Sramotno! Talijanska sutkinja Simonetta Matone izjavila: Mrzim necijepljene ljude

Sramotno! Talijanska sutkinja Simonetta Matone izjavila: Mrzim necijepljene ljude

Talijanska sutkinja Simonetta Matone za sebe kaže kako je jako popularna i omiljena u društvu: „Nacionalno sam popularna poput Raffaelle Carrà.“ – izjavila je. Samim time htjela je naglasiti da je društveno utjecajna i da njezini stavovi uvijek imaju odjek u javnosti. „Kada biste došli sa mnom na odmor, vidjeli biste kako me ljudi zovu, nitko me ne zove doktoricom, već ‘ah, Simone’.“ Talijanski mediji osvrnuli su se ovih dana na njezin otvoreni iskaz mržnje prema necijepljenim ljudima, što je mnoge ljude šokiralo, upravo zbog toga što se ova sutkinja smatra popularnom i jako omiljenom u Italiji. 

Eto kako samouvjereno o sebi govori Simonetta Matone, sutkinja koju je na nacionalnim izborima 25. rujna ove godine nominirala Liga bivšeg ministra Mattea Salvinija.

Na pitanje je li se cijepila, Simonetta Matone odgovara: „Da, naravno, učinila sam to odmah. Ne zanosim se, ali mrzim necijepljene, mrzim ih, osjećam intelektualnu odbojnost prema njima. Što se tiče Green Passa, međutim, teško mi je zbog kontrole koja je utjecala na upravitelje restorana i barova koji su zbog njih već toliko propatili. Ali još uvijek vidim pozitivan učinak u njima: ​​potiču cijepljenje ”. 

Pitamo se koliko nekome može biti simpatična osoba koja ovako otvoreno iskazuje mržnju prema ljudima samo zato što se nisu cijepili? Ljudima je dovoljno tako malo da iskažu svu svoju plitkost i svoje najniže strasti te time iskazali nekakvu svoju uzvišenost nad nekim drugim samo zato što su oni bili poslušni i ubrizgali u sebe supstancu koju, eto, netko drugi nije ubrizgao u sebe. Eto prigode za mržnju. Dno dna. 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp