu iznimno opasnog cjepiva, ignoriraju se i demoniziraju. 

Nadalje, on, zajedno s drugim visokokvalificiranim znanstvenicima, izjavio je da nitko ne bi trebao uzeti ovo cjepivo. Dr. Peter McCullough, jedan od najcitiranijih stručnjaka u svom području, koji je uspješno izliječio više od 2000 COVID pacijenata koristeći protokol ranog liječenja (koji su tzv. stručnjaci potpuno zanemarili), bio je žrtva posebno okrutnog napada od strane onih koji imaju financijsku korist od cjepiva.


Objavio je svoje rezultate u recenziranim časopisima, izvještavajući o 80% smanjenju hospitalizacija i 75% smanjenju smrtnih slučajeva korištenjem ranog liječenja. Unatoč tome, on je pod neumoljivim nizom napada kontrolora informacija, od kojih niti jedan nije obradio niti jednog pacijenta.


Ni Fauci, CDC, WHO niti bilo koja državna medicinska ustanova nikada nisu ponudili nikakav rani tretman osim Tylenola, hidratacije i poziva hitne pomoći kada imate poteškoća s disanjem. Ovo je bez presedana u cijeloj povijesti medicinske skrbi jer je rano liječenje infekcija ključno za spašavanje života i sprječavanje teških komplikacija.

Ne samo da te medicinske organizacije i njeni savezni psići nisu čak ni predložili rano liječenje, već su napali svakoga tko je pokušao pokrenuti takvo liječenje svim oružjem koje su imali na raspolaganju — gubitkom licence, oduzimanjem bolničkih privilegija, sramotom, uništavanjem ugleda, pa čak i uhićenjem.

 

Dobar primjer ovog bijesa protiv slobode govora i pružanja informacija o informiranom pristanku je nedavna suspenzija liječničke licence dr. Meryl Nass od strane liječničke komisije u Maineu i nalaganje da se podvrgne psihijatrijskom evaluaciji zbog propisivanja ivermektina i dijeljenja svoje stručnosti u ovom polju.

Znanstvene akreditacije dr. Nass su besprijekorne. Ovakvo ponašanje odbora za izdavanje medicinskih dozvola podsjeća na metodologiju sovjetskog KGB-a u razdoblju kada su disidenti zatvarani u psihijatrijskim gulazima kako bi se ušutkalo njihovo neslaganje.

Još jedna taktika bez presedana je uklanjanje doktora koji se ne slažu s njihovim položajima urednika časopisa, recenzenata i povlačenje njihovih znanstvenih radova iz časopisa, čak i nakon što su ti radovi objavljeni. Do ove pandemije nikada nije bilo  toliko časopisnih radova povučeno — velika većina promiče alternative službenoj dogmi, osobito ako novine dovode u pitanje sigurnost cjepiva.

Podneseni rad ili studiju obično recenziraju stručnjaci u tom području, što se naziva kolegijalna recenzija. Ove recenzije mogu biti prilično intenzivne i iscrpljivati ​​detalje, inzistirajući da se sve pogreške u radu isprave prije objavljivanja. Dakle, osim ako se prijevara ili neki drugi veliki skriveni problem ne otkrije nakon što je rad tiskan, rad ostaje u znanstvenoj literaturi.

Sada smo svjedoci sve većeg broja izvrsnih znanstvenih radova, koje su napisali vrhunski stručnjaci u tom području, koji se povlače iz velikih medicinskih i znanstvenih časopisa tjednima, mjesecima pa čak i godinama nakon objave.

Pažljiv pregled pokazuje da su se u previše slučajeva autori usudili dovesti u pitanje prihvaćenu dogmu od strane kontrolora znanstvenih publikacija — posebno u vezi sa sigurnošću, alternativnim tretmanima ili učinkovitosti cjepiva .

 

Ti se časopisi za svoje prihode oslanjaju na opsežno oglašavanje farmaceutskih tvrtki. Dogodilo se nekoliko slučajeva kada su moćne farmaceutske tvrtke izvršile svoj utjecaj na vlasnike tih časopisa kako bi uklonile članke koji na bilo koji način dovode u pitanje proizvode tih tvrtki.

Još gore je stvarno dizajniranje medicinskih članaka za promicanje lijekova i farmaceutskih proizvoda koji uključuju lažne studije , takozvane ghostwritten članke. Guardian je citirao Richarda Hortona koji je rekao da su se “časopisi pretvorili u operacije pranja informacija za farmaceutsku industriju”.

Dokazano lažni “ghostwritten” članci sponzorirani od strane farmaceutskih divova redovito se pojavljuju u vrhunskim kliničkim časopisima, kao što su JAMA i New England Journal of Medicine – nikad nisu uklonjeni unatoč dokazanoj znanstvenoj zlouporabi i manipulaciji podacima.

 

Ghostwritten članci uključuju korištenje tvrtki za planiranje čiji je posao dizajnirati članke koji sadrže manipulirane podatke za potporu farmaceutskog proizvoda, a zatim da te članke prihvate visoko utjecajni klinički časopisi, odnosno časopisi koji će najvjerojatnije utjecati na donošenje kliničkih odluka liječnika.

Nadalje, opskrbljuju liječnike u kliničkoj praksi besplatnim reprintom ovih manipuliranih članaka. Guardian je pronašao 250 tvrtki koje se bave ovim poslom pisanja duhova.

Posljednji korak u osmišljavanju ovih članaka za objavljivanje u najprestižnijim časopisima je angažiranje dobro priznatih medicinskih stručnjaka iz prestižnih institucija, kako bi tim člancima dodali njihova imena. Ovi angažirani medicinski autori ili su plaćeni nakon što pristanu dodati svoje ime ovim unaprijed napisanim člancima ili to čine zbog prestiža da se njihovo ime pojavi na članku u prestižnom medicinskom časopisu.


Od vitalne je važnosti opažanje stručnjaka iz područja medicinskog izdavaštva da ništa nije učinjeno da se ta zloporaba zaustavi. Medicinski etičari žalili su se da se zbog te raširene prakse “ničemu ne može vjerovati”.

Dok neki časopisi inzistiraju na otkrivanju informacija, većina liječnika koji čitaju ove članke ignoriraju te informacije ili im se opravdavaju, a nekoliko časopisa otežava otkrivanje tražeći od čitatelja da pronađe izjave o otkrivanju na drugom mjestu. Mnogi časopisi ne prate takve izjave, a propusti autora su česti i bez kazne.

Što se tiče informacija koje su dostupne javnosti, gotovo svi mediji su pod kontrolom ovih farmaceutskih divova ili drugih koji imaju koristi od ove “pandemije”. Sve su im priče iste, kako sadržajem, tako i riječima. Orkestrirana zataškavanja događaju se svakodnevno, a golemi podaci koji razotkrivaju laži koje generiraju ti kontrolori informacija skrivaju se od javnosti.

Svi podaci koji dolaze preko nacionalnih medija (TV, novine i časopisi), kao i lokalne vijesti koje gledate svaki dan, dolaze samo iz “službenih” izvora – većina njih su laži, iskrivljavanje ili potpuno izmišljeni – sve s ciljem obmane javnosti.

Televizijski mediji dobivaju većinu svog proračuna za oglašavanje od međunarodnih farmaceutskih kompanija — to stvara neodoljiv utjecaj na izvještavanje o svim izmišljenim studijama koje podupiru njihova cjepiva i druge tzv. tretmane.

Samo u 2020. godini farmaceutska industrija potrošila je 6,56 milijardi dolara na takvo oglašavanje. Pharma TV oglašavanje iznosilo je 4,58 milijardi kuna, nevjerojatnih 75% njihovog budžeta. Time se kupuje veliki utjecaj i kontrola nad medijima.

Svjetski poznati stručnjaci iz svih područja zaraznih bolesti isključeni su iz medijskog eksponiranja i društvenih mreža ukoliko na bilo koji način odstupe od izmišljenih laži i iskrivljavanja od strane proizvođača ovih cjepiva.

Osim toga, ove farmaceutske tvrtke troše desetke milijuna na oglašavanje na društvenim mrežama, a Pfizer prednjači s 55 milijuna dolara u 2020. godini.

Iako su ovi napadi na slobodu govora dovoljno zastrašujući, još je gore to što bolnički administratori praktički univerzalno kontroliraju detalje medicinske skrbi u bolnicama.


Ovi zaposlenici sada daju upute liječnicima kojih će se protokola liječenja pridržavati, a koje tretmane neće koristiti, bez obzira na to koliko su “odobreni” tretmani štetni ili koliko su “neodobreni” tretmani korisni.

Nikada u povijesti američke medicine bolnički upravitelji nisu diktirali svojim liječnicima kako će prakticirati medicinu i koje lijekove mogu koristiti. CDC nema ovlasti diktirati bolnicama ili liječnicima u vezi s medicinskim tretmanima. Ipak, većina liječnika se povinovala bez imalo otpora.

Savezni Zakon o skrbi potaknuo je ovu ljudsku katastrofu nudeći svim bolnicama u SAD-u do 39 000 dolara za svakog pacijenta na intenzivnoj njezi kojeg stave na respiratore, unatoč činjenici da je rano bilo očito da su respiratori glavni uzrok smrti među tim pacijentima koji ništa nisu sumnjali i povjerovali. .

Osim toga, bolnice su primile 12 000 dolara za svakog pacijenta koji je primljen na intenzivnu njegu – objašnjavajući, po mom mišljenju i drugima, zašto su sve federalne medicinske birokracije (CDC, FDA, NIAIDNIH , itd.) učinile sve što je bilo u njihovoj moći da spriječe život -ušteda ranih tretmana.


Pustiti pacijente da se pogoršaju do te mjere da im je potrebna hospitalizacija značilo je velik novac za sve bolnice. Sve većem broju bolnica prijeti bankrot, a mnoge su zatvorile svoja vrata, čak i prije ove “pandemije”. Većina tih bolnica sada je u vlasništvu nacionalnih ili međunarodnih korporacija, uključujući nastavne bolnice.

 

Također je zanimljivo primijetiti da smo s dolaskom ove “pandemije” svjedočili porastu bolničkih korporativnih lanaca koji su kupili niz ovih financijski rizičnih bolnica. Primjećeno je da ti bolnički divovi koriste milijarde savezne pomoći za COVID-19 za preuzimanje ovih financijski ugroženih bolnica, dodatno povećavajući moć korporativne medicine u odnosu na neovisnost liječnika.


Liječnici izbačeni iz svojih bolnica teško pronalaze drugo bolničko osoblje kojem bi se pridružili budući da su i oni možda u vlasništvu istog korporativnog diva. Kao rezultat toga, politike mandata za cjepiva uključuju daleko veći broj bolničkih zaposlenika.


Na primjer, klinika Mayo otpustila je 700 zaposlenika jer su iskoristili svoje pravo da odbiju opasno, u biti neprovjereno eksperimentalno cjepivo. Klinika Mayo učinila je to unatoč činjenici da su mnogi od tih zaposlenika radili tijekom najgoreg razdoblja epidemije i da su otpušteni kada je varijanta Omicron dominantni soj virusa, za većinu ima patogenost obične prehlade, a cjepiva su neučinkovita u sprječavanje infekcije.


Osim toga, dokazano je da cijepljena asimptomatska osoba ima nazofaringealni titar virusa jednako visok kao i zaražena necijepljena osoba.

Ako je svrha mandata cjepiva spriječiti širenje virusa među bolničkim osobljem i pacijentima, onda su cijepljeni ti koji predstavljaju najveći rizik prijenosa, a ne necijepljeni. Razlika je u tome što bolesna necijepljena osoba neće ići na posao, asimptomatski cijepljeni širitelj hoće.

Ono što znamo jest da veliki medicinski centri, poput klinike Mayo, svake godine primaju desetke milijuna dolara u potporama NIH-a, kao i novac od farmaceutskih proizvođača ovih eksperimentalnih “cjepiva”. Po mom mišljenju, to je pravi razlog za pokretanje ovih politika.

Ako bi se to moglo dokazati na sudu, administratori koji daju ove mandate trebali bi biti procesuirani po najvećoj mjeri zakona i tužene od strane svih oštećenih strana.

Problem bankrota bolnica postao je sve akutniji zbog bolničkih mandata za cjepiva i zbog toga velik broj bolničkog osoblja, posebice medicinskih sestara , odbija prisilno cijepiti se. Sve je to bez presedana u povijesti medicinske skrbi.


Liječnici unutar bolnica odgovorni su za liječenje svojih pojedinačnih pacijenata i rade izravno s tim pacijentima i njihovim obiteljima kako bi pokrenuli te tretmane. Vanjske organizacije, kao što je CDC, nemaju ovlasti intervenirati u te tretmane i to izlaže pacijente ozbiljnim pogreškama organizacije koja nikada nije liječila niti jednog pacijenta s COVID-19.

Kada je ova pandemija započela, CDC je naredio bolnicama da slijede protokol liječenja koji je rezultirao smrću stotina tisuća pacijenata, od kojih bi se većina oporavila da je bilo dopušteno odgovarajuće liječenje.


Većina tih smrti mogla se spriječiti da je liječnicima bilo dopušteno rano liječenje proizvodima kao što su ivermektin, hidroksiklorokin i niz drugih sigurnih lijekova i prirodnih spojeva.

Procijenjeno je, na temelju rezultata liječnika koji uspješno liječe većinu pacijenata s COVID-om, da je od 800.000 ljudi za koje nam je rečeno da su umrli od COVID-a, 640.000 moglo ne samo biti spašeno, nego se, u mnogim slučajevima, moglo vratiti u svoje prethodno stanje. -zdravstveno stanje infekcije nalagalo je rano liječenje korištenim ovim dokazanim metodama.

Ovo zanemarivanje ranog liječenja predstavlja masovno ubojstvo. To znači da bi 160.000 umrlo, daleko manje od broja koji je umro od strane birokracije, liječničkih udruga i liječničkih odbora koji su odbili stati u zaštitu svojih pacijenata. Prema studijama ranog liječenja tisuća pacijenata od strane hrabrih, brižnih liječnika, 75-80% smrti moglo se spriječiti.


Nevjerojatno, ovi obrazovani liječnici bili su spriječeni spasiti te ljude zaražene COVID-19. Medicinsku bi struku trebalo biti neugodno što je toliko liječnika bezumno slijedilo smrtonosne protokole koje su uspostavili kontrolori medicine.

Također treba imati na umu da ovaj događaj nikada nije zadovoljio kriterije za pandemiju. Svjetska zdravstvena organizacija promijenila je kriterije kako bi ovo proglasila pandemijom.

Da bi se kvalificirao za status pandemije, virus mora imati visoku stopu smrtnosti za veliku većinu ljudi, što nije (sa stopom preživljavanja od 99,98%) i ne smije imati poznate postojeće tretmane – koje je ovaj virus imao – u činjenica, sve veći broj vrlo uspješnih tretmana.

Drakonske mjere uspostavljene za suzbijanje ove izmišljene “pandemije” nikada se nisu pokazale uspješnim, poput maskiranja javnosti, karantina i socijalnog distanciranja. Brojne pažljivo provedene studije tijekom prethodnih sezona gripe pokazale su da maske, bilo koje vrste, nikada nisu spriječile širenje virusa u javnosti.

Zapravo, neke vrlo dobre studije sugerirale su da maske zapravo šire virus dajući ljudima lažni osjećaj sigurnosti i druge čimbenike, kao što je zapažanje da su ljudi neprestano kršili sterilnu tehniku ​​dodirivanjem svoje maske, nepravilnim uklanjanjem i curenjem zaraznih aerosoli oko rubova maske.

Osim toga, maske su odlagane na parkiralištima, pješačkim stazama, položene na stolove u restoranima i stavljane u džepove i torbice.

Unutar nekoliko minuta nakon stavljanja maske, brojne patogene bakterije mogu se uzgojiti iz maske, izlažući osobu oslabljenog imuniteta visokom riziku od bakterijske upale pluća, a djecu većem riziku od meningitisa. Istraživanje koje su proveli istraživači sa Sveučilišta Florida uzgojilo je više od 11 patogenih bakterija iz unutrašnjosti maski koje djeca nose u školama. Također je bilo poznato da djeca u biti nisu izložena riziku da se razbole od virusa ili da ga prenesu.


Osim toga, također je poznato da nošenje maske dulje od 4 sata (što se događa u svim školama) rezultira značajnom hipoksijom (niska razina kisika u krvi) i hiperkapnija (visoka razina CO2), koje imaju niz štetnih učinaka na zdravlje, uključujući ometanje razvoja djetetova mozga.


Znamo da se razvoj mozga nastavlja dugo nakon završetka osnovne škole. Nedavna studija pokazala je da djeca rođena tijekom “pandemije” imaju znatno niži IQ – ali školski odbori, ravnatelji škola i drugi obrazovni birokrati očito nisu zabrinuti.


Alati trgovine indoktrinacijom


Dizajneri ove pandemije su predvidjeli da će se javnost oduprijeti i da će se postaviti velika neugodna pitanja. Kako bi to spriječili, kontrolori su medijima ponudili brojne taktike, a jedna od najčešće korištenih bila je i jest prijevara s “činjeničnom provjerom”.

Sa svakim suočavanjem s pažljivo dokumentiranim dokazima, medijski “provjeravači činjenica” suprotstavili su se optužbom za “dezinformacije” i neutemeljenom optužbom za “teoriju zavjere” koja je, u njihovom leksikonu, “razotkrivena”. Nikada nam nije rečeno tko su oni koji provjeravaju činjenice ili izvor njihovih informacija koje “razotkrivaju” – samo smo trebali vjerovati “provjeravačima činjenica”.

Nedavni sudski slučaj pod zakletvom je utvrdio da su se Facebookovi “provjerivači činjenica” služili vlastitim mišljenjem osoblja, a ne pravim stručnjacima za provjeru “činjenica”. Kada se izvori zapravo otkriju, uvijek su to korumpirani CDC, WHO ili Anthony Fauci ili samo njihovo mišljenje.


Evo popisa stvari koje su označene kao “mitovi” i “dezinformacije” za koje se kasnije pokazalo da su istinite:

 • Asimptomatski cijepljeni jednako šire virus kao i necijepljeni simptomatski zaraženi.
 • Cjepiva ne mogu adekvatno zaštititi od novih varijanti, kao što su Delta i Omicron.
 • Prirodni imunitet daleko je bolji od imuniteta cjepiva i najvjerojatnije je doživotni.
 • Imunitet na cjepivo ne samo da opada nakon nekoliko mjeseci, već su sve imunološke stanice oštećene tijekom duljeg razdoblja, izlažući cijepljene visokom riziku od svih infekcija i raka.
 • Cjepiva protiv COVID-a mogu uzrokovati značajnu učestalost krvnih ugrušaka i druge ozbiljne nuspojave
 • Zagovornici cjepiva zahtijevat će brojne pojačivače kako se svaka varijanta pojavi na sceni.
 • Fauci će inzistirati na cjepivu protiv COVID-a za malu djecu, pa čak i bebe.
 • Putovnice za cjepivo bit će potrebne za ulazak u poslovni prostor, letenje avionom i korištenje javnog prijevoza.
 • Bit će interniranih logora za necijepljene (kao u Australiji, Austriji i Kanadi).
 • Necijepljenima će biti uskraćeno zaposlenje.
 • Postoje tajni sporazumi između vlade, elitističkih institucija i proizvođača cjepiva
 • Mnoge su bolnice tijekom pandemije bile ili prazne ili slabo popunjene.
 • Šiljasti protein iz cjepiva ulazi u jezgru stanice, mijenjajući funkciju popravka stanične DNK.
 • Cjepiva su ubila stotine tisuća, a mnogo ih je više puta trajno oštećeno.
 • Rano liječenje moglo je spasiti živote većine od 700.000 umrlih.
 • Miokarditis izazvan cjepivom (koji je u početku porican) značajan je problem i nestaje u kratkom razdoblju.
 • Posebne smrtonosne serije (serije) ovih cjepiva miješaju se s masom drugih cjepiva protiv COVID-19.

Nekoliko od ovih tvrdnji onih koji se protive ovim cjepivima sada se pojavljuju na web stranici CDC-a – većina se još uvijek identificira kao “mitovi”. Danas su opsežni dokazi potvrdili da je svaki od ovih takozvanih “mitova” zapravo bio istinit. Mnoge je čak priznao i “svetac cjepiva”, Fauci.

Na primjer, rekao nam je, čak i naš kognitivno oštećeni predsjednik, da kada cjepivo bude pušteno u promet, svi cijepljeni ljudi mogu skinuti svoje maske. Ups!

Ubrzo nakon toga rečeno nam je — cijepljeni imaju visoke koncentracije (titre) virusa u nosu i ustima (nazofarinksu) i mogu prenijeti virus drugima s kojima dođu u kontakt — posebice članovima vlastite obitelji.


Idemo opet maske — zapravo se preporučuje dvostruko maskiranje. Danas se zna da su cijepljeni glavni superširitelji virusa, a bolnice su pune cijepljenih bolesnika i ljudi koji pate od ozbiljnih komplikacija cjepiva.


Još jedna taktika zagovornika cjepiva je demoniziranje onih koji se odbijaju cijepiti iz niza razloga. Mediji te pojedince koji kritički razmišljaju nazivaju “antivaxxerima”, “negatorima cjepiva”, “protivnicima cjepiva”, “ubojicama”, “neprijateljima općeg dobra” i onima koji produžuju pandemiju.

Bio sam zgrožen zlobnim, često bezdušnim napadima nekih ljudi na društvenim mrežama kada roditelj ili voljena osoba ispriča priču o strašnoj patnji i konačnoj smrti koju su oni ili njihovi voljeni pretrpjeli kao posljedicu cjepiva.

Neki psihopati tvitaju da im je drago što je voljena osoba umrla ili da je mrtva cijepljena osoba bila neprijatelj dobra zbog pričanja o događaju i da bi je trebalo zabraniti. Ovo je teško konceptualizirati. Ova razina okrutnosti je zastrašujuća i označava kolaps moralnog, pristojnog i suosjećajnog društva.

Dovoljno je loše da javnost padne ovako nisko, ali mediji, politički čelnici, bolnički administratori, liječničke udruge i odbora za licenciranje liječnika ponašaju se na sličan moralno nefunkcionalan i okrutan način.

Logika, rasuđivanje i znanstveni dokazi nestali su u ovom događaju


Jesu li znanstveni dokazi, pomno provedene studije, kliničko iskustvo i medicinska logika imalo utjecaja na zaustavljanje ovih neučinkovitih i opasnih cjepiva? Apsolutno ne! Drakonski napori da se cijepe svi na planeti se nastavljaju (osim elite, poštanskih radnika , članova Kongresa i drugih insajdera).

U slučaju svih drugih lijekova i prethodnih konvencionalnih cjepiva koja je pregledala FDA, inače neobjašnjiva smrt 50 ili manje pojedinaca rezultirala bi zaustavljanjem daljnje distribucije proizvoda, kao što se dogodilo 1976. s cjepivom protiv svinjske gripe.

više od 18 000 smrtnih slučajeva koje je prijavio VAERS sustav za razdoblje od 14. prosinca 2020. i 31. prosinca 2021., kao i 139 126 teških ozljeda (uključujući smrtne slučajeve) za isto razdoblje, još uvijek nema interesa za zaustavljanje ovog smrtonosnog cjepiva program.


Još gore, ne postoji ozbiljna istraga niti jedne vladine agencije koja bi utvrdila zašto ti ljudi umiru te su ozbiljno i trajno ozlijeđeni ovim cjepivima. Ono što vidimo je kontinuirani niz zataškavanja i izbjegavanja od strane proizvođača cjepiva i njihovih promotora.


Rat protiv učinkovitih jeftinih i vrlo sigurnih prenamijenjenih lijekova i prirodnih spojeva, za koje je nedvojbeno dokazano da su spasili milijune života diljem svijeta, ne samo da se nastavio, već je i pojačao intenzitet.


Liječnicima je rečeno da svojim pacijentima ne mogu dati ove spojeve koji spašavaju život, a ako to učine, bit će udaljeni iz bolnice, oduzet će im liječnička dozvola ili će biti kažnjeni na mnoge druge načine.

Velik broj ljekarni odbio je izdati recepte za lvermektin ili hidroksiklorokin, unatoč činjenici da su milijuni ljudi sigurno uzimali te lijekove više od 60 godina u slučaju hidroksiklorokina i desetljećima za ivermektin.


Ovo odbijanje davanja recepata je bez presedana i osmislili su ga oni koji žele spriječiti alternativne metode liječenja, sve temeljene na zaštiti širenja cjepiva na sve.

Nekoliko tvrtki koje proizvode hidroksiklorokin pristalo je isprazniti svoje zalihe lijeka donirajući ih u Strategic National Stockpile, čineći ovaj lijek mnogo težim za nabavu.

Zašto bi vlada to učinila kada je više od 30 dobro obavljenih studija pokazalo da je ovaj lijek smanjio smrtnost od 66% do 92% u drugim zemljama, kao što su Indija, Egipat, Argentina, Francuska, Nigerija, Španjolska, Peru, Meksiko i druge ?


Kritičare ova dva lijeka koji spašavaju živote najčešće financiraju Bill Gates i Anthony Fauci, a obojica zarađuju milijune na ovim cjepivima. Kako bi dodatno zaustavili upotrebu ovih lijekova, farmaceutska industrija i Bill Gates/Anthony Fauci financirali su lažna istraživanja kako bi dokazali da je hidroksiklorokin opasan lijek i da može oštetiti srce.

 

Kako bi napravili ovaj lažni slučaj, istraživači su najbolesnijem od pacijenata s COVID-om dali gotovo smrtonosnu dozu lijeka, u dozi daleko višoj od one koju su dr. Kory, McCullough i drugi “pravi” i suosjećajni liječnici , liječnici koji zapravo liječili pacijente s COVID-om.


Kontrolirani, lapdog mediji , naravno, zasipaju javnost pričama o smrtonosnom učinku hidroksiklorokina, a sve s prestravljenim izgledom lažne panike. Sve te priče o opasnostima ivermektina pokazale su se neistinitima, a neke od priča bile su nevjerojatno besmislene.

Napad na ivermektin bio je još žešći nego na hidroksiklorokin. Sve ovo, i puno više, pomno je zapisano u izvrsnoj novoj knjizi Roberta Kennedyja, Jr.-a — “ Pravi Anthony Fauci : Bill Gates, velika farmacija i globalni rat protiv demokracije i javnog zdravlja.”


Ako ste doista zabrinuti zbog istine i svega što se dogodilo otkako je ovaj zločin počeo, morate ne samo pročitati, već pažljivo proučiti ovu knjigu. Potpuno je referenciran i vrlo detaljno pokriva sve teme.

Ovo je osmišljena ljudska tragedija biblijskih razmjera od strane nekih od najpodlijih, najbezosjećajnijih psihopata u povijesti.

Milijuni su namjerno ubijeni i osakaćeni, ne samo ovim projektiranim virusom, već i samim cjepivom i drakonskim mjerama koje su ove vlade koristile za “kontrolu širenja pandemije”. Ne smijemo zanemariti “smrti iz očaja” uzrokovane ovim drakonskim mjerama, koje mogu premašiti stotine tisuća.

Zbog toga su milijuni gladovali u zemljama trećeg svijeta.

Samo u Sjedinjenim Državama, od 800 000 umrlih, prema tvrdnjama medicinske birokracije, više od 600 000 tih smrti bilo je rezultat namjernog zanemarivanja ranog liječenja, blokirajući upotrebu vrlo učinkovitih i sigurnih prenamijenjenih lijekova, kao što su hidroksiklorokin i Ivermektin i prisilna uporaba smrtonosnih tretmana kao što je remdesivir i korištenje ventilatora.

Ovo ne računa smrt iz očaja i zanemarenu medicinsku skrb uzrokovanu karantinom i bolničkim mjerama nametnutim zdravstvenim sustavima.

Da bi se sve to zbližilo, zbog mandata cjepiva među svim bolničkim osobljem, tisuće medicinskih sestara i drugih bolničkih radnika dalo je otkaz ili je otpušteno. To je rezultiralo kritičnim nedostatkom ovih vitalnih zdravstvenih radnika i opasnim smanjenjem broja kreveta za intenzivnu njegu u mnogim bolnicama.


Osim toga, kao što se dogodilo u sustavu zdravstvene zaštite okruga Lewis, sustav specijalizirane bolnice u Lowvilleu, NY, zatvorio je svoju rodilišnu jedinicu nakon ostavke 30 bolničkog osoblja zbog katastrofalnih državnih naloga o cjepivu.

Ironija u svim tim slučajevima ostavki je da su administratori bez oklijevanja prihvatili te masovne gubitke osoblja unatoč laprdanjima o patenju zbog nedostatka osoblja tijekom “krize”.

Ovo je posebno zbunjujuće kada smo saznali da cjepiva nisu spriječila prijenos virusa i da je sadašnja dominantna varijanta izuzetno niske patogenosti.

Znanost sve više otkriva opasnosti od cjepiva

Dok je većina istraživača, virologa, istraživača zaraznih bolesti i epidemiologa natjerana na šutnju, sve veći broj pojedinaca visokog integriteta s ogromnom stručnošću istupio je i rekao istinu — to jest, da su ta cjepiva smrtonosna.

Većina novih cjepiva mora proći kroz opsežna sigurnosna ispitivanja godinama prije nego što budu odobrena. Nove tehnologije, kao što su cjepiva mRNA i DNA, zahtijevaju najmanje 10 godina pažljivog testiranja i opsežnog praćenja.

Ova nova takozvana cjepiva bila su “testirana” samo 2 mjeseca, a zatim su rezultati tih sigurnosnih testova bili i ostali su tajni.

Svjedočenje pred senatorom Ronom Johnsonom od strane nekolicine koji su sudjelovali u dvomjesečnoj studiji pokazuje da praktički nikakvo praćenje sudionika studije prije puštanja na slobodu nikada nije učinjeno.

Pritužbe na komplikacije su zanemarene i unatoč obećanjima Pfizera da će Pfizer platiti sve medicinske troškove uzrokovane “cjepivima”, te su osobe izjavile da ništa nije plaćeno. Neki medicinski troškovi premašuju 100.000 dolara.

Kao primjer obmane Pfizera i drugih proizvođača mRNA cjepiva je slučaj 12-godišnje Maddie de Garay, koja je sudjelovala u studiji sigurnosti Pfizerovog cjepiva prije puštanja u promet.

Na prezentaciji senatora Johnsona s obiteljima ozlijeđenih cjepivom, njezina je majka ispričala o ponavljajućim napadajima svog djeteta, da je sada prikovano za invalidska kolica, mora se hraniti na sondu i pati od trajnog oštećenja mozga.

U Pfizerovoj procjeni sigurnosti predanoj FDA-i njezina jedina nuspojava navedena je kao “bol u želucu”. Svaka je osoba predala slične užasne priče.

Japanci su pribjegli tužbi FOIA (Freedom of Information Act) kako bi prisilili Pfizer da objavi svoju tajnu studiju biodistribucije. Razlog zbog kojeg je Pfizer želio da ostane tajna je taj što je pokazao da je Pfizer lagao javnosti i regulatornim agencijama o sudbini ubrizganog sadržaja cjepiva (nano-lipidnog nosača okruženog mRNA).

Tvrdili su da je ostao na mjestu uboda (rame), dok je zapravo njihova vlastita studija otkrila da se krvotokom brzo proširio cijelim tijelom unutar 48 sati.

Studija je također otkrila da se ti smrtonosni nosači nano-lipida skupljaju u vrlo visokim koncentracijama u nekoliko organa, uključujući reproduktivne organe muškaraca i žena, srce, jetru, koštanu srž i slezenu (glavni imunološki organ).

Najveća koncentracija bila je u jajnicima i koštanoj srži. Ti nano-lipidni nosači također su taloženi u mozgu.

Dr. Ryan Cole, patolog iz Idaha izvijestio je o dramatičnom porastu vrlo agresivnih vrsta raka među cijepljenim osobama (o čemu mediji nisu izvještavali).

Utvrdio je zastrašujuće visoku učestalost vrlo agresivnih karcinoma kod cijepljenih osoba, posebno visoko invazivnih melanoma kod mladih ljudi i karcinoma maternice kod žena.

Druga izvješća o aktivaciji prethodno kontroliranih karcinoma također se pojavljuju među cijepljenim pacijentima protiv raka. Do sada nisu provedene studije koje bi potvrdile ova izvješća, ali malo je vjerojatno da će takve studije biti provedene, barem studije koje financira NIH.


Visoka koncentracija šiljastih proteina pronađenih u jajnicima u studiji biodistribucije mogla bi vrlo dobro narušiti plodnost kod mladih žena, promijeniti menstruaciju i izložiti ih povećanom riziku od raka jajnika. Visoka koncentracija u koštanoj srži također može dovesti cijepljene do visokog rizika od leukemije i limfoma.

Rizik od leukemije je vrlo zabrinjavajući sada kada su počeli cijepiti djecu od 5 godina starosti. Nijedan od ovih proizvođača cjepiva protiv COVID-19 nije proveo dugoročne studije, posebno u pogledu rizika od indukcije raka.

Kronična upala usko je povezana s indukcijom, rastom i invazijom raka, a cjepiva potiču upalu.

Oboljelima od raka se govori da bi se trebali cijepiti tim smrtonosnim cjepivima. Ovo je, po meni, suludo.

Novije studije su pokazale da ova vrsta cjepiva umeće šiljasti protein unutar jezgre imunoloških stanica (i najvjerojatnije mnogih tipova stanica) i jednom tamo inhibira dva vrlo važna enzima za popravak DNK, BRCA1 i 53BP1, čija je dužnost popravljati oštećenje DNK stanice. Nepopravljena oštećenja DNK igraju veliku ulogu u raku.

Postoji nasljedna bolest koja se zove xeroderma pigmentosum u kojoj su enzimi za popravak DNK neispravni. Ovi nesretni pojedinci razviju višestruke vrste raka kože i vrlo visoku učestalost raka organa kao posljedicu. Ovdje imamo cjepivo koje radi istu stvar, ali u manjem stupnju.

Jedan od neispravnih enzima za popravak uzrokovan ovim cjepivima zove se BRCA1, koji se povezuje sa znatno većom učestalošću raka dojke kod žena i raka prostate kod muškaraca.

Treba napomenuti da nikada nisu provedene studije o nekoliko kritičnih aspekata ove vrste cjepiva:

 • Nikada nisu testirani na dugoročne učinke.
 • Nikada nisu testirani na indukciju autoimunosti.
 • Nikada nisu ispravno testirani na sigurnost tijekom bilo koje faze trudnoće.
 • Nisu provedene naknadne studije na bebama cijepljenih žena.
 • Nema dugoročnih studija o djeci cijepljenih trudnica nakon njihova rođenja (posebno kada se dogode neurorazvojne prekretnice).
 • Nikada nije testiran učinak na dugačak popis medicinskih stanja:
  • Dijabetes
  • Srčana bolest
  • Ateroskleroza
  • Neurodegenerativne bolesti
  • Neuropsihijatrijski učinci
  • Izazivanje poremećaja iz autističnog spektra i shizofrenije
  • Dugoročna imunološka funkcija
  • Vertikalni prijenos nedostataka i poremećaja
  • Rak
  • Autoimuni poremećaji

Prethodno iskustvo s cjepivima protiv gripe jasno pokazuje da su sigurnosne studije koje su proveli istraživači i klinički liječnici s vezama s farmaceutskim tvrtkama bile u biti sve ili loše napravljene ili namjerno osmišljene da lažno pokažu sigurnost i prikriju nuspojave i komplikacije.

To je dramatično dokazano s prethodno spomenutim lažnim studijama koje su osmišljene kako bi pokazale da su hidroksiklorokin i ivermektin neučinkoviti i preopasni za korištenje. Ove lažne studije rezultirale su milijunima smrti i teškim zdravstvenim katastrofama diljem svijeta.


Kao što je navedeno, 80% svih smrti bilo je nepotrebno i moglo se spriječiti jeftinim, sigurnim prenamijenjenim lijekovima s vrlo dugom poviješću sigurnosti među milijunima koji su ih uzimali desetljećima ili čak cijeli život.


Više je od ironije da su oni koji tvrde da su odgovorni za zaštitu našeg zdravlja odobrili loše ispitan skup cjepiva koji je rezultirao s više smrtnih slučajeva u manje od godinu dana korištenja nego sva druga cjepiva zajedno davana u proteklih 30 godina.


Njihov izgovor kada su se suočili bio je – “morali smo zanemariti neke sigurnosne mjere jer je ovo bila smrtonosna pandemija.”

Godine 1986. predsjednik Reagan potpisao je Nacionalni zakon o ozljedama uzrokovanim cjepivom u djetinjstvu, koji je dao opću zaštitu proizvođačima farmaceutskih cjepiva od parnica za ozljede od strane obitelji osoba ozlijeđenih cjepivom.


Vrhovni sud je, u mišljenju na 57 stranica, presudio u korist tvrtki za proizvodnju cjepiva, čime je proizvođačima cjepiva zapravo omogućena proizvodnja i distribucija opasnih, često neučinkovitih cjepiva stanovništvu bez straha od pravnih posljedica.

Sud je inzistirao na sustavu kompenzacije ozljeda uzrokovanih cjepivom koji je isplaćivao samo vrlo mali broj nagrada velikom broju teško ozlijeđenih pojedinaca. Poznato je da je vrlo teško dobiti te nagrade.

Prema Administraciji za zdravstvene resurse i usluge, od 1988. Program kompenzacije za ozljede uzrokovane cjepivom pristao je isplatiti 3.597 nagrada među 19.098 osoba ozlijeđenih cjepivom koje su se prijavile u ukupnom iznosu od 3,8 milijardi dolara.

To je bilo prije uvođenja cjepiva protiv COVID-19, u kojima samo smrtni slučajevi premašuju sve smrtne slučajeve povezane sa svim cjepivima zajedno u razdoblju od trideset godina.

Godine 2018. predsjednik Trump potpisao je zakon o “pravu na pokušaj” koji je dopustio korištenje eksperimentalnih lijekova i svih nekonvencionalnih tretmana koji se mogu koristiti u slučajevima ekstremnih medicinskih stanja.

Kao što smo vidjeli s odbijanjem mnogih bolnica, pa čak i općim odbijanjem država da dopuste ivermektin, hidroksiklorokin ili bilo koje druge neodobrene “službene” metode za liječenje čak i terminalnih slučajeva COVID-19, ovi zločesti pojedinci ignorirali su ovaj zakon.

Začudo, nisu upotrijebili tu istu logiku ili zakon kada su u pitanju ivermektin i hidroksiklorokin, koji su bili podvrgnuti opsežnim sigurnosnim ispitivanjima u više od 30 kliničkih studija visoke kvalitete i dali sjajna izvješća o učinkovitosti i sigurnosti u brojnim zemljama.

Osim toga, imali smo evidenciju korištenja do 60 godina od strane milijuna ljudi, koji su koristili ove lijekove širom svijeta, uz izvrsnu sigurnosnu evidenciju.

Bilo je očito da grupa vrlo moćnih ljudi u sprezi s farmaceutskim konglomeratima ne želi da pandemija završi i da žele cjepiva kao jedinu opciju liječenja. Kennedyjeva knjiga iznosi ovaj slučaj koristeći opsežne dokaze i citate.


Dr. James Thorpe, stručnjak za majčino-fetalnu medicinu, pokazuje da su ova cjepiva protiv COVID-19 primijenjena tijekom trudnoće rezultirala 50 puta većom učestalošću pobačaja nego što je prijavljeno sa svim drugim cjepivima zajedno.

Kada pregledamo njegov grafikon o fetalnim malformacijama, bila je 144 puta veća učestalost fetalnih malformacija s cjepivima protiv COVID-19 koja su primijenjena tijekom trudnoće u usporedbi sa svim ostalim cjepivima zajedno.

Ipak, Američka akademija za porodništvo i ginekologiju i Američki koledž za porodništvo i ginekologiju podržavaju sigurnost ovih cjepiva za sve faze trudnoće i među ženama koje doje svoje bebe.

Važno je napomenuti da su ove skupine medicinskih specijalnosti dobile značajna sredstva od farmaceutske tvrtke Pfizer.


American College of Obstetrics and Gynecology je samo u 4. kvartalu 2010. dobio ukupno 11.000 dolara samo od farmaceutske tvrtke Pfizer. Financiranje iz grantova NIH- a mnogo je veće.


Najbolji način da izgubite ove potpore je kritizirati izvor sredstava, njihove proizvode ili programe za kućne ljubimce. Peteru Duesbergu, zbog njegove drskosti da dovede u pitanje Faucijevu omiljenu teoriju o AIDS-u uzrokovanom virusom HIV-a, više nije dodijeljena nijedna od 30 prijava za potporu koje je podnio nakon što je izašao u javnost.


Prije ove epizode, kao vodeći autoritet za retroviruse u svijetu, nikada nije odbijen za potporu NIH-a. Ovako funkcionira “pokvareni” sustav, iako velik dio novca potpore dolazi od naših poreza.

Vruće serije — smrtonosne serije cjepiva

Sada se pojavilo novo istraživanje čiji su rezultati zastrašujući.

Istraživač sa Sveučilišta Kingston u Londonu dovršio je opsežnu analizu podataka VAER-a (pododjel CDC-a koji prikuplja dobrovoljne podatke o komplikacijama cijepljenja), u kojoj je grupirao prijavljene smrtne slučajeve nakon cjepiva prema proizvođačevim brojevima cjepiva.

Cjepiva se proizvode u velikim serijama koje se nazivaju lotovi. Otkrio je da su cjepiva podijeljena u više od 20.000 serija i da je jedna od svakih 200 tih serija (serija) dokazivo smrtonosna za svakoga tko primi cjepivo iz te serije, koja uključuje tisuće doza cjepiva.

Ispitao je sva proizvedena cjepiva — Pfizer, Moderna, Johnson i Johnson (Janssen) itd. Otkrio je da je među svakih 200 serija cjepiva Pfizera i drugih proizvođača, jedna serija od 200 više od 50 puta smrtonosnija od cjepiva. serije iz drugih lotova.

Ostale serije (serije) cjepiva također su uzrokovale smrt i invaliditet, ali ni blizu u ovoj mjeri. Ove smrtonosne serije trebale su se pojaviti nasumično među svim “cjepivima” da se radilo o nenamjernom događaju. Međutim, otkrio je da je 5% cjepiva odgovorno za 90% ozbiljnih nuspojava, uključujući smrt.

Učestalost smrtnih slučajeva i ozbiljnih komplikacija među tim “vrućim skupinama” varirala je od preko 1000% do nekoliko tisuća posto više nego u usporedivim sigurnijim skupinama. Ako mislite da je to bilo slučajno – razmislite ponovno.

Ovo nije prvi put da su “vruće serije”, po mom mišljenju, namjerno proizvedene i poslane diljem zemlje – obično cjepiva namijenjena djeci.

U jednom takvom skandalu, “vruće partije” cjepiva završile su sve u jednoj državi i šteta je odmah postala očita. Kakav je bio odgovor proizvođača?

Nije se radilo o uklanjanju smrtonosnih serija cjepiva. Naredio je svojoj tvrtki da rasprši vruće parcele diljem zemlje kako vlasti ne bi vidjele očiti smrtonosni učinak.

Sve serije cjepiva su numerirane — na primjer, Modera ih označava kodovima kao što su 013M20A. Primjećeno je da brojevi serija završavaju na 20A ili 21A. Serije koje su završavale na 20A bile su mnogo toksičnije od onih koje su završavale na 21A. Serije koje su završile s 20A imale su oko 1700 neželjenih događaja, naspram nekoliko stotina do dvadeset ili trideset događaja za serije 21A.


Ovaj primjer objašnjava zašto su neki ljudi imali malo ili nikakve nuspojave nakon uzimanja cjepiva, dok su drugi ili ubijeni ili teško i trajno oštećeni. Po mom mišljenju ovi primjeri snažno upućuju na namjernu promjenu proizvodnje “cjepiva” kako bi se uključile smrtonosne serije.

Upoznao sam i radio s nizom ljudi zabrinutih za sigurnost cjepiva i mogu vam reći da oni nisu zli anti-vaxxeri kao što vam se govori da jeste. Oni su vrlo principijelni, moralni, suosjećajni ljudi, od kojih su mnogi vrhunski istraživači i ljudi koji su opsežno proučavali ovu problematiku.

Robert Kennedy, Jr., Barbara Lou Fisher, dr. Meryl Nass, profesor Christopher Shaw, Megan Redshaw, dr. Sherri Tenpenny, dr. Joseph Mercola, Neil Z. Miller, dr. Lucija Tomjinović, dr. Stephanie Seneff, dr. Steve Kirsch i dr. Peter McCullough da spomenemo samo neke.

Ti ljudi nemaju što dobiti, a puno mogu izgubiti. Zlobno ih napadaju mediji, vladine agencije i elitni milijarderi koji misle da bi trebali kontrolirati svijet i sve u njemu.

Zašto Fauci nije želio obdukciju onih koji su umrli nakon cijepljenja?

Postoje mnoge stvari o ovoj “pandemiji” koje su bez presedana u povijesti medicine. Jedan od najiznenađujućih je taj da je na vrhuncu pandemije rađeno tako malo obdukcija, osobito totalnih obdukcija.

Tajanstveni virus brzo se širio svijetom, odabrana skupina ljudi s oslabljenim imunološkim sustavom ozbiljno se razboljevala, a mnogi su umirali, a jedan način na koji smo mogli brzo dobiti najviše saznanja o ovom virusu – obdukcija, bio je obeshrabren.

Guerriero je primijetio da je do kraja travnja 2020. približno 150.000 ljudi umrlo, ali da je samo 16 obdukcija obavljeno i objavljeno u medicinskoj literaturi. Među njima, samo sedam bile su potpune obdukcije, preostalih 9 bile su djelomične ili biopsijom iglom ili incizijskom biopsijom.


Tek nakon 170.000 umrlih od COVID-19 i četiri mjeseca pandemije napravljena je prva serija obdukcija, odnosno više od deset. I tek nakon 280.000 smrti i još mjesec dana, obavljena je prva velika serija autopsija ,njih oko 80.


Sperhake je, u pozivu da se obdukcije obave bez pitanja, primijetio da se prva potpuna obdukcija objavljena u literaturi zajedno s fotomikrografijama pojavila u medicinsko-pravnom časopisu iz Kine u veljači 2020. Sperhake je izrazio zbunjenost oko toga zašto je došlo do oklijevanja obavljanja obdukcija tijekom krize, ali je znao da to ne dolazi od patologa.


Medicinska literatura bila je zatrpana apelima patologa da se obavi više autopsija. Sperhake je dalje primijetio da je Institut Robert Koch (njemački sustav praćenja zdravlja) barem u početku savjetovao da se ne rade autopsije.

Također je znao da je u to vrijeme 200 autopsijskih ustanova koje su sudjelovale u Sjedinjenim Državama obavilo najmanje 225 obdukcija u 14 država.

Neki su tvrdili da se nedostatak obdukcija temeljio na vladinom strahu od zaraze među patolozima, ali studija o 225 obdukcija slučajeva COVID-19 pokazala je samo jedan slučaj zaraze među patolozima i zaključeno je da se radilo o infekciji. drugdje.

Guerriero završava svoj članak pozivajući na dodatne autopsije ovim opažanjem:

“Rame uz rame, klinički i forenzički patolozi prevladali su prepreke obdukcijskih studija u žrtvama COVID-19 i time stvorili vrijedno znanje o patofiziologiji interakcije između SARS-CoV-2 i ljudskog tijela, pridonoseći tako našem razumijevanju bolest.”

Sumnja koja se tiče svjetske nevoljkosti nacija da dopuste potpune post mortem studije žrtava COVID-19 možda se temelji na ideji da je to bilo više nego slučajno. Postoje najmanje dvije mogućnosti koje se ističu.

Prvo, oni koji su predvodili napredovanje ovog “nepandemijskog” događaja u percipiranu svjetsku “smrtonosnu pandemiju”, skrivali su važnu tajnu koju bi autopsije mogle dokumentirati. Naime, koliko je zapravo smrtnih slučajeva uzrokovano virusom?

Za provedbu drakonskih mjera, poput obveznog nošenja maski, zatvaranja, uništavanja poduzeća i na kraju obaveznog prisilnog cijepljenja, trebao im je vrlo velik broj mrtvih zaraženih COVID-19. Strah bi bio pokretačka snaga za sve te destruktivne programe kontrole pandemije.

Elder i sur. u svojoj studiji klasificirali su nalaze autopsije u četiri skupine:

 1. Sigurna smrt od COVID-19
 2. Vjerojatno smrt od COVID-19
 3. Moguća smrt od COVID-19
 4. Nije povezano s COVID-19, unatoč pozitivnom testu

Ono što je vjerojatno zabrinulo ili čak prestravilo inženjere ove pandemije je to što su obdukcije mogle pokazati, i jesu, da je veliki broj tih takozvanih umrlih od COVID-19 uistinu umro od svojih komorbidnih bolesti.

U velikoj većini objavljenih studija obdukcije, patolozi su primijetili višestruka komorbidna stanja, od kojih je većina u ekstremnim životnim dobima mogla biti smrtonosna. Prethodno je bilo poznato da virusi obične prehlade imaju 8% smrtnosti u staračkim domovima.

Osim toga, obdukcijama bi se mogli dobiti vrijedni dokazi koji bi poboljšali kliničke tretmane i eventualno mogli pokazati smrtonosni učinak CDC-ovih propisanih protokola koje su sve bolnice morale slijediti, poput upotrebe respiratora i smrtonosnog lijeka koji uništava bubrege remdesivir.


Obdukcije su također pokazale gomilanje medicinskih pogrešaka i nekvalitetnu njegu, budući da zaštita liječnika u jedinicama intenzivne njege od očiju članova obitelji neizbježno dovodi do nekvalitetne njege, kako je izvijestilo nekoliko medicinskih sestara koje rade u tim područjima.

Koliko god sve ovo bilo loše, ista stvar se radi u slučaju smrti od cjepiva protiv COVID-a – napravljeno je vrlo malo potpunih autopsija da bi se shvatilo zašto su ti ljudi umrli, sve do nedavno.

Dvojica visokokvalificiranih istraživača, dr. Sucharit Bhakdi, mikrobiolog i visokokvalificirani stručnjak za zarazne bolesti, i dr. Arne Burkhardt, patolog koji je autoritet koji se naširoko objavljuje jer je bio profesor patologije na nekoliko prestižnih institucija, nedavno su izvršili autopsije 15. ljudi koji su umrli nakon cijepljenja.

Ono što su otkrili objašnjava zašto toliko ljudi umire i doživljava oštećenja organa i smrtonosne krvne ugruške. Utvrdili su da je 14 od petnaest osoba umrlo od posljedica cjepiva, a ne od drugih uzroka. Dr. Burkhardt, patolog, primijetio je široko rasprostranjene dokaze o imunološkom napadu na organe i tkiva obdukovanih pojedinaca – posebno njihovo srce.


Ovi dokazi uključuju opsežnu invaziju malih krvnih žila s ogromnim brojem limfocita, koji uzrokuju opsežno uništavanje stanica kada se oslobode. Uočeno je da su i drugi organi, poput pluća i jetre, imali velika oštećenja.

Ovi nalazi pokazuju da su cjepiva uzrokovala napad tijela sa smrtonosnim posljedicama. Lako je jasno zašto su Anthony Fauci, kao i službenici za javno zdravstvo i svi koji snažno promiču ova cjepiva, javno obeshrabrili obdukcije cijepljenih koji su nakon toga umrli.

Također se može vidjeti da je u slučaju cjepiva, koja nisu bila testirana prije nego što su odobrena za širu javnost, barem regulatorne agencije trebale biti obvezne pažljivo pratiti i analizirati sve ozbiljne komplikacije, a svakako i smrti, povezane s tim cjepivima. . Najbolji način za to je potpuna autopsija.

Dok smo iz ovih obdukcija saznali važne informacije, ono što je zaista potrebno jesu posebne studije tkiva onih koji su umrli nakon cijepljenja na prisutnost šiljaste infiltracije proteina kroz organe i tkiva.

To bi bila kritična informacija jer bi takva infiltracija rezultirala teškim oštećenjem svih uključenih tkiva i organa — posebno srca, mozga i imunološkog sustava. Studije na životinjama su to pokazale.

Kod ovih cijepljenih pojedinaca, izvor ovih šiljastih proteina bili bi ubrizgani nanolipidni nosači mRNA koja proizvodi šiljaste proteine.

Očito je da vladine zdravstvene vlasti i farmaceutski proizvođači ovih “cjepiva” ne žele da se te kritičke studije rade jer bi javnost bila ogorčena i zahtijevala prekid programa cijepljenja i kazneni progon uključenih pojedinaca koji su ovo zataškavali.

Zaključci

Svi mi proživljavamo jednu od najdrastičnijih promjena u našoj kulturi, ekonomskom sustavu, kao i političkom sustavu u povijesti naše nacije, kao i ostatka svijeta. Rečeno nam je da se nikada nećemo vratiti u “normalu” i da je osmišljeno veliko resetiranje kako bi se stvorio “novi svjetski poredak”.

Sve je to opisao Klaus Schwab, voditelj Svjetskog ekonomskog foruma, u svojoj knjizi o “Velikom resetiranju”. Ova knjiga daje velik uvid u razmišljanja utopista koji s ponosom tvrde da je ova “kriza” pandemije način da uvedu novi svijet.

Ovaj novi svjetski poredak bio je na crtaćim daskama elitnih manipulatora više od jednog stoljeća. U ovom sam se radu usredotočio na razorne učinke koje je to imalo na sustav medicinske skrbi u Sjedinjenim Državama, ali također uključuje i veći dio zapadnog svijeta.

U prošlim radovima raspravljao sam o sporoj eroziji tradicionalne medicinske skrbi u Sjedinjenim Državama io tome kako je ovaj sustav postao sve više birokratiziran i uređen. Taj se proces ubrzano ubrzavao, no pojava ove, po mom mišljenju, proizvedene „pandemije“ preko noći je transformirala naš zdravstveni sustav.

Kao što ste vidjeli, niz događaja bez presedana dogodio se unutar ovog sustava.

Bolnički administratori, na primjer, zauzeli su položaj medicinskih diktatora, naređujući liječnicima da slijede protokole koji nisu izvedeni od onih koji imaju veliko iskustvo u liječenju ovog virusa, već od medicinske birokracije koja nikada nije liječila niti jednog pacijenta s COVID-19.

Obavezna uporaba respiratora za pacijente na intenzivnoj njezi s COVID-19, na primjer, nametnuta je u svim medicinskim sustavima, a liječnici koji se protive tome brzo su uklonjeni sa svojih pozicija njegovatelja, unatoč njihovoj demonstraciji znatno poboljšanih metoda liječenja.

Nadalje, liječnicima je rečeno da koriste lijek remdesivir unatoč njegovoj dokazanoj toksičnosti, nedostatku učinkovitosti i visokoj stopi komplikacija.

Rečeno im je da koriste lijekove koji otežavaju disanje i maskiraju svakog pacijenta, unatoč tome što pacijent ima otežano disanje. U svakom slučaju, oni koji su odbili zlostavljati svoje pacijente udaljeni su iz bolnice i čak su se suočili s gubitkom licence – ili još gore.

Po prvi put u modernoj povijesti medicine, rano medicinsko liječenje ovih zaraženih pacijenata zanemareno je u cijeloj zemlji. Studije su pokazale da je rano medicinsko liječenje spasilo 80% većeg broja ovih zaraženih ljudi kada su ga pokrenuli neovisni liječnici.

Rano liječenje moglo je spasiti više od 640 000 života tijekom ove “pandemije”. Unatoč demonstraciji moći ovih ranih tretmana, sile koje su kontrolirale medicinsku skrb nastavile su ovu destruktivnu politiku.

 

Obiteljima nije bilo dopušteno vidjeti svoje najmilije, zbog čega su se ti vrlo bolesni pojedinci u bolnicama morali sami suočiti sa smrću. Da bude još veća uvreda, pogrebi su bili ograničeni na nekoliko ožalošćenih članova obitelji, kojima nije bilo dopušteno čak ni sjediti zajedno.

Sve to vrijeme velikim trgovinama poput Walmarta i Cosca dopušteno je raditi uz minimalna ograničenja. Pacijentima u staračkim domovima također nije bilo dopušteno posjetiti obitelj, ponovno su bili prisiljeni umrijeti usamljenom smrću.

Cijelo to vrijeme, u nizu država, a najtransparentnija je država New York, zaražene starije osobe su namjerno prebacivane iz bolnica u staračke domove, što je rezultiralo vrlo visokom stopom smrtnosti ovih štićenika domova za starije. Na početku ove “pandemije”, više od 50% svih smrtnih slučajeva dogodilo se u staračkim domovima.

Tijekom ove “pandemije” mediji, službenici javnog zdravstva, medicinska birokracija (CDC, FDA i WHO) i liječnička udruženja hranili su nas beskrajnim nizom laži, iskrivljavanja i dezinformacija.

Liječnici, znanstvenici i stručnjaci za infektivne tretmane koji su formirali udruge osmišljene za razvoj učinkovitijih i sigurnijih tretmana redovito su demonizirani, maltretirani, posramljeni, ponižavani i doživjeli su gubitak licence, gubitak bolničkih privilegija i, u najmanje jednom slučaju, naređeno im je napraviti psihijatrijski pregled.


Anthony Fauci je u biti dobio apsolutnu kontrolu nad svim oblicima medicinske skrbi tijekom ovog događaja, uključujući inzistiranje da lijekove od kojih je profitirao koriste svi liječnici. Naredio je korištenje maski, unatoč tome što se isprva smijao korištenju maski za filtriranje virusa. Guverneri, gradonačelnici i mnoge tvrtke bez pogovora su slijedile njegove naredbe.

Drakonske mjere koje su se koristile, maskiranje, zaključavanje, testiranje nezaraženih, korištenje netočnog PCR testa, socijalno distanciranje i praćenje kontakata prethodno se pokazalo malo ili nimalo korisnim tijekom prethodnih pandemija, no svi pokušaji da se te metode odbace bili su bezuspješno.

Neke su države ignorirale ove drakonske naredbe i imale su ili isto ili manje slučajeva, kao i smrtnih slučajeva, kao i države s najstrožim mjerama. Opet, nikakvi dokazi ili očite demonstracije u tom smislu nisu imali nikakvog učinka na okončanje ovih društveno destruktivnih mjera.

Čak i kada su cijele zemlje, poput Švedske, koja je izbjegavala sve ove mjere, pokazale jednake stope infekcija i hospitalizacija kao nacije s najstrožim, vrlo drakonskim mjerama, nije došlo do promjene politike od strane nadzornih institucija. Nikakvi dokazi nisu ništa promijenili.

Stručnjaci za psihologiju destruktivnih događaja, kao što su ekonomski kolapsi, velike katastrofe i prethodne pandemije, pokazali su da drakonske mjere dolaze s enormnom cijenom u obliku “smrti iz očaja” i dramatičnog porasta ozbiljnih psihičkih poremećaja.

Učinci ovih pandemijskih mjera na neurorazvoj djece su katastrofalni iu velikoj mjeri nepovratni.

S vremenom bi deseci tisuća mogli umrijeti od posljedica ove štete. Čak i kada su se ova predviđanja počela pojavljivati, kontrolori ove “pandemije” nastavili su punom parom.

Drastičan porast broja samoubojstava, porast pretilosti, porast upotrebe droga i alkohola, pogoršanje mnogih zdravstvenih mjera i zastrašujući porast psihičkih poremećaja, posebice depresije i anksioznosti, zanemarili su službenici koji su kontrolirali ovaj događaj.

Na kraju smo saznali da su mnoge smrti bile posljedica nemara liječnika. Osobe s kroničnim zdravstvenim stanjima, dijabetesom, rakom, kardiovaskularnim bolestima i neurološkim bolestima više se nisu pravilno pratile u njihovim klinikama i liječničkim ordinacijama.

Operacije koje nisu hitne stavljene su na čekanje. Mnogi od tih pacijenata radije su odlučili umrijeti kod kuće nego riskirati odlazak u bolnice, a mnogi su bolnice smatrali “kućama smrti”.

Evidencija smrtnih slučajeva pokazala je da je došlo do porasta smrtnih slučajeva među osobama u dobi od 75 godina i starijima, što se uglavnom objašnjava infekcijama COVID-19, ali za one u dobi od 65 do 74 godine smrtnost je bila u porastu znatno prije početka pandemije. U dobi od 18 do 65 godina, evidencija pokazuje šokantan porast smrtnih slučajeva koji nisu povezani s COVID-19.

Neki od tih smrtnih slučajeva objašnjeni su dramatičnim povećanjem smrtnih slučajeva povezanih s drogom, nekih 20 000 više nego 2019. Smrtni slučajevi povezani s alkoholom također su se značajno povećali, a ubojstva su porasla za gotovo 30% u skupini od 18 do 65 godina.

Čelnik osiguravajućeg društva OneAmerica izjavio je kako njihovi podaci pokazuju da je stopa smrtnosti osoba u dobi od 18 do 64 godine porasla za 40 posto u razdoblju prije pandemije. Scott Davidson, izvršni direktor tvrtke, izjavio je da je to najveća stopa smrtnosti u povijesti osiguranja, koje svake godine prikuplja opsežne podatke o stopama smrtnosti. Davidson je također primijetio da ovoliki porast stope smrtnosti nikada nije viđen u povijesti prikupljanja podataka o smrtnosti. Prethodne katastrofe monumentalnih razmjera povećale su stopu smrtnosti za najviše 10%, 40% je bez presedana.


Dr. Lindsay Weaver, glavni medicinski službenik Indiane, izjavio je da su hospitalizacije u Indiani veće nego u bilo kojem trenutku u posljednjih pet godina. Ovo je od ključne važnosti jer su cjepiva trebala značajno smanjiti smrtnost, ali dogodilo se suprotno.

Bolnice su preplavljene komplikacijama cjepiva i ljudima u kritičnom stanju zbog medicinskog zanemarivanja uzrokovanog izolacijom i drugim mjerama u vezi s pandemijom.


Dramatičan broj tih ljudi sada umire, a skok se dogodio nakon što su uvedena cjepiva. Beskrajne su laži koje dolaze od onih koji su sami sebe imenovali medicinskim diktatorima. Prvo nam je rečeno da će karantina trajati samo dva tjedna, trajala su više od godinu dana.

Tada nam je rečeno da su maske neučinkovite i da ih ne treba nositi. Brzo se to preokrenulo. Tada su nam rekli da je platnena maska ​​vrlo učinkovita, sada nije i svi bi trebali nositi masku N95, a prije toga bi trebali imati duplu masku.

Rečeno nam je da postoji velika nestašica respiratora, a zatim otkrivamo da stoje neiskorišteni u skladištima i na gradskim smetlištima, još uvijek u svojim sanducima za pakiranje. Obavijestili su nas da su bolnice uglavnom pune necijepljenima, a kasnije smo otkrili da je u cijelom svijetu upravo suprotno.

Rečeno nam je da je cjepivo 95% učinkovito, samo da bismo saznali da zapravo cjepiva uzrokuju progresivnu eroziju urođenog imuniteta.

Nakon puštanja cjepiva, ženama je rečeno da su cjepiva sigurna tijekom svih stadija trudnoće, samo da bi saznali da nisu provedene studije o sigurnosti tijekom trudnoće tijekom “testova sigurnosti” prije puštanja cjepiva.

Rečeno nam je da je pažljivo testiranje na dobrovoljcima prije EUA odobrenja za javnu uporabu pokazalo iznimnu sigurnost cjepiva, samo da bismo saznali da ti nesretni subjekti nisu bili praćeni, da medicinske komplikacije uzrokovane cjepivima nisu bile plaćene, a mediji su sve to pokrili. .


Također smo saznali da je farmaceutskim proizvođačima cjepiva FDA rekla da su daljnja testiranja na životinjama nepotrebna (opća javnost bi bili zamorci).

Nevjerojatno, rečeno nam je da je Pfizerova nova mRNA cjepiva odobrila FDA, što je bila čista obmana, jer je drugo cjepivo imalo odobrenje (comirnaty), a ne ono koje se koristi, BioNTech cjepivo. Odobreno comirnaty cjepivo nije bilo dostupno u Sjedinjenim Državama.

Nacionalni mediji rekli su javnosti da je cjepivo Pfizer odobreno i da više nije klasificirano kao eksperimentalno, što je čista laž. Ove smrtonosne laži se nastavljaju. Vrijeme je da se ovo ludilo zaustavi i da se ovi ljudi privedu pravdi.

Izvorno objavljeno od strane Surgical Neurology International.

 

Russell L. Blaylock je umirovljeni neurokirurg, Theoretical Neuroscience Research, LLC, Ridgeland, Mississippi, Sjedinjene Države.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp