Gordan Lauc – Pobornik sam cjepiva, međutim cjepiva protiv Covida nisu nimalo sigurna


Poznati Hrvatski znanstvenik prokomentirao je izviješće Reuthersovih „provjerivača činjenica“ koji tvrde kako nije istina da svako treće dijete ima ozbiljnih problema sa srcem nakon cijepljenja, već se radi o svakom šestom djetetu.

Njegovo izlaganje prenosimo u cijelosti:

„Legendarni su cenzori u ovoj pandemiji. Čini se da je uvjet za pandemijskog cenzora da ima IQ manji od 35, jer ne vidim drugo objašnjenja za ovo što rade.

Dakle kažu Reutersovi cenzori da nije istina da je svaki treći tinejdžer imao promjenu srčanog ritma nakon cijepljenja. Kažu da je istina da je to bilo tek kod svakog šestog. SVAKOG ŠESTOG… Bi li to trebalo nekoga utješiti? Isto tako kažu da je SAMO jedan od 40 tinejdžera imao simptome miokarditisa (upale srčanog mišića).

Doista samo osobe s IQ manjim od 35 mogu misliti da je to što su napisali umirujuće za bilo koga… Miokarditis nikada nije bezazlen i ideju da izložite svoje djete tako visokom riziku radi virusa koji kod gotovo sve djece uzrokuje samo blagu bolest (a cijepljenje ne umanjuje širenje virusa, dakle priča o spašavanju bakica ne prolazi) mogu smisliti samo podli lobisti pandemijske mafije kojima je osobni profit važniji od života i zdravlja tuđe djece…

Ja sam veliki pro-vakser. Stalno naglašavam važnost cijepljenja kako svojim studentima, tako i u javnim nastupima. Međutim mRNA cjepivo protiv COVID-19 naprosto nije dovoljno ispitano, a postoje brojne indikacije da uopće nije sigurno. Posebice za mlade muškarce. U Hrvatskoj smo srećom uspjeli blokirati većinu pokušaja pandemijske mafije da nametne cijepljenje djece i mladih. Sigurno će pokušati ponovo s novim cjepivima na jesen, no dok se ne objave detaljni rezultati studija koje pokazuju da je to cjepivo sigurno, nemojte dopustiti cijepljenje svoje djece“.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp