Dr. Ryan Buyting, 26, sedmi je kanadski liječnik koji je iznenada preminuo u posljednja dva tjedna

Dr. Ryan Buyting, 26, sedmi je kanadski liječnik koji je iznenada preminuo u posljednja dva tjedna

Neurokirurg dr. Ryan Buyting, 26, sedmi je kanadski liječnik koji je preminuo u posljednja dva tjedna. Ukupno ih je trinaest umrlo.

Kako vrijeme prolazi, broj smrtnih slučajeva među kanadskim medicinarima raste, .

Još jedan kanadski liječnik, dr. Ryan Buyting, pripravnik neurokirurgije u Alberta Health Services (AHS), koji je imao samo 26 godina, preminuo je 26. srpnja 2022., prema riječima njegove obitelji.

“S velikom tugom potvrđujemo gubitak našeg voljenog sina Ryana Mackenzieja Buytinga 26. srpnja 2022.”, stoji u njegovoj osmrtnici. “Rođen je 6. kolovoza 1995., sin Roba i Karyn (Broad) Buyting, i bio je brat pun ljubavi Jonu i Lauryn.”

“Ryan je bio strastven, ljubazan, inteligentan i promišljen. Njegov radni elan bio je izuzetan i isticao se u svemu što je sebi zadao. Živio je prema čvrstim vrijednostima. Identificirao se sa stoičkom filozofijom i trudio se živjeti u skladu s “Četiri korespondencije”: Budite besprijekorni sa svojom riječi, nikada ništa ne shvaćajte osobno, nikada ne stvarajte pretpostavke i uvijek dajte sve od sebe”, stoji u njegovoj osmrtnici.

“Neki ljudi ne vjeruju u heroje. Ali nisu upoznali mog brata” , napisala je Ryanova sestra, Lauryn Buyting, na svom profilu na društvenim mrežama.

“Hvala ti što me inspiriraš da svaki dan malo više vjerujem u sebe i što mi daješ toliko razloga za osmijeh. Svatko tko me poznaje zna koliko mi je brat značio i koliko će ovaj gubitak utjecati na moj život i moju obitelj” , dodala je.

Njegova smrt nije službeno pripisana nekom konkretnom razlogu, ali internetom kruže nagađanja da je bio potpuno cijepljen.

  1. William Makis, doktor medicine, istraživač raka na Sveučilištu Alberta i nuklearni liječnik na Križu. Institut za rak (CCI) Alberta Health Services (AHS) kaže da kanadske medicinske škole zahtijevaju da svi studenti i stažisti budu potpuno cijepljeni.
  2. Makis je također autor više od 100 recenziranih medicinskih publikacija.

“Upravo sam saznao da je dr. Ryan Buyting, star 26 godina, koji je bio obećavajući student medicine Dalhousie’s i upravo je započeo svoju specijalizaciju iz neurokirurgije u Alberta Health Services u Edmontonu, Alberta, “iznenada je preminuo” ,piše on .

“Kanadske medicinske škole zahtijevaju da SVI studenti medicine i pripravnici budu potpuno cijepljeni (trostruko cijepljeni) kako bi nastavili svoje obrazovanje. I prije sam rekao da odgovorne (uključujući i dekane medicinskih fakulteta) treba procesuirati i osuditi na duge zatvorske kazne” , dodaje.

AHS je 18. srpnja objavio priopćenje za javnost u kojem se navodi da više neće zahtijevati cijepljenje protiv COVID-19 kao uvjet za zapošljavanje.

“Alberta Health Services (AHS) opoziva svoju politiku imunizacije zaposlenika protiv COVID-19, koja stupa na snagu 18. srpnja, što znači da zdravstveni radnici AHS-a više neće morati biti cijepljeni protiv COVID-19 kao uvjet za zapošljavanje”, objavio je AHS.

U posljednja dva tjedna Kanada je primila obavijest o sedam smrtnih slučajeva liječnika, od kojih je posljednji bio dr. Candace Nayman je, kako prenosi The Gateway Pundit.

Svih pet liječnika bilo je smješteno u širem području Toronta, a tri su radila u istoj bolnici. dr. Mazlouman je iz Saskatchewana, Dr. Kupnja je iz Alberte.

Ime i datum smrti:

  1. William Makis MDje pronašao trinaest kanadskih liječnika koji su umrli.

“Sada sam pratio ‘iznenadnu smrt’ 13 kanadskih liječnika (hvala svima koji su doprinijeli informacijama). Ovo je daleko najpotpuniji skup podataka koji sam igdje vidio. Trojica liječnika umrla su tijekom vježbanja (dva plivanja, jedan trčanja), od kojih su dvojica bili vrlo vrhunski sportaši. Tri liječnika umrla su iznenada “u snu”. Dva liječnika također su imala agresivne oblike raka koji su se razvili u protekloj godini. Svi su bili cijepljeni najmanje tri puta zbog nezakonitih naloga za cijepljenje. Upamtite: radi se o MLADIM zdravim jedinkama koje su uvijek prve u redu za ubod. Velika većina dobit će 4. i 5. injekciju ovog ljeta i jeseni. Nažalost, očekujem da će uslijediti još mnogo smrti” , piše on.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp