Anita Cvrlje – Moj mail Berošu

Anita Cvrlje – Moj mail Berošu

Neću početi s ‘poštovani’, jer vas ne poštujem i znam da ćete na ovaj moj mail odmahnuti rukom jer to rade sve osobe lišene bilo kakve empatije, a o psihopatima da i ne govorim. Svoje mišljenje o tome što ste Vi od ovog dvoje ću zadržati za sebe. Imam 58 godina, lezije na plućima, bronhiektazije, KOPB i astmu. Ostale bolesti neću nabrajati. Cijepila sam se prije godinu dana s Johnsonom (ne zato jer sam se bojala korone, nego zato da ne dobijem otkaz s obzirom da se prijetilo ljudima na način – ne moraš se cijepiti, ali ćeš dobiti otkaz) i nikada više.

A onda rekoh sama sebi – tuko, imaš svojih 10 prstiju, na što si ti to nasjela, pa što onda ako dobiješ otkaz? Uhvati se sa svojom obitelji poljoprivrede i prodaji svinja i kokoši i nećeš biti gladna. Masku ne nosim, niti ću je nositi jer vi bolje od mene znate da ona ne služi ničemu, a korone se ne bojim.

Ta maska je simbol pokornosti ljudi, a ja – ako imam umrijeti od korone, nek’ umrem. To je moj izbor. Nikada nisam svo ovo vrijeme prestala grliti i ljubiti svoje unuke i bližnje, niti ih tjerala od sebe zbog svoje bolesti. Vi vrijeđate inteligenciju ljudi, a pri tom ste totalno nesvjesni da će vam se bumerang vratiti.

Vi i svi vaši kolege, zbog svoje bahatosti ne znate da li ste na nebu ili zemlji. Vi ili ste izgubili dodir sa stvarnošću ili svjesno po nečijoj naredbi radite to što radite. Prestanite uvjeravati narod da je život crno-bijel jer između crne i bijele ima mnoštvo boja. Svi smo svjedoci mase kontradikcija u izjavama “stručnjaka” o cjepivima zadnje tri godine.

Najprije je rečeno da jedno cjepivo štiti 100 %, pa nije jedno nego dva, pa nisu dva nego booster, pa booster osigurava zaštitu samo četiri mjeseca, a što znači da se ostatak života moramo cijepiti svaka četiri mjeseca. To je znanost ?! Znanost koja se mijenja svaka tri mjeseca? Ja vas pitam – protiv čega se moramo cijepiti? Protiv virusa koji je “iskorijenio” gripu? Jel’ vi sebe čujete? Mene NITKO i NIKAKVE PRIJETNJE neće natjerati da na jesen ispoštujem vašu trogodišnju farsu “o sljedeća dva ključna tjedna”, a vrlo dobro znam da ima masa mojih istomišljenika!

Tko mu želi pisati mail je: kabinet@miz.hr. Obaspite ga mailovima, jer ovako se dalje ne može.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp