U svijetu je do sada propalo Ogromnih 50% usjeva – U tišini Procurili dokumenti koji upozoravaju na globalnu glad

U svijetu je do sada propalo Ogromnih 50% usjeva – U tišini Procurili dokumenti koji upozoravaju na globalnu glad

Josh Sigurdson izvještava o katastrofalnim sušama diljem svijeta pomiješanim s plinskom krizom, prekidom opskrbnog lanca i suludom klimatskom politikom koja u isto vrijeme dolijeva ulje na vatru, a sve u svrhu kontroliranog kolapsa. 

Dokumenti koji su procurili iz Engleske upozoravaju na 50% neuspjeha usjeva jer dugoročni učinci suša u Engleskoj (i gotovo svugdje drugdje na zemlji) dovode do potpunog kolapsa poljoprivrede. 

Vlade diljem svijeta traže gnojivo dok inflacija nezaustavljivo divlja, a kolaps opskrbnog lanca astronomski podiže cijene.

U međuvremenu, inflacija dostiže vrhunce apsolutno posvuda. Krajnji rezultat ovoga neće dovesti samo do gladi i siromaštva, već će većinu globalne populacije dovesti do ovisnosti o novom sustavu upravljanja koji se temelji na tehnokraciji i kolektivnim “pogodnostima”, uključujući socijalne kreditne rezultate i bodove za ugljični kredit. 

Sve se to odvija pred našim očima. To više nije “teorija zavjere”. Veliko resetiranje je ovdje. Počinje. Sustav bezgotovinske zamjene je ovdje. Ono što sljedeće učinite u vezi s tim odlučit će o vašoj sudbini. 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp