Epski kolaps je pred nama

Epski kolaps je pred nama

Europski kolaps je doslovno pred nama, zato ljudi, pripremite se. Shvatite da povratka na staro nema. Plansko rušenje sustava, izaziva spontano buđenje kod mase ljudi. Nestašica materijalnog neće nikad značiti neki nedostatak, ako se svijest pojedinca i društva digne na veću razinu.

Što se to događa sa svijetom? Dopustite mi nekoliko mojih sličica:

Potez Zapada protiv rata u Ukrajini je jedan apsolutni neuspjeh. To je glupa i pogrešna procjena, koja je bila očita od samog početka. Sve što se postiglo bilo je, da se razotkrila jadna ovisnost naših, EU-država o ruskoj nafti i plinu, koji bez toga, gospodarstva pretvaraju u ruševine.

Rusi će sa svojom “specijalnom operacijom” vjerojatno završiti tako sto će preuzeti kontrolu Crnog mora, a vjerojatno i žitnice Ukrajine. A Europa može početi gladovat i smrzavat se.

Jesu li doista na taj način države EU htjele počiniti samouništavanje vlastite dobrobiti ili se iza svega toga krije puno vise?

Imam osjećaj, sada počinje jedno doba svrgavanja vlada. Svijet je iznenada u rasulu, vlade padaju kao kruške, industrije se zatvaraju zbog nedostatka goriva, a građani se bune protiv suludih naredbi Svjetskog ekonomskog foruma (WEF) da se drastično smanji stoka i zatvori poljoprivreda.

 

Naredba WEF glasi: Reži sam sebi grkljan. Ovo je, naravno, nakon što su vlade EU-Apsurdistana same sebi prerezale grkljane navodnim sankcioniranjem ruske nafte i plina. Sankcioniranje Rusije, ispostavilo se kao sankcioniranje vlastitog stanovništva.

To sankcioniranje je posebno bizarno u Njemačkoj, najvećem gospodarstvu na kontinentu, koje je tek ove godine konačno prepoznalo i priznalo, da je njena politika “zelene energije” bila potpuni promašaj, zbog čega je morala zatvoriti velike vjetroturbine i prijeći na proizvodnju električne energije s ugljenom.

Ova idiotska politika natjerala je gospodarstvo, da se okrene/vrati ugljenu, najprljavijem fosilnom gorivu. Implantirane pristaše globalista, trenutno na mjestima marionetskih vlada, vjerojatno će biti svrgnuti. Mogu zamisliti scenarij u kojem se NATO i EU-Apsurdistan raspadaju u bespomoćnoj sramoti, a razne ključne zemlje moraju ponovno pregovarati o svojim sudbinama, odbacujući sufliranje i prisilu SAD-a.

Moglo bi to dovesti do toga, da ove zemlje postanu čak neprijatelji SAD-a, a ne njegovi saveznici. Mislim, da se još nisu zaboravila dva rata vođena protiv Njemačke. A te i tada zaraćene strane/zemlje, međusobno se bore još od kamenog doba.

I povijest je komičarka

Možda se čini nevjerojatno, ali povijest nas ne prestaje podsjećati kako je ona veliki šaljivdžija. U ovom četvrtom preokretu izvanrednog stanja u zadnjih nekoliko godina, dogodio se jedan čudan i užasan obrat.

Sve navodi na to, da će Putinovoj Rusiji biti prepušteno, da predstavlja ono što je ostalo od međunarodne vladavine prava dok zapadne demokracije tonu sve dublje u močvaru disfunkcionalnog despotizma. U svakom slučaju, previše su zauzeti vođenjem rata protiv vlastitog naroda, da bi se čak pretvarali, da podržavaju svoje ukrajinske opunomoćenike.

Ne zaboravimo da je od veljače “Joe Biden” upumpao gotovo 60 milijardi dolara u ukrajinski stroj za pranje novca, koji će samo isprati taj kapital, a na nesređeno financijsko tržište, od kojeg bi i društvo imalo koristi, vratiti samo maglu. Kapital se sigurnim kanalima zbrinuo kod BlackRocka, Vanguarda i slične bratije po masonskoj mantiji.

 

U međuvremenu, postoje izvješća o golemim količinama oružja sa Zapada, koje se pojavljuju na crnom tržištu. Navodno neki Ukrajinci to oružje prodaju čak i Rusima! Koliko smo “mi” kao mala zemlja, ubacili kapitala u tu crnu rupu, prica je za sebe?

“Pred nama je epski kolaps”

Skoro svaki kutak svijeta je na rubu propasti, a većina naroda hipnotizirana retoričkim plaćenicima, kao u “vrijeme Corone”, nemoćno gleda svoje propadanje. U nekim perifernim zemljama vlade već padaju. Šri Lanka je bankrotirala i ostala bez plina nakon što je od strane WEF odredjena za eksperiment kao jedna eko-država s niskim udjelom ugljika. S pozicije WEF, eksperiment je uspio u potpunosti. Izabrana je nova vlada, vjerna staroj WEF-politici.

Panama je država u previranju zbog ekstremne korupcije u vladi, nestašice hrane i posljedica posebno teške dvogodišnje karantene zbog COVID-a za koju ostatak svijeta jedva da je čuo. Možda zato što Kina kontrolira vitalni Panamski kanal, a KPK (Komunistička partija Kine) kontrolira Svjetsku zdravstvenu organizaciju, koja je Panamu postavila kao laboratorijski projekt za lockdown/zaključavanje. Jos jedan uspio eksperiment WEF-a.

U SAD-u ćemo se ove jeseni morati pripremiti za očigledan očaj ekipe koja stoje iza “Joea Bidena”. Njihov propagandni stroj vjerojatno će dati sve od sebe na narativu klimatskih promjena i obnovljenoj histeriji o COVID-u.

Ljeti uvijek ima toplinskih valova. Nekad manje, nekad vise. Mainstream mediji izvještavaju kao da se nešto posebno šokantno dogadja s visokim ljetnim temperaturama. Preslikana histerija kvazi-pandemije. Složno i svi u jedan glas! Jer to je recept koji je do sada palio, mase odveo na igle, u rat, odvest će ih i do karbonskog otiska.

U međuvremenu, iza vijesti o novim podvarijantama omikrona, gomilaju se nuspojave i smrtni slučajevi od cjepiva, a CDC se pravi da sve to ne primjećuje. Samo laži teoretičara zavjere, kao i uvijek. Navikli smo na to. Ponašaju se kao da je to bilo i za očekivati. Ali ne zaboravimo, nije uvijek bilo tako. I bit će to uskoro ponovo važno, jer vječno skrivati pod tapetom se ne može.

Pomoć stiže – za nekoliko godina U međuvremenu, međuizbori u studenome u SAD-u, stižu samo za nekoliko mjeseci. Demokrati su u panici, da će ih se pomesti na izborima. Pa, evo predviđanja: nova pandemija bit će proglašena početkom listopada, popraćena izolacijom, dok Google u partnerstvu s Facebookom lansira novu aplikaciju (App) za telefonsko glasovanje. Reći će da je sve to potrebno “za spas naše demokracije”, a u biti su samo pripreme za još sofisticiranije lažiranje izborne farse.

Za divno čudo, demokrati će tada osvojiti još 30 mjesta u Zastupničkom domu i pet u Senatu. Zatim će se ući u nove diktatorske odredbe Green New Deal-a i Build Back Better-a. Drugim riječima, SAD se nalazi na čvrstom kursu potpunog kolapsa.

Ljudi, pripremite se na najgore.

Sada se čak i tlo pod nogama Komunističke partije Kine (KPK) otvara, dok kineski ekstravagantni Matrix urbanog razvoja, hipotekarnih dugova i bankovnih prijevara, potresa financijski sustav. Kakvog li iznenađenja. KPK je uspjela podmititi političare diljem svijeta, infiltrirati se u vlade i kulturne institucije u svakoj zemlji, te upregnuti medije za svoje ciljeve, ali kineskom narodu je dosta zatvaranja, progona i prevara.


Kao odgovor, kineska vlada je izvela tenkove na ulice. Ovo nije isti film kao onaj s Trga Tiananmen 1989te godine. Ovo je bankrot KPK, epski događaj, koji će protutnjati “globalnim jugom Zemlje”, gurnuvši Afriku u glad i kaos, a Južnu Ameriku u još jednu rotaciju političkih marioneta. Mala digresija, zbog toga je glamurozno otvaranje Pelješkog mosta bilo jako bitno, kako bi se pokrio raspad kineskog projekta “osvajanje svijeta bez ispaljenog metka”.

Uskoro će se svaka država boriti za sebe u okvirima velikog događaja, Četvrtog izvanrednog stanja. Ali globalno jedinstvo tehnokrata je jedna fatamorgana, zajedno sa svim njihovim apsurdnim narativima jedne svjetske vlade.


I u svakoj zemlji za sebe bit će svaka zajednica, svaka obitelj, svaka osoba… sama za sebe, sve dok se svakodnevni život ne bude mogao ponovo organizirati… ispočetka. Ta katarza društva….bit će bolna, ali je neminovna. Zato ljudi, pripremite se. Shvatite da povratka na staro nema. Plansko rušenje Systema, izaziva spontano buđenje kod mase ljudi. Nestašica materijalnog neće nikad značiti neki nedostatak, ako se svijest pojedinca i društva digne na veću razinu.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp