Iznenada preminuo Talijan koji se javno zalagao za smrtnu kaznu za necijepljene ljude

Iznenada preminuo Talijan koji se javno zalagao za smrtnu kaznu za necijepljene ljude

Veliki pobornik cjepiva, Talijan Stefano Pasin zazivao je ‘konačno rješenje’ za necijepljene, a onda je u javnosti odjeknula vijest kako je ovaj 44-godišnjak iznenada preminuo od srčanog udara. Stefano Pasin doživio je srčani zastoj u petak 13. kolovoza. Očajnička i ekspresna hospitalizacija u San Valentinu di Montebelluna bila je beskorisna. Za sobom je ostavio ženu i dvoje djece. Njegov je sprovod bio u srijedu 17. kolovoza.

Tragedija se dogodila u mjestu Selva del Montello, gdje je Pasin živio sa suprugom Clarom, vlasnicom uzgoja patuljastih pinčeva. Hitno je prevezen u San Valentino di Montebelluna, no 44-godišnjak se nikada nije oporavio.

Za njim danas, osim supruge Clare, plaču i djeca Carolina i Carlos, majka Marisa, otac Natalino, braća Maurizio i Nicola. Deseci poruka bliskosti i sućuti stiglo je članovima njegove obitelji. Pasin je pohađao tečaj za karabinjere 208 u Fossanu. Za njega kažu kako je bio iskrena osoba koju su mnogi cijenili.

Ono što šokira uz ovu tužnu vijest o smrti mladog čovjeka su njegovi ekstremni stavovi potaknuti pandemijskim društvenim podjelama. Uz fotografije Hitlera, ovaj je čovjek otvoreno zazivao “konačno rješenje” problema protivnika cijepljenja i necijepljenih. Talijanski državljanin, koji je očito podržavao narativ sustava, nije pretrpio nikakve pravne posljedice zbog svojih ekstremnih stavova. No, sada njegovi stavovi padaju u drugi plan jer je Stefano Pasin iznenada i neočekivano preminuo – od srčanog udara, javlja Report24.news.

Zasigurno je vrhunac nečovječnosti željeti smrt neistomišljenicima. Za mnoge pristaše priče o cjepivu, ovo je dio etikete. Nekoliko njih se boji progona ili posljedica, jer oni su “dobri” i čine i govore “pravu stvar”.

Jedan od njih bio je i Talijan Stefano Pasin. Podivljao je na društvenim mrežama u svom negodovanju protiv necijepljenih osoba. Koristio se Hitlerovim slikama kako bi predložio “rješenje problema”. Tako mu je, primjerice, bilo zabavno i prikladno pokazati Hitlera i njegov uzdignuti kažiprst na Facebooku ispod pitanja ministra zdravstva “Zna li netko kako riješiti problem necijepljenih?”.

 

Svi znamo kakvo je “rješenje problema” taj zločinac s dignutim kažiprstom mogao ponuditi, a i danas se u školama diljem svijeta o njemu uči s užasavanjem. Nitko pri zdravoj pameti ne želi povratak takvih vremena. Ekstremistički postovi Stefana Pasina u međuvremenu su uklonjeni.

Sada je gospodina Pasina dostigla tužna sudbina. Kraj je to s kojim se ne treba šaliti. Jer čak i ovaj gospodin, koliko god zlobno za života raspravljao o ovoj temi, ostavlja iza sebe one koji su ga voljeli i cijenili. Za njim ostaje tužna supruga, dvoje djece i ostala rodbina i prijatelji. Nitko ne bi trebao umrijeti tako mlad. Zapravo, mnogi prijatelji i poznanici opisali su ga kao uslužnog, dragog i prijateljski nastrojenog suvremenika i prijatelja te je upravo zbog toga šokantno spoznati kakve je on stavove zastupao. Mora da je doista vjerovao da čini pravu stvar kada se, uzburkavši establišment po tom jednom pitanju, prometnuo u opasnog agitatora.

Dana 14. listopada 2021. godine objavio je:

„Tko uzme treću dozu, otkrit će mu se treća fatimska tajna, a s četvrtom dozom moći ćete se izravno obratiti Gospi.“

„Pasin bi sada mogao imati priliku za to. Muškarac, koji je mnogo puta cijepljen cjepivom protiv COVID-a-19, preminuo je 13. kolovoza 2022. godine od iznenadnog i neočekivanog srčanog udara. Pitamo se – što će mu reći Gospa?“ – objavio je svoj komentar portal Report24.news.

Izvor: Treviso Today, Report24.news

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp