Dr. Vernon Coleman – Korumpirani liječnici traže još novca kako bi nastavili usmrćivati ljude cjepivom


Protekle dvije i pol godine opetovano sam odmahivao glavom u nevjerici zbog nadaleko diskreditiranih postupaka tisuća pripadnika moje bivše profesije – profesije koja me sada ispunjava samo sramom i neugodom, piše dr. Vernon Coleman.

Podsjećam se na činjenicu da je desetljećima nakon završetka Drugog svjetskog rata bilo uobičajeno da se ne-Nijemci pitaju (u svojim glavama i srcima, ako ne i riječima) “Kako ste mogli dopustiti da se to dogodi? Kako ste mogli biti tako slijepi?”

Ali ne moramo postavljati to pitanje liječnicima koji su milijune povjerljivih pacijenata bocnuli toksičnim eksperimentalnim lijekom za koji su trebali znati da ne čini ono što su političari i slavne osobe govorili da čini (u smislu da nije Nemojte spriječiti da ljudi dobiju covid, preimenovanu gripu, i da ih to nije spriječilo da je šire), jer sada točno znamo zašto su svi zatvorili oči, uši i srca.

Sve se vrtjelo oko novca.

A evo i dokaza.

Danas sam pročitao nešto što mi se učinilo tako nemilosrdnim, tako krajnje beskrupuloznim, da mi je proželo žmarce očaja i gađenja.

Kao što je sada poznato, farmaceutska kompanija Moderna dobila je dopuštenje da svoje novo, navodno “poboljšano” cjepivo protiv covida da milijunima ljudi.

A od liječnika je zatraženo da se pripreme za zarađivanje ogromnih količina novca tako što će njihove medicinske sestre po cijele dane samo ubrizgavati to u ljude.

Što misle doklen to tako može ići?

Jesu li vidjeli svjetlo?

Jesu li se konačno probudili za istinu?

Boje li se da će biti uhićeni kao ratni zločinci kada se razotkrije kovid prijevara?

Ne bojim se nikoga od njih.

Sve je u novcu.

Kažu da su vrlo zabrinuti zbog jesenskog predstavljanja jer smanjenje državnog financiranja znači da si više ne mogu priuštiti ponudu snimaka.

Britanska liječnička udruga, sindikat liječnika, kaže da je vrlo zabrinuta i pozvala je na povećanje financiranja jer vlada smanjuje plaćanje po dozi s 12,58 funti po dozi na 10,06 funti (11,89 eura) po dozi.

Jedan liječnik kaže da jednostavno nema dovoljno liječnika opće prakse i medicinskih sestara za obavljanje svakodnevnog posla.

Drugi liječnik kaže, “jednostavno ne možemo natjerati novac da radi.”

Dakle, tu je.

Liječnici nisu zabrinuti zbog nove injekcije jer se boje da nije dovoljno ispitana. I nisu zabrinuti jer je posljednji ubod povezan s milijunima smrtnih slučajeva i ozbiljnih ozljeda. Ne zabrinjavaju ih dokazi da bi epidemija miokarditisa koja trenutno ubija djecu i mlade mogla biti povezana s injekcijom.

Sve je u novcu. Doktori su zaslijepljeni pohlepom.

Očekivali biste da će, ako vjeruju da je cjepivo važno i korisno, ubosti što brže mogu njihove male ruke. Ili, bolje rečeno, onoliko brzo koliko njihove medicinske sestre mogu ubosti.

Uostalom, dobro znamo da liječnici nisu odvojili vrijeme da pacijentima kažu da sudjeluju u eksperimentu i da nisu naveli moguće nuspojave. (Oba su zločini koji će dovesti tisuće liječnika na sud i u zatvor).

Ali ne.

Novac nije dovoljan.

Prošle su godine liječnici opće prakse zaradili od 50.000 funti (59.000 eura) do 100.000 funti (118.000 eura) od toga što su njihove medicinske sestre davale injekcije protiv Covida. To je povrh njihovih 118.000 dolara plus godišnje za 26-satni radni tjedan. (Ne, to nije tiskarska pogreška. Liječnici opće prakse trenutno rade u prosjeku 26 sati tjedno).

Oh, i plaće medicinskih sestara u praksi uglavnom plaća NHS – porezni obveznici.

Koliko dugo traje davanje injekcije? Minutu? Dvije minute možda kad kažeš “zdravo” “ovo neće boljeti, ali bi te moglo ubiti”? Uz 11,89 dolara po ubodu, to je 355 dolara po satu da kažete nekom drugom da nešto učini. To je 2800 dolara dnevno. I 14.193 € tjedno.

A to tim pohlepnim gadovima nije dovoljno.

(Iako je misterij zašto liječnici moraju biti dodatno plaćeni za davanje injekcija).

Pa, možda postoji zlatni rub.

Možda liječnici ove jeseni neće ubiti i osakatiti toliko ljudi.

(Iako ako dobiju još 2,52 funte po šprici, vjerojatno će ipak moći pronaći vremena).

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp