Svjetski ekonomski forum: Postoje “racionalni” razlozi da mikročipirate svoje dijete

Svjetski ekonomski forum: Postoje “racionalni” razlozi da mikročipirate svoje dijete

Nedavno su oni koji su spekulirali o budućnosti u kojoj će se to dogoditi (ugrađivanje čipova) bili odbacivani kao teoretičari zavjere, ali sada najotvoreniji svjetski medij predviđaju da će čipovi s vremenom postati roba, .

WEF tvrdi da bi se ugradnja čipova djeci od strane roditelja mogla smatrati “čvrstim, racionalnim” potezom. 

Kao i u brojnim drugim vizijama WEF-a o budućnosti različitih vrsta tehnologija, naglasak je stavljen na unošenje „prave“, tj. vlastite „vizije“ u smjeru u kojem bi se trebale razvijati, uz neizbježno spominjanje nespecificiranog. dionici društva koji će držati ključ etičkog pitanja svega toga.

WEF govori o širokoj budućoj uporabi AR-a u područjima kao što su zdravstvena skrb, obrazovanje i radna okruženja, s obrazloženjem pružanja smjernica o tome kako “etički” regulirati ovu ogromnu potencijalnu moć.

WEF naziva AR i sličnu tehnologiju transformativnom – ali treba “pravu podršku, viziju i odvažnost”.

 

To je propaganda nekih od prilično groznih “vizija” koje WEF hvali, poput zamjene lijekova moždanim implantatima koji će manipulirati tijelom električnim uređaji, impulsi, te povezivanje svih vrsta čipova koji se ugrađuju u ljude kroz operacije, sa senzorima koji se mogu naći u stolcu.

WEF obećava novo društvo, normalno ono u kojem će WEF biti glavni, pa naglašavaju:

“Koliko god zastrašujuće zvučali implantati čipova, oni su dio prirodne evolucije kroz koju su nosivi uređaji jednom prošli. Slušni aparati ili naočale više ne nose stigmu. Oni su dodaci i čak se smatraju modnim artiklom. Na isti način, implantati će evoluirati u robu.”

Najbolje da sami sebi nabiju čip u glavu.

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp