Je li “dječja demencija” paravan za bolesti mozga koje su uzrokovane cjepivima protiv COVID-19?

Od 2021. bujica neobjašnjivih zdravstvenih tegoba i preuranjenih smrti preplavila je planet. Sa svakim danom, sve češće “slučajnosti” nastavljaju se brzo manifestirati. Više od desetak liječnika iznenada je umrlo u samo dva tjedna u regionalnoj kanadskoj bolnici . Profesionalni sportaši u optimalnoj fizičkoj kondiciji padaju kao muhe. Poznate slavne osobe javno su objavili rijetke medicinske dijagnoze. Nikada prije viđeni hepatitisi pojavljuju se diljem svijeta. Sada glavni mediji skreću pozornost na dosad nečuvenu bolest: dječju demenciju. Neki istraživači vjeruju da je ovo namjerna strategija prediktivnog programiranja osmišljena za normalizaciju novonastalih neuroloških poremećaja.

Prionska bolest uzrokovana cijepljenjem protiv COVID-19

Recenzirani članak objavljen u znanstvenom časopisu Microbiology and Infectious Diseases donosi neka uznemirujuća otkrića o cijepljenju protiv koronavirusa. Pod naslovom “COVID-19 RNA temeljena cjepiva i rizik od prionske bolesti,” članak sugerira da Pfizerov mRNA eliksir može izazvati smrtonosne bolesti kao što je Creutzfeldt-Jakobova bolest (slična bolesti kravljeg ludila).

Autor J. Bart Classen, liječnik, navodi :

“RNK sekvenca cjepiva, kao i ciljna interakcija šiljak-protein, analizirani su na sposobnost pretvaranja intracelularnih RNA-vezujućih proteina TAR DNA veznog proteina (TDP-43) i Fused in Sarcoma (FUS) u njihove patološke prionske konformacije . Rezultati pokazuju da RNA cjepiva ima specifične sekvence koje mogu uzrokovati presavijanje TDP-43 i FUS u njihove patološke prionske pripoje. Poznato je da savijanje TDP-43 i FUS-a u njihovim patološkim prionskim vezama uzrokuje ALS, degeneraciju prednjeg temporalnog lobara, Alzheimerovu bolest i druge neurodegenerativne bolesti.”

Simptomi prionske bolesti uključuju:

 • Demencija
 • Zbunjenost
 • Poteškoće u govoru
 • Umor
 • Halucinacije

Smanjena pokretljivost

Nepovratno oštećenje mozga

 1. Stephanie Seneffje cijenjena znanstvenica na Massachusetts Institute of Technology. Diplomirala je biofiziku, elektrotehniku ​​i računalno programiranje. Usred ere pandemije posvetila je svoje vrijeme proučavanju cjepiva protiv COVID-19. 

  Nakon mukotrpne analize podataka, studija slučaja i fizioloških reakcija, došla je do nekoliko zapanjujućih otkrića. Ispitivanje pacijenata koji su razvili Parkinsonovu bolest nakon cijepljenja otkriva da, nakon što se cjepivo primijeni, njegov sintetski sadržaj pokreće odgovor imunološkog sustava i proizvodnju šiljastih proteina – najotrovnijeg dijela virusa. 

  Putem mehanizama filtracije u tijelu, te stanice pronalaze put do limfnog sustava, gdje brzo nakupljaju se u slezeni. Seneff objašnjava da je to kritično terminalno središte mjesto gdje se razvijaju moždani poremećaji. Ona cijeli proces opisuje kao savršeno promišljenu metodu za izazivanje progresivnog neurološkog oštećenja u nadolazećim godinama. 

  Big Pharma, koja je već zaradila milijarde dolara od cjepiva, pogodno se fokusira na „lijekove“ koji se koriste za liječenje demencije. Unatoč golemom bogatstvu i moći koje su stekli u posljednje dvije godine, proizvođači su na rubu zarade mnogo više od beskrajne prodaje lijekova.

Merck je nedavno uložio više od milijardu dolara u Ceverance (podržan od strane Billa Gatesa) za stvaranje recepata za neurodegenerativne bolesti. Prošle je godine marionetski kralj Joe Biden održao neobičnu konferenciju za novinare. Najavio je da će u sljedećem desetljeću pacijenti s Alzheimerom zauzeti “svaki prazan bolnički krevet u Americi”. Možda oni koji stoje iza plana pokušavaju pripremiti društvo za nadolazeći tsunami kognitivnog pada.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp